Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitshubishi pajero sport vs nissan terrano след 2002ра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mitshubishi pajero sport vs nissan terrano след 2002ра

Хайлукси изпадат на прилична цена. Аз миналата година си взех едно Л200 пикап 2005 г. за 1000 паунда с дребни проблеми по него и доста мърляво вътре, ама го изчистих и оправих дреболиите и сега е чук. Само гледай внимателно шасито в задната част да не е изгнило, другото се оправя.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

В БГ Ленд круйзъра започва от около 10-12 хиляди лева и това са цени за някакви древни екземпляри преди 95-та още. Колкото ще да е била добра тая Тойота като нова и дори като не толкова нова, цената е безумна за толкова стара машина. Супер надценена е. 25-годиша кола...дори и пазена, ще е близо до финала на ресурса си във всяко едно отношение.
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Галопер виж ако ти падне
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

По отношение на двигател, именно терано 2.7 е буквално катър.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
            В БГ Ленд круйзъра започва от около 10-12 хиляди лева и това са цени за някакви древни екземпляри преди 95-та още. Колкото ще да е била добра тая Тойота като нова и дори като не толкова нова, цената е безумна за толкова стара машина. Супер надценена е. 25-годиша кола...дори и пазена, ще е близо до финала на ресурса си във всяко едно отношение.
            Така, нали знаеш че цената се определя от търсенето и предлагането, сега се запитай защо по дяволите един ленд круизър 70ка струва колкото два патрола от същата година .По целия свят където нямат пътища и условията са тежки(без Русия), там карат ленд круизър.И аз искам една 73ка, heavy duty изпълнение с яките мостове и 4 литров бензинов мотор, ама няма, може би не ми е било писано.

Галопери тук няма много, аз не съм срещал.
            harley davidson-fan

Коментар

Първоначално публикуван от джамал Преглед на мнение
              ...ама няма...
              Нямането зависи от парите, които си готов да дадеш.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Галопер тук и аз нямам спомен да съм виждал. Най-масови са Митсубиши-тата, което преполага повече предлагане и по-ниска цена на пазара за втора употреба. Има също и много Рейнджъри. Модела след 2003 мисля, че беше ми допада визуално, но като качества не знам как е и е бъкан с електроника и глезотии, което предполага хиляди дребни белички. Митсу-то, което карам е доволно просто и ремонтопригодно. Ако умееш да боравиш с инструменти няма нужда да ходиш по разни специализирани сервизи за щяло и нещяло. А за работна кола това според мен е съществено важно
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Нямането зависи от парите, които си готов да дадеш.
                  Пари които аз за сега нямам, а когато ги имам свободни, 70ките ще са вече като 40ките сега, ако ме разбираш .Рейнджа не е решение, виж диското по-може.
                  harley davidson-fan

Коментар

Пари които аз за сега нямам, а когато ги имам свободни, 70ките ще са вече като 40ките сега, ако ме разбираш
                    Разбирам те напълно. Просто не е като да няма, ама гроздето е кисело, еле пък за работен автомобил. То точно тоя модел, дето искаш, още от сега си е като 40ките.

Коментар

Пари които аз за сега нямам, а когато ги имам свободни, 70ките ще са вече като 40ките сега, ако ме разбираш .Рейнджа не е решение, виж диското по-може.
                      Диско-та под път и над път. Единствено ще трябва да намериш неизгнило на разумни пари, което е малко трудна задача, защото цената им пада чак когато са пропаднат на МОТ и ги мятат в калта или по фермите.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Мота не ме притеснява, какви коли сме минавали...(да са живи и здрави поляците).Притеснява ме това че англичаните са си вандали на техниката.
                        harley davidson-fan

Коментар

Не, че и тук няма полски сервизи, но предпочитам да си минавам МОТ легално. Вчера ми върнаха едната кола за изгнила спирачна тръбичка. Смених я и всъщност имаше още много живот в нея. но преди това през лятото ми изгърмяха и двете задни тръбички, а беше минала МОТ уж. Добре, че беше на двора пред къщата, че ако беше на магистралата щеше да е весело. За това, че са мизерници си прав. Работна кола и особено чужда никой не пази и не поддържа. Карат до умирачка и я хвърлят или я замаскират на две, на три и я пробутват на някой балък. Сума ти познати изгоряха с разни бракми. Два дена се занимавам с една Хонда със счупена помпа на съединителя, съквартиранта се бори с един Пасат вече две седмици. И двете коли са купени като за читави на добри пари .... Затова аз препоръчвам да се купи най-евтиното в задоволително състояние и да си го стегнеш. Поне аз така процедирам. Вектрата я купих за 200 паунда, налял съм още 300-400, но вече е перфектна технически. Пикапа го купих за 1000, налял съм около 300 и само едни задни амортисьори му трябват за 40 паунда и ще стане чук отвсякъде. Но аз си правя колите сам ...
                          Последно редактирано от kuzdov; 22-01-19, 18:39.
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X