Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUV или Джип до 22 000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SUV или Джип до 22 000 лв

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
    Хората харесват и карат различни джипове, но накрая всички взимат Toyota, не помня кой го беше казал. ти си прави изводите. Успех.
    Радвам се, че не съм стигнал до края
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Хората харесват и карат различни джипове, но накрая всички взимат Toyota, не помня кой го беше казал. ти си прави изводите. Успех.
      Ти да видиш, до две години всички други ще са фалирали...
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Лично аз, бих се ориентирал към Санта Фе, след 2010 година с новия мотор, Като пространство не би отстъпило на туарега. За неговия клас може би е най - комфортния СУВ.

Коментар

Първоначално публикуван от pangelov1 Преглед на мнение
          Лично аз, бих се ориентирал към Санта Фе, след 2010 година с новия мотор, Като пространство не би отстъпило на туарега. За неговия клас може би е най - комфортния СУВ.
          И за Сантата 22000 не стигат иначе е добър вариант.
          Алтернативата му е Киа Соренто след 2011 - те са на малко по ниски цени а е почти същия автомобил.
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

А тия, които имат повече заделени пари си вземат "Гелик".

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Радвам се, че не съм стигнал до края
              Еее, дълъг и трънлив е пътя на мъченика !
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                Еее, дълъг и трънлив е пътя на мъченика !
                Те - некой от неразбиране на истините какво постигат. Другите нека си мислят колко са я открили

Коментар

И какво излиза ? Да си карам туарега и да не мрънкам
                  Touareg 2.5 R5 TDI 7L 2005

Коментар

Има хора, на които колите омръзват - 2, макс 3 години и сменят. Лошо нема, секи си е банбашка!
                    Но какво на теб ще ти харесва знаят не просветените в Истината, а ти самият

Коментар

НЕ е до прищявка, просто искам кола на която да мога да разчитам, а не да се притеснявам че ще ме остави. Моята е доста поддържана и пак има ядове. Тук според мен опира до модела
                      Touareg 2.5 R5 TDI 7L 2005

Коментар

И до модела не опира. Машина е все пак и нова да я вземеш пак гаранция няма, че няма да те остави.

Коментар

А на колко хиляди километра е твоята?

Коментар

Нисан Патфайндър. За тези пари обаче или са автоматици или са ръчки на над 200 к км.
                            По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Паджерото, вътре е доста обемно, има бавни, супер селект, и е с независимо окачване, което го прави доста стабилно (е за пресечен терен е минус) Плюсовете на 120та спрямо Паджерото са по ниският разход на гориво, по добра проходимост и емблемата. Това е лично мое мнение и не задължавам никого с него.
                              8)

Коментар

Аз имах подобна дилема ,но що се отнася до близката по стойност сума на бюджета. А разликата е че нямам Туарег ,но имам по изяснени характеристики какво желая и изисквам от бъдещата кола. Поради причини от различно естество от на колегата общо взето и аз търся хубав "джип" на който мога да разчитам най-много и най-добре що се отнася до надеждност , здравина, сигурност на пътя , поведение на пътя,изън пътя , и въобще там където няма и планиран такъв .. Като в избора при намирането на подходящ ще е разбира се търсене но при условия за правилна екслпоатация. Като съм наясно че много зависи от това което ще го купя как е карано, поддържано и експлоатирано от собственика ,(собствениците) преди това. Бях се спрял на 3 автомобила. Toyota Land Cruiser 100 с дилема дизел или бензин (1998-2003) , Nissan Patrol Y61 3 Di (2004 до 2006 може би)
                                и на последно място Jeep Grand Cherokee ( но тук има доста противоречиви мнения в този сайт кой мотор и от коя година) . И след дълъг но приятен и продуктивен разговор с един от най-успешните и опитни хора чиито мнения съм чел в този форум стана ясно че изборът за моите критеерии е TLC 100 най-вероятно с бензиновият голям мотор 4.7 V8 (UZJ 100) (235 Hp)
                                За нуждите които имам, мисля че е перфектният автомобил. Естествено няма самозаблуда. Все пак е машина и всяка машина с този капацитет,ресурси и предназначение има десетки хиляди части и компоненти . Чиито части са от материали и сплави които не са вечни и се чупят или износват при определени обстоятелства. Тоест Ескплоатационните разходи въобще няма да са евтини. Но няма да са толкова чести за сметка на поне 100 марки автомобили които нямат тази легендарна здравина за която чета много месеци наред за тази Тойота.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X