Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G W463

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mercedes G W463

Здравейте , привет на Всички за тази година . Желая много успех и безаварийно.
    Мисля да сменя паркетния лъв БМВ Х3 със Г класа . Като се целя във В463 между 1992 и 1995 година Г300 или 350 задължително дизелов мотор. Къса или дълга база нямам предпочитания. Виж предпочитам ръчни скорости ,но не знам дали 350ТД има с такива . Планувам да пооправя ръждите и да се пенсионирам с нея . Питането ми е , до каква степен този модел в тази година с този мотор са здрави и рентабилни .
    Джипа ще се ползва главно по улиците . Предполагам , че 461 до 90-те е по здрав ,но вече интериора е много спартански и моторите са по-слаби . Какво ще кажат специалистите ?

От: Mercedes G W463

350тд не ти трябва
    461 е военната версия, ти говориш за 460 - по-здрава не е. По-проста (с малко) да
    Кое 300 гледаш - с турбо или атмосферното? То е един и същи мотор де, 24 клапана, чук без дръжка.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

463 е по здрав от старите и е фул тайм!Градско и двата двигателя горят много,от лъскав паркетник на тежък маломощен и неповратлив джип си е голяма стъпка!За здравина е относително понеже не го купуваш нов,екстри също не търси ако има климатик ще е добре също и три блокажа!Успех и да се похвалиш!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Що му не кажете на човека, че 300 с турбо е неговия мотор от тия години.

Коментар

300 с турбо и 24 клапана се произвежда от 1996 година, а цените на които се продават са леко необясними дори и за мен (карам Г-клас вече 9 години . В посочените години се произвежда за W463 300 дизел - 6 цилиндъра, 12 клапана 113 к.с. и 350 турбо дизел - 6 цилиндъра, 12 клапана 136 к.с. Първия, такъв притежавам от три години, тромав не много лаком и сравнително безпроблемен. Климатикът е рядко явление, иначе има доста добро оборудване. Вторият - тромав, лаком и доста проблемен, иначе кожа, климатик и вс екстри, както казват автотърговците. На W463 силата му не е по улиците, но и за там става. С две думи - страхотна машина, но и тежат годинките, а ръждата веднъж тръгнала, мноооого трудно се спира.
          В сайтовете за автопродажби се продава едно сиво Г в Добрич, моето е. Ако ти е интересно, звънни, мога доста да ти разкажа за тези коли, а и сега има доста снежец и Г-то си доказва качествата ежедневно.

Коментар

От тази X 3 като се качиш на този джип, ще имаш чувството, че стоиш на едно място. Проблема е , че от тези години нито една Г класа не върви.
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнение
              300 с турбо и 24 клапана се произвежда от 1996 година, а цените на които се продават са леко необясними дори и за мен (карам Г-клас вече 9 години . В посочените години се произвежда за W463 300 дизел - 6 цилиндъра, 12 клапана 113 к.с. и 350 турбо дизел - 6 цилиндъра, 12 клапана 136 к.с. Първия, такъв притежавам от три години, тромав не много лаком и сравнително безпроблемен. Климатикът е рядко явление, иначе има доста добро оборудване. Вторият - тромав, лаком и доста проблемен, иначе кожа, климатик и вс екстри, както казват автотърговците. На W463 силата му не е по улиците, но и за там става. С две думи - страхотна машина, но и тежат годинките, а ръждата веднъж тръгнала, мноооого трудно се спира.
              В сайтовете за автопродажби се продава едно сиво Г в Добрич, моето е. Ако ти е интересно, звънни, мога доста да ти разкажа за тези коли, а и сега има доста снежец и Г-то си доказва качествата ежедневно.
              Прав си за годините на ОМ606. Обаче тва е първият дизел, с който тоя чук се движи ,криво-ляво, по прилично.

Коментар

Понеже имат аеродинамика на трансформатор и много вървят са със фабрично скопени двигатели!Следващата фаза ще е с какъв двигател да сменя куция кон под капака....и филма почва!
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Зависи кой кво очаква. 300 си е напълно адекватен за кошника. И е да кажем последния милионник на цедес.
                  Аз и от 250 съм напълно доволен - е повече от 120 не вдига, ама това е по други причини.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                    Понеже имат аеродинамика на трансформатор и много вървят са със фабрично скопени двигатели!Следващата фаза ще е с какъв двигател да сменя куция кон под капака....и филма почва!
                    Ако ме пита мен, или моето мнение е за случая в който му трябва, на човека, трябва да смени марката. Има едни други джипки с мотор 1-kzt който е 125кс и върви,като бесен, 160 ги прави където си поиска.Цената е приемлива, а и джипа си става за всякъде. Но темата е за Гега, и колегата се информира в тази насока.
                    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от SimeonStanchev Преглед на мнение
                      Мисля да сменя паркетния лъв БМВ Х3 със Г класа . Като се целя във В463 между 1992 и 1995 година Г300 или 350 задължително дизелов мотор. Къса или дълга база нямам предпочитания. Виж предпочитам ръчни скорости ,но не знам дали 350ТД има с такива . Планувам да пооправя ръждите и да се пенсионирам с нея . Питането ми е , до каква степен този модел в тази година с този мотор са здрави и рентабилни .
                      Джипа ще се ползва главно по улиците . Предполагам , че 461 до 90-те е по здрав ,но вече интериора е много спартански и моторите са по-слаби . Какво ще кажат специалистите ?
                      И за какво ти е Г класа за туй нещо? Вервай ми, въобще не е най-добрия автомобил за улиците. На тая кола силата и съвсем другаде. Ще си мечтаеш за "паркетния лъв"!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                        И за какво ти е Г класа за туй нещо?
                        За да се пенсионира с нея - както и е написал.
                        Едно стягане и ще изкара още 30 години спокойно. Е, ако до тогава не забранят возилата с двг

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          За да се пенсионира с нея - както и е написал.
                          Едно стягане и ще изкара още 30 години спокойно. Е, ако до тогава не забранят возилата с двг
                          Да де, ама за улиците? В София? Ми не, благодаря. Не, че не се мотам по центъра някой път с моя, ама си е мъка. Хубаво, че бягат от него като го видят!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Адекватно на 3 литрово Х3 е Г 500 и нагоре,от това надолу ще ти се струва,че караш градски автобус,не от най-новите.
                            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                            Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X