Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения ML 55 AMG 2002ра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения ML 55 AMG 2002ра

Благодаря на всички, които писаха по темата и засегнаха конкретно въпросите. Поздрави

Коментар

AMG може да е друга бира - но ML е най-лошия/некачествен/ненадежден автомобил, който Щутгарт (пардон родното му място е завода в Тускалуса в Щатите) е изкарвал... Самите немци клатят глава, като чуят за ML...
      Последно редактирано от ivied; 16-08-18, 19:02.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
        AMG може да е друга бира - но ML е най-лошия/некачествен/ненадежден автомобил, който Щутгарт (пардон родното му място е завода в Тускалуса в Щатите) е изкарвал... Самите немци клатят глава, като чуят за ML...
        Така мислиш, защото не си имал взимане-даване с R classe...
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Така мислиш, защото не си имал взимане-даване с R classe...
          Един приятел след емел си взе точно еркер.
          Не се оплаква.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То R, си е ML, ама не първия.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              Това важи само и единствено за W163
              W164 е друга бира
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Един приятел след емел си взе точно еркер.
                Не се оплаква.
                Да бе, аз имам един приятел, същия кат теб, г-то е найнайнай- великата кола. Ма едно 463 с 3,5дизел за 10-12 години 2 пъти го кърпи основно, 2 пъти прави мотора, 1 път рециклира автоматик. Иначе не се оплаква. Та, приятели всякакви.

Коментар

3.5 дизел?
                  Мазохист.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е, като предишното е било 460 с 602 мотор, 3,5 напрао лети
                    А и кърпенето и кутията не са от матора.

Коментар

Мисълта ми е че мотора е сбъркан от завода.
                      А тоя автомат е голям зор да се строши.
                      Иначе първите 463 са много зле откъм ламарини

Коментар

Аз мисълта ти добре я знам. Това кестере няма един свясен дизелов матор, с който да въри. Тва до преди там, нали, по новите.

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
                          Да бе, аз имам един приятел, същия кат теб, г-то е найнайнай- великата кола. Ма едно 463 с 3,5дизел за 10-12 години 2 пъти го кърпи основно, 2 пъти прави мотора, 1 път рециклира автоматик. Иначе не се оплаква. Та, приятели всякакви.
                          Много поучителна е историята на "Г-егата" на Генади, собственика на много популярния "Сервиз Мерцедес", известен в Jeep-раздела и като "Сервиза на Еди".
                          Някой запознат ли е?
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
                            Аз мисълта ти добре я знам. Това кестере няма един свясен дизелов матор, с който да въри. Тва до преди там, нали, по новите.
                            Относително. Например с ом617 върви добре. В гората.
                            Ако някой го мисли за магистрала е сбъркал колата капитално. Ако ще и с пестин коня над 90 е некомфортно яко.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Относително. Например с ом617 върви добре. В гората.
                              Ако някой го мисли за магистрала е сбъркал колата капитално. Ако ще и с пестин коня над 90 е некомфортно яко.
                              Г500 не е най-комфортната кола, но е много далече от некомфортна. Карал съм на дълъг път и си е екстра. Г63 е малко по-твърда но и тя е добре, така че не съм съгласен. Даже се замислях за Г63, но ме спира единствено много завишения разход на гориво и космическите цени на дискове и накладки например, тъй като карам по 50000+ на година.

Коментар

В Германия ми се е случвало на аутобана да карам със 180 и да ме изпревари Г-ейка АМГ... Разхода в тоя момент сигурно му е бил 55/100
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X