Много се чудех къде да пусна темата, но тук май е най-подходящо. В понеделник планирам да скокна до Враца да гледам едно голямо джипче на рама (пак Тери) за новия ми "цивилен" проект
По стечение на обстоятелствата, няма да мога да доведа майстора ми с мен, че има работа. Аз повечето неща мога да си ги хвана и сам (познавам добре марката и модела и знам слабите места). Но ако се окаже истина това което каза по телефона продавача за състоянието (практиката ми показва, че е малко вероятно...но все пак надеждата умира последна) - искам да го пусна и на една диагностика в някой доверен сервиз по възможност на колега от клуба или такъв който ми е препоръчан от колега от Враца. Казуса е такъв, че ако отида на място не познавайки хора от региона - шанса да попадна на калпав сервзи или на сервиз в който са приятели на продавача е много голям.
Та ще съм много благодарен за помощта.
Също и да ме насочите към читав нотариус във Враца (пак, малко тигана вадя без да съм уловил рибата, но превантивно да съм подготвен)

Та ще съм много благодарен за помощта.

Също и да ме насочите към читав нотариус във Враца (пак, малко тигана вадя без да съм уловил рибата, но превантивно да съм подготвен)

Коментар