Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за семеен джип 4х4 + риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за семеен джип 4х4 + риболов

Първоначално публикуван от v1ppers0nn Преглед на мнение
    Да, но не ме грабва. Всичко казано го прегледах и не мога да реша... чудя се за по малък джип и тюле..
    Kакво точно не те грабва? Кукурузера с този двигател е близо до съвършенството-става и за риболов,става и за семеен автомобил.По-малкия ,,джип" не става за нито едно от двете.
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ами за 12-13 годишна кола тази цифра ми се вижда висока. Бензин е и вероятно ще гори доста този мотор (не съм фен на газта).

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
        Вървят комплект с абонамент към пътна помощ и са бездънна яма за пари .... Това по мои индиректни наблюдения, не съм карал от по-новите модели. Защо не се огледаш към пикапите, щом ще ходиш и за риба? В УК се карат най-много Форд Рейнджър, Митсубиши и Нисан. Миналата година имах нов Рейнджър служебен, не е създавал грам проблеми. Купето е просторно и комфортно за дълго пътуване, а багажника отзад събира 4 автоматични перални.
        Пикапа не ми върши работа. Трябва ми дължина 210см дължина, че въдиците са ми толкова дълги и няма как да ги събера.

Коментар

Това да ти е проблема ... Ако стърчат отзад 50 сантиметра какво ...? Ма ти си знаеш, де. Аз откак имам пикап не бих го заменил за нищо друго. Миналата седмица закарах на скипа 1 диван четворка и един фотьойл. Като ходим на екскурзия с кучето, слагам клетката отзад и не го мисля дали ще повърне или ще напълни седалките с косми. Като ходим на плаж, мятам всички столове, чадъри, маси и прочее джунджурии. А за градски разходки си имам лека кола. Джип с вътрешно пространство 210 см. бая има да търсиш. Можеш да сваляш облегалката на предната седалка и ще стане, ама си има недостатъците.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21541682157973225&slink=bk2q0w
            Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
            Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от v1ppers0nn Преглед на мнение
              Пикапа не ми върши работа. Трябва ми дължина 210см дължина, че въдиците са ми толкова дълги и няма как да ги събера.
              А с куфар отгоре (нисък и дълъг) примерно?
              8)

Коментар

Малее, още има захласване по тия 120ки!
                8)

Коментар

Мнения за семеен джип 4х4 + риболов

Да бе и аз се чудя как може да се дадат толкова пари за толкова малко автомобил.
                  То ако си заслужаваше досега да са я отнесли първия ден

Близо до съвършенството нанайци .....

По скоро Лексус ГХ470 се доближава.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                    Да бе и аз се чудя как може да се дадат толкова пари за толкова малко автомобил.
                    То ако си заслужаваше досега да са я отнесли първия ден

Близо до съвършенството нанайци .....

По скоро Лексус ГХ470 се доближава.
                    Лексуса е много по-як от цитираната тойота, но е по-старичък. Във Варна се продава един американец за 28500 с газчица 286 коня.... много ми се кара точно този.
                    Последно редактирано от Juiced; 09-07-19, 14:35.
                    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

За това което ще се ползва незнам кво би ме накарало да карам нещо с цял мост.
                      8)

Коментар

Discovery 4 ? Отговаря на всички изисквания.
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Колегата явно бърка их55 с их35 щом го сравнява с Х-трейл... Може пък да са пуснали някакъв Х-трейл с V6 3.0 дизел и 3 реда седалки, за който аз не знам
                          Пикапите са доста нефункционални за семеен автомобил и за градско... Само фул сайз американските пикапи са с удобна задна седалка...

Вариантите, които биха отговорили на изискванията са GL и Q7... евентуално R-класа...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
                            Лексуса е много по-як от цитираната тойота, но е по-старичък. Във Варна се продава един американец за 28500 с газчица 286 коня.... много ми се кара точно този.
                            Карал ли си Тойота 4000 бензин и 4700 бензин ?
                            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Колегата явно бърка их55 с их35 щом го сравнява с Х-трейл... Може пък да са пуснали някакъв Х-трейл с V6 3.0 дизел и 3 реда седалки, за който аз не знам
                              Пикапите са доста нефункционални за семеен автомобил и за градско... Само фул сайз американските пикапи са с удобна задна седалка...

Вариантите, които биха отговорили на изискванията са GL и Q7... евентуално R-класа...
                              Точно за функционалност е пикапа. А задната седалка на Л200 след 2006 е по голяма и удобна от на повечето леки коли и от някой джипове, като Патфайндер. Имам и пикап и джип, когато се ходи на хижа с лош път - пикапа, когато има много багаж - пикапа, когато се тегли пак, и като изключим комфорта го предпочитам.
                              8)

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                                Карал ли си Тойота 4000 бензин и 4700 бензин ?
                                За съжаление все дизели съм карал, но много ме блазни V8. Какво е специфичното за тях, като мощност виждам, че са близки 4000 и 4700.
                                Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X