Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бензинов джип за 3.5 тона ремарке
Свий
X
-
От: Бензинов джип за 3.5 тона ремарке
Както казах и аз съм си теглил дългия Патрул с Джъсти 1.2 ма не значи,че е правилно или безопастно,и тате може и бате може ма козата нали да.
На малките кила никой нищо не им смята,Мерцедес С600 влачи колко и Нисан Микра или макс 750 килца.Като стане дума за тегачи обаче там вече смятат натоварване на ос,на заден мост,на гума,че има дулита,мотор му смятат,спирачки.......и има защо.Ясно е,че и да надскочиш предписаните цифри ако си внимателен и знаеш какво правиш спокойно можеш да минеш метър с едно 30% горница на цифрите / еле ако не ти дреме за джипката / ,но даже аз това не мога да го препоръчам,знам ли кой утре ‘е се качи и подкара ремарке 4 тона вързано за Ауди Кю примерно
Дулитата масово може да са барабан ма последно като трябваше да качвам едни дискове на струг и им се обадих бяха много смели Ооооо ма ние и на Ф550 дискове слагаме на машината,хваща ги / един вид големи дискове и апарати има / пък като им занесох 2 педи диск и не го събра,при камионите да съм ходил......ма те са на въздух бре,какво да правя там.
Не,а правим разлика между средно ниво джипче с барабанчета и тегач дули с чинелите на предницата,едното е мислено д тегли и Спира,другото спира себе си само.......или там тон или 2Последно редактирано от BENZBOSS; 13-04-19, 13:38.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеКакто казах и аз съм си теглил дългия Патрул с Джъсти 1.2 ма не значи,че е правилно или безопастно,и тате може и бате може ма козата нали да.
На малките кила никой нищо не им смята,Мерцедес С600 влачи колко и Нисан Микра или макс 750 килца.Като стане дума за тегачи обаче там вече смятат натоварване на ос,на заден мост,на гума,че има дулита,мотор му смятат,спирачки.......и има защо.Ясно е,че и да надскочиш предписаните цифри ако си внимателен и знаеш какво правиш спокойно можеш да минеш метър с едно 30% горница на цифрите / еле ако не ти дреме за джипката / ,но даже аз това не мога да го препоръчам,знам ли кой утре ‘е се качи и подкара ремарке 4 тона вързано за Ауди Кю примерно
Дулитата масово може да са барабан ма последно като трябваше да качвам едни дискове на струг и им се обадих бяха много смели Ооооо ма ние и на Ф550 дискове слагаме на машината,хваща ги / един вид големи дискове и апарати има / пък като им занесох 2 педи диск и не го събра,при камионите да съм ходил......ма те са на въздух бре,какво да правя там.
Не,а правим разлика между средно ниво джипче с барабанчета и тегач дули с чинелите на предницата,едното е мислено д тегли и Спира,другото спира себе си само.......или там тон или 2
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasileff Преглед на мнениеНищо не разбрах
Коментар
-
Дали тия смятащите така го смятат обаче или слагат в сметките Кекави спирачки на ремаркето?
Както казах на леките ремарке да до 750 килца никой нищо не смята,по спецификации 2.5 тона 400 коня 5 метрова кола влачи колкото 3 метрова 1200 кила Нисан Микра.Малко по-горе с килата и почват - на тая толкова макс ремарке,на оная толкова като в сметките влиза не само междуосие,а всичко изброено в предното ми писание.Последно редактирано от BENZBOSS; 13-04-19, 16:32.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasileff Преглед на мнениеНищо не разбрахTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеИ аз.
SAE J2807А сега де,това как да го произнеса?Порови да видиш как всеки си пише каквото си иска,кой спазва тоя стандарт и кои са сертифицирани / тия въшки по 2-3 литра ги няма,няма Европейци,няма и доста от големите / и кои просто е така са пернали някаква цифра,че можели да теглят.
Порови и какво включва теста - спирачки както и ръчна такава,с кекаво барабанче на задните не става на практика,на хартия можело.Последно редактирано от BENZBOSS; 13-04-19, 15:54.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Стига с тази Микра, че е смешно вече. Ние в Бг и Европа си теглим ремаркета по 2-3 тона и с въшки по 2-3 литра, които не са по 400-500 коня и с дискове под 330мм. Демек японците си ги пишат през врато тия колиграми за ремаркета?! Незнам кво да праааа! Абе ше сменям парка къ тегля с тия малолитрашки или пене да сменя спирачните апарати с 8 бутални поне, аме не нема да стане нема моо ги засила на поне 400коня. Селски, спри се!8)
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеСтига с тази Микра, че е смешно вече. Ние в Бг и Европа си теглим ремаркета по 2-3 тона и с въшки по 2-3 литра, които не са по 400-500 коня и с дискове под 330мм. Демек японците си ги пишат през врато тия колиграми за ремаркета?! Незнам кво да праааа! Абе ше сменям парка къ тегля с тия малолитрашки или пене да сменя спирачните апарати с 8 бутални поне, аме не нема да стане нема моо ги засила на поне 400коня. Селски, спри се!
Микрата колко и дават да тегли?
С600 колко дават?
То че е смешно е вярно,за това ти го давам и аз за пример,пишат си ги е така пък ти ако щеш вярвай.
Спирачките започват с 4,малко над 400 мм,с 330 са на бабата на колата,не се излагай молим ти сеTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
https://www.edmunds.com/car-reviews/...w-ratings.html
айде да те черпя един линк,че мое да те мързи да търсиш,друг да го превежда обаче.
Та пишат си каквото им дойде или не?Включително и японците и то до преди 3-4 години,да не говорим за тия на по 10-15 където и стандарт е нямало........селскиTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]985624[/ATTACH]
Само информативно
Мл 420 cdi
Извинявам се снимката скри същественото
F 3 - 64508)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар