Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на "градски" джип..до 5000-5500лева..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на "градски" джип..до 5000-5500лева..

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
    Ха,ха,дано колегата вникне в този пост.Взима го за 5-5,5к и после ще смятаме
    Всеки "джиповод" мераклия трябва сам да си извърви пътеката.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Като се насоча към нещо, ще питам, благодаря за малкото компетентни мнения на отзовалите се колеги

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        В случая от клипчето ледът не би бил такъв проблем, защото в текста под видеот пише, че колата е била със зимни гуми с шипове.
        Лошото е, че у нас през зимата, кварталните улички са като от клиповете и си трябват шипове а основните са що годе чисти. Най-добре го илюстрира клипчето на Гагича.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Въпроса е да се знае от колегата,че той и така смята,че компетентните мнения са малко.
          Grand Cherokee WJ
          Dodge Caliber
          E 430 4-matic-T(S210)
          GLK

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
            Въпроса е да се знае от колегата,че той и така смята,че компетентните мнения са малко.
            Е, то и това е субективно, ма нека да ги има,
            пък секи сам си преценя.

Нека първо се "насочи към нещо".
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Преди 2 дни :

Първоначално публикуван от Cvetkoff Преглед на мнение
              ...Здравей колеги, ще почна с това, че до сега не съм карал кола 4х4..имам голям мерак да си взема нещо такова, да покарам зимата за градски условия, да видя как е.....
              .... днес :

Като се насоча към нещо, ще питам, благодаря за малкото компетентни мнения на отзовалите се колеги
              ... та се сещам за една приказка по нашенско : " ПораснА`а пилците , пое@А`а квачките".
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                Това е абсолютно вярно. Аз зарад това карам лека кола така я извървех преди време.
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  Лошото е, че у нас през зимата, кварталните улички са като от клиповете и си трябват шипове а основните са що годе чисти. Най-добре го илюстрира клипчето на Гагича.
                  На ГаРгиченцето, проблема му е в широките гуми според мен
                  И за пореден път никой не се съгласи с мнението ми за триврат рав4

п.п.
                  за пореден път съжелявам, че си е изключил звука на регистратора
                  РенеГАД
                  VW Golf V Variant 1.9 TDI
                  Honda HR-V 1.6i 4WD
                  "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                    На ГаРгиченцето, проблема му е в широките гуми според мен
                    И за пореден път никой не се съгласи с мнението ми за триврат рав4

п.п.
                    за пореден път съжелявам, че си е изключил звука на регистратора
                    Гумите са напълно стандартни като размер за модела. Има още един клип как добри съседи и особено такива, които затапих ровят, бутат, ама нъц... Плъзна се настрани и тръгна да насмита други паркирани коли, а иначе ни напред, ни назад. Просто имаше нещо като бъдещ лед (не още станал, защото лесно го изгребах с лопата) под дебелия сняг. Беше си за вериги, но само до излизане от кварталната уличка.
                    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Гумите са напълно стандартни като размер за модела. Има още един клип как добри съседи и особено такива, които затапих ровят, бутат, ама нъц... Плъзна се настрани и тръгна да насмита други паркирани коли, а иначе ни напред, ни назад. Просто имаше нещо като бъдещ лед (не още станал, защото лесно го изгребах с лопата) под дебелия сняг. Беше си за вериги, но само до излизане от кварталната уличка.
                      Това имах в предвид,като коментирах клипа със субаруто.Щото,ако на него му се случи няма излизане.Ще има бая копане.
                      Grand Cherokee WJ
                      Dodge Caliber
                      E 430 4-matic-T(S210)
                      GLK

Коментар

За посоченият бюджет реално ПЪРВАТА джипка е Витара,Паджеро2,5,Терано подръжка и разход поносими.

Коментар

Понеже съм фен и карам само Френски коли Пежа и Ситрони, какво ще кажете за Partner Dagnel?
                          Ако намериш нещо читаво, като тези описани в първия пост от долната тема, си е направо удар в десятката.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=82369

Лошото е че са доста рядки и при евентуален по-сериозен проблем,ще търсиш части дълго и плащаш солено
                          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Знам, че 405тици х4, са доста чупливи..виж вече по новите Дангели, мисля че са по-измислени така да се каже..

Коментар

Има и едни рена кангу 4х4, ама не знам каква им е системата.
                              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Има и едни рена кангу 4х4, ама не знам каква им е системата.
                                Вискомуфа, иначе щях да съм с такова
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X