Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От спортна машина на проходим джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От спортна машина на проходим джип?

Самсунг на най-продаваните телефони, Виндовс - най-ползуваната ОС. Това прави ли ги най-добри
    Не ми отговаряйте - вие сте по-рошави! Сполай Ви!
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Усрахте и тая тема...тръгна се от покупка на РР....Няма ли кой да отдели спора за гумите в съответния раздел ???
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
        Самсунг на най-продаваните телефони, Виндовс - най-ползуваната ОС. Това прави ли ги най-добри
        Не ми отговаряйте - вие сте по-рошави! Сполай Ви!
        Ако искаш аз да ти отговоря?
        За масовия случай са най-добри, затова са и най-ползвани.

И понеже младежа си е купил диско, а не дървендър е съвсем редови.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Те американците най глупави - БФГ-АТ се предлага под път и над път включително в Костко (техното Метро) на пари 50% от тези в КМБ.
          Вчера в Мехико Енсенада всеки втори Сув с такива гумета.
          Дори разните му там Рено Дъстърчета
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

За Мехико е перфектна. Ама тука не е Мехико.
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Все още се надявам на смислен отговор.....
              Нещата са ясни.

Коментар

Първоначално публикуван от Vladx Преглед на мнение
                Преди малко си взех GOODYEAR WRANGLER HP ALL WEATHER 106H 235/70 R16
                https://www.goodyear.eu/bg_bg/consum...r.WRLHPAW.html
                Взех ги с приоритет зимно каране. За лятото ще взема някакви АТ кат БФГ или някои подобни.
                Стана ми ясно че си трябват два чифта гуми (това лично за мен) не че не става само с едни АТ.
                Е ти уби коча с мотиката, както се казва....взел си си летни гуми с приоритет за зимно каране А за лятото ще си вземеш АТ, които бъдейки winter rated са доста повече зимни от тия... В недоумение съм.

P.S. Надявам се не си се "подхлъзнал" от наименованието all weather, щото въпреки глобалното затопляне по нашите ширини сме доста далече от климат за "всесезонни" гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от Vladx Преглед на мнение
                  ...
                  Преди малко си взех GOODYEAR WRANGLER HP ALL WEATHER 106H 235/70 R16
                  https://www.goodyear.eu/bg_bg/consum...r.WRLHPAW.html
                  Взех ги с приоритет зимно каране. За лятото ще взема някакви АТ кат БФГ или някои подобни.
                  Стана ми ясно че си трябват два чифта гуми (това лично за мен) не че не става само с едни АТ. ...
                  Извинявай, ама доста странно решение е, след като така и така си решил да караш с два комплекта гуми, да си купиш всесезонни за зимата и АТ за лятото.
                  Общо взето, идеята на всесезонните гуми е да се карат целогодишно и да се избегнат разходите и разправиите, свързани с наличието на 2 комплекта. По същата логика е и масовото целогодишно използване на АТ гуми.

Отделно, дето ми се губи смисъла насред лято да купиш (и да използваш?) гуми, които уж са ти с "приоритет зимно каране".
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

И гумите, и размера ми звучат като за асфалтовогагичова "спортна" употреба, а не като за "проходим джип", и не мисля, че колегата си е извадил каквито и да било изводи от темата. Или не е чел, или нищо не е вдянал от това което са писали всички.
                    След няколко месеца, ако се разходи по полянки, очаквам нова тема от рода на "Какъв е най-големият размер гуми който мога да сложа без лифт ?" и "Кои гуми са подходящи/най-добри за у гората ?".
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      .... или нищо не е вдянал от това което са писали всички....
                      Кое по точно трябваше да вдене? То писането на "всички" мина от 1, 2, 3, 4 комплекта гуми с ремърке, то не беше А/Т и отиде на М/Т!!!
                      За себе си не успях да си отговоря на въпроса, кой е правилния избор!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ivelin_1976 Преглед на мнение
                        ... За себе си не успях да си отговоря на въпроса, кой е правилния избор!!!
                        Няма такова нещо като един единствен правилен избор.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Няма такова нещо като един единствен правилен избор.
                          Защото

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Гуми се избират според колата, стила шофиране и местата на които се кара.
                          а коментара ми беше защото въпросният избор ми се вижда доста "асфалтов" за "проходим джип".
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Е то диското по дефиниция не е проходим джип.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                              Защото

а коментара ми беше защото въпросният избор ми се вижда доста "асфалтов" за "проходим джип".
                              На мен комбинацията ми е странна и за паркетник.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Купил си е перфектни летни гуми, сега остава едни зимни да вземе и е готов.
                                Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                                Drag Grand Canyon Daily
                                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                                LZ1JYM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X