Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доверен сервиз във Враца?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Доверен сервиз във Враца?

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
    Принципно си прав, но май не си прочел това:

Града е почти колкото Враца, а консултанта е мнооого известен форумен член, за което друг известен колега от същият град му се доверява, а и в качеството му на капацитет "който с това си изкарва хляба",
    но пък поради същите причини го познава и търговеца.
    А познайте резултата ?

... не мисля, че потърпевшият ще си каже в ефир, та затова споделям случката.

... и, както казва бат' ви Джорджоне, "Бъдете здрави" !
    Това, че някой е от форума, че същия е много известен или популярен не значи, че не е мошенник или откровен измамник, бат джорджоне го е ял два-три пъти много сериозен от двама много известни и популярни форумни герои, единия за щастие вече не е сред форумните участници, другия идва и пише само когато може да дръпне "пациенти" и те така, подкрепям не само да се внимава ами да се внимава МНОГО.

Просто покупката на кола си е голяма доза късмет и останалото вече са очевидни неща, но статистиката показва, че очевидните неща се правят а скритите лимонки обикновенно донасят бели косми на собственика и големи дупки в портфейла...
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
      ... и, както казва бат' ви Джорджоне, "Бъдете здрави" !
      Извинявай, че не съм те цитирал правилно !

... но ако си здрав, много е вероятно и да си жив.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Това, че някой е от форума, че същия е много известен или популярен не значи, че не е мошенник или откровен измамник, бат джорджоне го е ял два-три пъти много сериозен от двама много известни и популярни форумни герои, единия за щастие вече не е сред форумните участници, другия идва и пише само когато може да дръпне "пациенти" и те така, подкрепям не само да се внимава ами да се внимава МНОГО.

Просто покупката на кола си е голяма доза късмет и останалото вече са очевидни неща, но статистиката показва, че очевидните неща се правят а скритите лимонки обикновенно донасят бели косми на собственика и големи дупки в портфейла...
      Не знаех, че и ти си го хапнАл по форумно му !
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

В понеделник мисля да отида да го видя въпросният котор, който вече се продава от не малко време в мобилето. Следя си го и как му пада цената, но това не е определящо, защото към Тераканите като цяло интереса не е голям, но това е друга дълга тема по която мога мнооого да говоря

Хубавото в случая е, че съм имал Теракан преди това и добре знам какво му се чупи и за какво да гледам, но сервиза си е задължителен. Вамп ме съмнява да си плюят на сората, но пък знае ли се...Враца не е Париж и ще вземе да се окажат, я съседи, я роднини, я баджанаци. Варианта ако ми хареса на първо четене, да го накарам да отидем до София, като му сипя аз горивце ми се струва удачен. Предвид, че по думите му не е търговец, а тираджия ми се струва, че няма да откаже...

Относно това, че е регистриран - чел съм и аз за пословичният КАТ Враца и схемите им. Този модел страда от повърхностно гниене на рамата, а корейците много тъпо са сложили номера на рамата непосредствено до задна дясна гума и много често става нечетим. Помолил съм го да провери дали се чете...ама нещо се мотка, тааа....ае Врачанска му работа Ако каже, че не се чете изобщо го забравям като вариант. Тва е, че практиката ми показва, че ще отида и само ще се изнервя, че съм бил път до там. А го предупредих по телефона, че познавам модела добре...да ми казва какво има по колата от сега, да не се изнервяме на място Та вадейки думите с ченгел от устата му си поизпя за разни дребни за мен нещица, които за джип на години са си характерни.

Благодаря на всички за помощта, ще ви държа в течение какво е станало и дали е истина, че във Враца и гарга не каца
        ....!

Коментар

Е,така за спорта сподели какво е станало после. Мерси.

