Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUV или Джип до 22 000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SUV или Джип до 22 000 лв

Първоначално публикуван от Firecoma Roberto Преглед на мнение
    Аз имах подобна дилема ,но що се отнася до близката по стойност сума на бюджета. А разликата е че нямам Туарег ,но имам по изяснени характеристики какво желая и изисквам от бъдещата кола. Поради причини от различно естество от на колегата общо взето и аз търся хубав "джип" на който мога да разчитам най-много и най-добре що се отнася до надеждност , здравина, сигурност на пътя , поведение на пътя,изън пътя , и въобще там където няма и планиран такъв .. Като в избора при намирането на подходящ ще е разбира се търсене но при условия за правилна екслпоатация. Като съм наясно че много зависи от това което ще го купя как е карано, поддържано и експлоатирано от собственика ,(собствениците) преди това. Бях се спрял на 3 автомобила. Toyota Land Cruiser 100 с дилема дизел или бензин (1998-2003) , Nissan Patrol Y61 3 Di (2004 до 2006 може би)
    и на последно място Jeep Grand Cherokee ( но тук има доста противоречиви мнения в този сайт кой мотор и от коя година) . И след дълъг но приятен и продуктивен разговор с един от най-успешните и опитни хора чиито мнения съм чел в този форум стана ясно че изборът за моите критеерии е TLC 100 най-вероятно с бензиновият голям мотор 4.7 V8 (UZJ 100) (235 Hp)
    За нуждите които имам, мисля че е перфектният автомобил. Естествено няма самозаблуда. Все пак е машина и всяка машина с този капацитет,ресурси и предназначение има десетки хиляди части и компоненти . Чиито части са от материали и сплави които не са вечни и се чупят или износват при определени обстоятелства. Тоест Ескплоатационните разходи въобще няма да са евтини. Но няма да са толкова чести за сметка на поне 100 марки автомобили които нямат тази легендарна здравина за която чета много месеци наред за тази Тойота.
    Браво, мъдро решение, успех !
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X