Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения ML 55 AMG 2002ра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения ML 55 AMG 2002ра

Първоначално публикуван от велизар Преглед на мнение
    Защо смятате,че Мерцедес на 20 години има нещо общо с френска или корейска кола на същите години?
    Защото, като сметна и семейството около мене, имаме 8 парчета, 6 от тях са V8, и повечето са около 20 годишни. И пак не бих си взел AMG, ако ще на половин цена да го дават.
    А сега кажи ти за френските коли...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от велизар Преглед на мнение
      Защо смятате,че Мерцедес на 20 години има нещо общо с френска или корейска кола на същите години?
      Защото се купуват от различни хора и правилната мерна единица е километри, не години.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Ко?
        25@100 газ = 320 CDI като разход (паричен).
        Бих предпочел (и предпочитам) бензин.

Още по-добре ML500, за мен най-вече заради едрогабаритните части.

Коментар

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
          25@100 газ = 320 CDI като разход (паричен).
          Бих предпочел (и предпочитам) бензин.

Още по-добре ML500, за мен най-вече заради едрогабаритните части.
          Не за парите.

Мотор пипан от амг (в конкретния случай) за да се оптимизира работата на бензин нито работи добре на газ, нито си запазва конете.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не за парите.

Мотор пипан от амг (в конкретния случай) за да се оптимизира работата на бензин нито работи добре на газ, нито си запазва конете.
            Мммм, аз знам примери (не са мои коли, иначе без съмнение щях да сложа и аз газ ако имах този мотор. Даже по-голямо престъпление обмислям аз.), AMG55 Kompressor и на CNG и на LPG.
            Работят според мен нормално, колко са конете, не знам, но са останали доста още

Точно 55AMG на ML би трябвало да са го усвоили - прост изглежда. Виждал съм инсталации и на AMG63 (без да знам как се държи).

Коментар

Газ и метан слагат на всичко. Факт. Колко вървят така е друга тема.
              Като цяло, физиката е проста наука.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

...
                Като цяло е точно обратното, но иначе за газифицирането на АМГ си абсолютно прав.

Коментар

Газ и метан слагат на всичко. Факт. Колко вървят така е друга тема.
                  И това е факт.
                  По тази причина 500 оригинални коня на газ/метан все са си повече от 230 на нафта.

Коментар

Къде ги тез оригинални 500 коня в този МЛ ?
                    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                      Къде ги тез оригинални 500 коня в този МЛ ?
                      Не визирам ML, а AMG двигател.
                      Въпросният 500-коньов е аналогичен, но по-сложен. Щом с него успяват, и с този на ML ще могат.

Коментар

Тия набедени 500 коня всъщност са 340. Една W140 S500 е двайсетина коня по-малко. Без лудите заигравки покрай буквичките AMG.
                        Голям кеф като отида до нашия майстор и видя някоя такава “бегачка”- пием бири, чакаме да дойдат частите, и се хилим на цените им. Безплатен “Ентертейнмънт”!
                        Купи си го, после ела да се похвалиш как е, да се посмеем малко...

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          .. Без лудите заигравки покрай буквичките AMG.
                          ...
                          Ники, на руския пазар тия буквички са по 2 лева на буква...
                          Тия, дето искат отзад да им пише - турбоцомпресор - жива набутвация - много букви, но кеф...
                          Ама стоката се харчи - шрифта е един, кефа е за всеки!
                          Венсеремос!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Ники, на руския пазар тия буквички са по 2 лева на буква...
                            Тия, дето искат отзад да им пише - турбоцомпресор - жива набутвация - много букви, но кеф...
                            Ама стоката се харчи - шрифта е един, кефа е за всеки!
                            Венсеремос!

Аааа, лошо няма. Пък и мерак с $ се гаси. Ама е интересно като гледаш как им се отваря блендата, като чуят за цените на нещо AMG. Аз съм на друга струна- ако е повече от 1-2 заплати пари, не го и поглеждам даже. И половината време излизам, тресвам вратата, и даже не си правя труд да я заключвам.
                            Като ще получавам инфаркт при всеки ремонт, или за всяка драскотинка на паркинга... не, мерси! Ама кой каквото го влече де.

Коментар

Много писания и нищо по темата.(Освен Русев естествено) .Здрава машина с не толкова нечовешка за 16 год. автомобил подръжка.Стар автомат - харчи много.Колкото до газификацията - няма кой на дърта евтина кошара да сипва бензин в 90% от случаите. Последните ръчно сглобени ДВГ на АМГ.
                              M.P.

Коментар

По темата мой приятел има такъв и съм го карал чат пат/няма ГИ/ , уникална кола е , единствено което не ми харесва е , че вози много стегнато , по нашенски "тръска" което е не типично за мерцедес , но това е от АМГто . Като разход 14/100 извънградско каране с 90-120. С газифицирането на този модел е май проблемно и не точно с двигателя ами това че бутилката се слага странно защото резервната му гума не е от долу ами вътре в багажника изправена от ляво, понеже от долу мястото е заето с по голям резервоар.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X