Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на прост експедиционен джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на прост експедиционен джип

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
    Мисля рязко да намаля участието ми в тази тема, защото започва да ми прилича на нещо от рода на:

Искам да напиша книга, я сега кажете каква писалка и хартия да си купя. Бюджет 150-200 лева. Книгата ще бъде приключенска и с индианци. И двама моряци, заклети пирати.
    Човек, ако слуша някои от вас....ще реши че всички работите за 300к годишно и спокойно можете да си позволите коли по 50+к на 20г......и едва ли не ако не си дал 100к за джип той не става...

Коментар

Е чак 300 не
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

"Избор на прост експедиционен джип" е закъсняла с поне 10 г. тема. Тоест, въпросните "прости" джипки приключиха около 96-97 г. и до преди десетина години можеше да се намери читава такава. Сега няма живи такива, а ако евентуално някъде има, няма такъв луд да продава.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          "Избор на прост експедиционен джип" е закъсняла с поне 10 г. тема. Тоест, въпросните "прости" джипки приключиха около 96-97 г. и до преди десетина години можеше да се намери читава такава. Сега няма живи такива, а ако евентуално някъде има, няма такъв луд да продава.
          Не убивай темата и ти,не бъди лош

G300 дизел от дьртите
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Относително е. Това на аватари ми имаш ли идея кэлко струва в момента? 15 е раздатката лебедка и въже ))
            И има още работа.

Но пък не става за дълъг път, освен ако не си пенсионер.
            Те за туй оня мой приятел ходи в Мароко с буса а не с г-то.

Та всъщност става и с Москвич. Е виж младежите с алдито - обикалят си смело.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Не убивай темата и ти,не бъди лош.........
              Ми да се пробва да търси и пак ще си говориме.

Коментар

Има таралясници по за 12-15,това го проверих,вече за другото както се разбрахме пари няма освен ако не ти подари някой нещо.

Андро е прав - минаха годините,вече или не са прости или просто са изгнили и нямат живи роднини
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  Ми да се пробва да търси и пак ще си говориме.
                  То тука в пустинята вече трудно се намират та там па ако ще у Сицилия на битака да се търси..........има де ма не са 15 с подготовката
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

То тука в пустинята вече трудно се намират та там па ако ще у Сицилия на битака да се търси..........има де ма не са 15 с подготовката
                    До 5000 доларес при вас Тойоти бол
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

• От: Избор на прост експедиционен джип

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                      До 5000 доларес при вас Тойоти бол
                      Еле дизели за експедиции

Молим ти се,играх го това и още съм с Мерцедесите,оглеждам сега едни Секвои 5.7 бензини осмак,направо е правена да тръгнеш с нея за Момбаса,даже и тубите са ми на двора,има няма половин тон в туби ше събере та ега стигне следващата спирка.

Дрьж се сполучливо,няма вакуум в природата - или е евтино и не става и ставащото не е евтино.Слагаме на кантара и фактора Сантиментална стойност и дьрти каруци само защото са много мъжкарски са на една цена дето мммммммм виж Търтея какво пише.

Запазена 123ка струва колко 3 броя 220ки вече,същата работа с всичкото желязо което може да го поправи някой в Момбаса.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Еле дизели за експедиции

Молим ти се,играх го това и още съм с Мерцедесите,оглеждам сега едни Секвои 5.7 бензини осмак,направо е правена да тръгнеш с нея за Момбаса,даже и тубите са ми на двора,има няма половин тон в туби ше събере та ега стигне следващата спирка.

Дрьж се сполучливо,няма вакуум в природата - или е евтино и не става и ставащото не е евтино.Слагаме на кантара и фактора Сантиментална стойност и дьрти каруци само защото са много мъжкарски са на една цена дето мммммммм виж Търтея какво пише.

Запазена 123ка струва колко 3 броя 220ки вече,същата работа с всичкото желязо което може да го поправи някой в Момбаса.
                        Задалжително ли е да е дизел ?

https://www.iaai.com/Vehicle?itemID=...oadRecent=True

Коментар

Не убивай темата и ти,не бъди лош

G300 дизел от дьртите
                          Не признаваш друго освен Мерцедес. Това става ли?

В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                            Задалжително ли е да е дизел ?

https://www.iaai.com/Vehicle?itemID=...oadRecent=True

Сериозно ли искаш да ти снимам какво дава 5.7 по баирче без да го настъпвам?
                            Или 12 туби по 20 литра и още 9 по 50 вън около барбекюто?

То не е задължително нищо,и с колело става ма аз бензин на дълго в джипка не карам.......че осмака с Якимата на тавана харчи по-малко май хахахаххаха
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                              Не признаваш друго освен Мерцедес. Това става ли?

Става

и признавам и още как - както казах става и с Волво дизел,става и с Опел,че и с Голф двойка става.

Като съотношение здравина,качество,ремонти,майсторите и резервните части там,удобство........е нЕма пък да е двойка дизел 1.6
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Сериозно ли искаш да ти снимам какво дава 5.7 по баирче без да го настъпвам?
                                Или 12 туби по 20 литра и още 9 по 50 вън около барбекюто?

То не е задължително нищо,и с колело става ма аз бензин на дълго в джипка не карам.......че осмака с Якимата на тавана харчи по-малко май хахахаххаха
                                И ние покарваме големи бензинови мотори и знам колко нагарят , но сме карали и големи дизели ... ми не горят 10 /100 !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X