Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доверен сервиз във Враца?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Доверен сервиз във Враца?

Много се чудех къде да пусна темата, но тук май е най-подходящо. В понеделник планирам да скокна до Враца да гледам едно голямо джипче на рама (пак Тери) за новия ми "цивилен" проект По стечение на обстоятелствата, няма да мога да доведа майстора ми с мен, че има работа. Аз повечето неща мога да си ги хвана и сам (познавам добре марката и модела и знам слабите места). Но ако се окаже истина това което каза по телефона продавача за състоянието (практиката ми показва, че е малко вероятно...но все пак надеждата умира последна) - искам да го пусна и на една диагностика в някой доверен сервиз по възможност на колега от клуба или такъв който ми е препоръчан от колега от Враца. Казуса е такъв, че ако отида на място не познавайки хора от региона - шанса да попадна на калпав сервзи или на сервиз в който са приятели на продавача е много голям.

Та ще съм много благодарен за помощта.

Също и да ме насочите към читав нотариус във Враца (пак, малко тигана вадя без да съм уловил рибата, но превантивно да съм подготвен)
    ....!

От: Доверен сервиз във Враца?

Вамп тунинг
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Мерси, гледал съм техни проекти във Фейсбук. Иначе някой от сервиза пише ли тук ако можеш да ми дадеш линк, за да се разбера като съм в града, акоооо случайно се окаже джипа читав на първо четене
      ....!

Коментар

https://www.facebook.com/vamptuning/

Има телефон в страницата. Успех!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Качето(Вамп тунинг) е супер, ще ти види джипа, винаги е готов да помогне(благодаря му за Зверино), а относно нотариуса-не се притеснявай.
          Те не се занимават с далавери за кокошкарси сделки, за под 250 000 лева, та за някакъв скрап ще си свършат работата без да си залагат мошеническия на едро бизнес.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

за спам е
            Заглавието ...
            Доверен сервиз ,Враца и Дупница ....Смях...

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
              за спам е
              Заглавието ...
              Е, оксиморон си е, ма кво да прави колегата ?!

Внимавай да не те наиграят, еле па ако и се познават !

... имаме подобен (почти) пресен пример с колега от Форума, и консултанта също.
              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

За съжаление Враца не е с особено добра слава за покупка на кола...но в случая поне е частно лице, което по думите му кара джипа от 2.5 години. Ще го огледам, след което ще отида при Вамп за обстоен преглед преди да го взема. Благодаря на всички ви за помощта и насоките
                ....!

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
                  за спам е
                  Заглавието ...
                  То пък на другите места всички са честни и коректни
                  Вярно, че съм от този край, не ги защитавам, ама навсякъде има "мърша"
                  Аз от Враца съм взимал 3 коли, освен че са били с разни ръжди, не съм имал сериозни главоболия. Алфата си беше кекава за нашите пътища, хондата я карам вече 4 години и не се оплаквам.
                  Един приятел на баща ми си взе някакъв ван на ситроен преди седмица, закараха го при сина му, че работи в сервиз на ситроен, и дори ангренаж, ролки няма да сменя, навигацията нещо правела проблем и се оказало едно кабелче, общо взето е случил на кола. (е друг е въпроса колко са добри тези ванове )

Района ни е беден, хората нямат пари и джамбазите не взимат скъпи коли, гледат по-евтини и съответно може да се очаква проблеми, но не винаги е така.
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Много внимавай,и по-добре не ходи да я гледат в сервиз там.Просто джамбазите и сервизите се познават.Враца не е Париж.Всички се знаят.
                    Това от частно лице,изобщо да не успокоява.Автокъщите са фиктивни,един вид голям паркинг(80% от тях).Доста народ преживява като внася коли,и ги оставя там да се продават.
                    И това че е регистрирана също да не успокоява.Дори ги даваха по телевизията за тамошният КАТ,какви далавери се правят.
                    Гледай много внимателно документи,номера на рама шаси,изобщо всичко дали е изрядно документално.