Коментар

Явно впечатленията ви от КАТ Враца са само от телевизионни предавания.Първо да си кажа,че направо ги ненавиждам за размотаването им и заради това,че за по-малко от един цял работен ден не можеш да регистрираш кола, точно за това,че се размотават и регистрират коли на джамбази, без същите да се редят на гишето. Но да ви кажа и друг факт:наскоро си купих едно Ивеко от Казанлък и ми излезе с 500 лева по-скъпо,защото съответно номера на рамата беше корозирал тотално и от КАТ Враца ми казаха да не им се явявам без да се виждат поне 5те последни цифри,иначе там ще си "огърми".Та така вместо с една фактурка от джамбазина,(който без да е врачанин ми се кле по телефона,че номера на шасито се чете) се наложи да платя регистрация в Казанлък(където без да обелят дума са набили нов номер на рамата) и отделно прехвърляне на реална стойност по фактура(защото ми е на фирмата)плюс пререгистрация във Враца.Та нещата не са бели и черни никъде.
            А за конкретния автомобил,колегата щом е карал такъв, трябва да усети по звука и миризмата дори,ако нещо не е наред,а понеже при нас повечето коли се вкарват от Австрия,съвет от мен -ако шасито е шагреносано направо си тръгвай,или иди да видиш пещерата Леденика да не ти е зян горивото.
            Жалко,че в момента не съм си във Враца,иначе щях да се включа в тоя филм със Теракана,дори да го отразя със снимки, за да остане за форумните поколения.
            И пак успех на колегата!
            Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 17-09-16, 17:54.
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

Какво стана с Теракана?
              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
              Враца

Коментар

"Търговеца" се оказа типичен Врачанин Нищо против врачани...визирам типажа търгаш. След като говорихме по телефона, да се разберем за конкретен ден и час в който да дойда да го видия и му обясних да си ми казва какво има по колата, за да няма сърдити като дойда и се окаже, че нищо от това което ми е казал не е истина. Казах му и че това няма да е първия ми Теракан, та познавам доста добре модела

"Търговеца" каза....Аааа този уикенд няма да мога, че ще гледам камиони да купувам. Като се прибера след това ще ти звънна. Е...или не се е прибрал 2 седмици или е решил да не звъни. Аз му звъннах два пъти, не вдигна. Моето заключение е, че разчита някой балама който за първи път ще кара джип да отиде, да го вземе с всичките му предполагаеми проблеми.
                ....!

Коментар

I told you.....Не се занимавай с търгашите от онзи край,както и от Дупница,Монтана,Пловдивско и околията.Щеше да изревеше като приклещен тибетски як.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                    I told you.....Не се занимавай с търгашите от онзи край,както и от Дупница,Монтана,Пловдивско и околията.Щеше да изревеше като приклещен тибетски як.
                    Е то какво остана? Горубляне ?

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      А,да тия ги бях забравил Въпреки,че там 70% са от описаните по-горе места.През седмица две,въртят колите по паркингите с думите "постоянен внос"...
                      В 21в живеем,харесваш си кола отвън,авобуса и за няколко дни си се прибрал вкъщи с нещо читаво!

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                        Или всички обяви на часни лица, въпрос на 2 минутки е да се провери кой е търгаш и има намнайсе обяви и кой е частно лице, 2 мин в Интернет и 2 мин по телефона са достатъчни за да се разбере и да се понамали риска значително.
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Колега /bojurishte/, всъщност защо не се ориентираш да си купиш въпросното возило например от Швейцария, Германия или Италия но не от автокъщи а от частни лица, аз лично си реших проблема с покупка на моята джипка от Швейцария и съм останал доволен (пу-пу).

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                            Колега /bojurishte/, всъщност защо не се ориентираш да си купиш въпросното возило например от Швейцария, Германия или Италия но не от автокъщи а от частни лица, аз лично си реших проблема с покупка на моята джипка от Швейцария и съм останал доволен (пу-пу).
                            90% съм сигурен,че е от "атрактивната цена".Която после ще ти излезне двойно.Ама мисълта,че си го взел евтино.И после всеки месец по 300-400лв за дръгела си отиват.Отделно гориво и консумативи.И като теглиш чертата за една година......

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                              90% съм сигурен,че е от "атрактивната цена".Която после ще ти излезне двойно.Ама мисълта,че си го взел евтино.И после всеки месец по 300-400лв за дръгела си отиват.Отделно гориво и консумативи.И като теглиш чертата за една година......
                              Всъщност не съм го взел евтино, но в моя случай конкретното ми МПС от подписа ми, не е много разпространен с въпросния двигател и няма голям избор сред нашия пазар, та затова дадох доста пари за Швейцарката и да чукна на дърво, доволен съм

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                                Всъщност не съм го взел евтино, но в моя случай конкретното ми МПС от подписа ми, не е много разпространен с въпросния двигател и няма голям избор сред нашия пазар, та затова дадох доста пари за Швейцарката и да чукна на дърво, доволен съм
                                Нямах впредвид теб Писах по-скоро за колегата,защо се е навил да гледа кола от незнайни и знайни Бг търговци....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X