Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на "градски" джип..до 5000-5500лева..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на "градски" джип..до 5000-5500лева..

А какво ще кажете за Форд Маверик ,мисля че ще влезе в този ценови диапазон.

Коментар

Отзивите са добри, търси първа фаза на Маверик 2 (2001-2006). Влиза в бюджета, а са с по-смислено 4х4 от втора фаза. Трудно е намирането на неръждясали.
      Маzda Tribute от тези години е същото нещо, прави се в същият завод на Форд в САЩ - разликите са само малко в ламарините и емблемите.

Аз се метнах на Outlander 1, но са с хилядарка над този бюджет. Вдигнато комби 1600 кила и перманентно 4х4, подобно като габарити и функционалност на Forester 1, но с по-съвремен вид. Там проблема с ръждата е сериозен (пак подобен на Форесътр), не е за хора със слаби сърца или перфекционисти, макар че съм виждал и запазени италианки. Лично аз клонях към Forester, но не се разбрахме с жената на естетическият фронт. Търсих и Маzda Tribute и Маверик 2, но предлагаето е слабо и след няколко прегледа и една провалена сделка (купувача реши в последнитя момент, чене му се продава), взе да ме притиска времето и реших да ѝ угодя с това мицу. Вписва се идеално в рамките на градски паркетник - високо, широчко като възголям хеч, висока стойка на седене, големи гуми и 4х4 дето няма каква да му бараш на настройваш. Газифицират се лесно, не са GDI.

Най-важното при покупка на градски паркетник е.... да намериш нормален продавач, дето да не е лъжец или откачалка. Щото повечето са. Така че не търси само един определен модел, ами си направи "букет" от модели и марки и каквото излезе първо и ти хареса - е твоето.
      Последно редактирано от Vitku; 04-10-16, 13:03.

Коментар

Ако не ти трябват големи размери-Териос след 02г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X