Аз бих направил така:
                    Щом има регистрация,колата да дойде в София,ако е читава,не се цигани за парите и си стискайте ръцете.
                    Последно редактирано от FiveFinger; 16-09-16, 09:08.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                      Много внимавай,и по-добре не ходи да я гледат в сервиз там.Просто джамбазите и сервизите се познават.Враца не е Париж.Всички се знаят.
                      Това от частно лице,изобщо да не успокоява.Автокъщите са фиктивни,един вид голям паркинг(80% от тях).Доста народ преживява като внася коли,и ги оставя там да се продават.
                      И това че е регистрирана също да не успокоява.Дори ги даваха по телевизията за тамошният КАТ,какви далавери се правят.
                      Гледай много внимателно документи,номера на рама шаси,изобщо всичко дали е изрядно документално.

Аз бих направил така:
                      Щом има регистрация,колата да дойде в София,ако е читава,не се цигани за парите и си стискайте ръцете.
                      Верно,че Враца не е Париж,но човека при когото пращат колегата няма да си пикае на името,заради някаква джипка,защото с това си изкарва хляба и е отдавнашен офроудър и траялен състезател.Иначе във Враца не всички сме мошеници.Не знам кой ще е тоя,който при всяко позвъняване ще търчи да разкарва тая кола по всички краища на България,трябва да умира от глад,за да се хване като удавник точно за колегата.Лично аз бих се усъмнил,че има нещо гнило,ако се съгласи продавача да ходи до София.
                      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                      Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                        Верно,че Враца не е Париж,но човека при когото пращат колегата няма да си пикае на името,заради някаква джипка,защото с това си изкарва хляба и е отдавнашен офроудър и траялен състезател.Иначе във Враца не всички сме мошеници.Не знам кой ще е тоя,който при всяко позвъняване ще търчи да разкарва тая кола по всички краища на България,трябва да умира от глад,за да се хване като удавник точно за колегата.Лично аз бих се усъмнил,че има нещо гнило,ако се съгласи продавача да ходи до София.
                        Принципно си прав, но май не си прочел това:
                        Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                        ...
                        Внимавай да не те наиграят, еле па ако и се познават !

... имаме подобен (почти) пресен пример с колега от Форума, и консултанта също.
                        Града е почти колкото Враца, а консултанта е мнооого известен форумен член, за което друг известен колега от същият град му се доверява, а и в качеството му на капацитет "който с това си изкарва хляба",
                        но пък поради същите причини го познава и търговеца.
                        А познайте резултата ?

... не мисля, че потърпевшият ще си каже в ефир, та затова споделям случката.

... и, както казва бат' ви Джорджоне, "Бъдете здрави" !
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Човека с сервиза не го познавам.Нито продавача.И да в Враца,не всички сте мошенници,както и в Дупница.НО
                          това е кола втора употреба,и гаранция Франция.Ако продавача се откаже от подобна разхока,коли колкото щеш на пазара.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                            Човека с сервиза не го познавам.Нито продавача.И да в Враца,не всички сте мошенници,както и в Дупница.НО
                            това е кола втора употреба,и гаранция Франция.Ако продавача се откаже от подобна разхока,коли колкото щеш на пазара.
                            Ами колегата да си решава,може и за 2000лв повече да вземе по-голям скрап от врачанския,но от "честен" град и да боли по-малко .Както се казва "кои очи гледали,тия очи плакали".Пожелавам му успех на колегата в правилната преценка на всички возила,които оглежда.
                            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                            Враца

Коментар

Ами колегата да си решава,може и за 2000лв повече да вземе по-голям скрап от врачанския,но от "честен" град и да боли по-малко .Както се казва "кои очи гледали,тия очи плакали".Пожелавам му успех на колегата в правилната преценка на всички возила,които оглежда.
                              Точно на тази цигулка недей да свириш.Че бая народ познавам където пропищя от Дупница и Враца.
                              Като се замисля,един доволен купувач не познавам.Ама да кажем,че познавам малко хора...
                              Щото уж купували по много коли,и затова били договаряли цените да са по-ниски.Пълни глупости!Това което съм видял за 5г пребиваване из този район на България,буквално всеки втори гараж е авто-работилница.Случайно е,нали?

Колегата да си отваря очите!
                              Последно редактирано от FiveFinger; 16-09-16, 22:00.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X