Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам джип със здрава ходова част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам джип със здрава ходова част

Здравейте,

нов съм тук и причината да пиша е, че искам да си купя джип подходящ за черен път. Принципно карам Хонда Акорд, дори имам регистрация в един от Хонда форумите, но моята кола е ниска, доста нова и просто не е подходяща за черни пътища.
    След 10 годишно геройско каране на една стара руска кола по тия пътища предницата е тотално разбита, хлопа, трака, дрънчи и е време за джип.
    Най-важното изискване е да има здрава ходова част. Да е бензинова, около 120 коня ще са достатъчни. Не е нужно да е 4х4. Бюджет - около 10 000 - 15 000 лв.
    Някакви предложения, препоръки, идеи?
    Предварително благодаря.

От: Искам джип със здрава ходова част

Па, като си "хондаджия", не искаш ли CR-V или HR-V?
    Колко "черен" е пътят и трябва ли да се кара по шосе / магистрала, докато стигнеш до него?
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не знам каква е тая стара руска кола (имам си разни предположения) но за 1/10 от тези пари си я направи нова и карай още 10 години. Ако си мислиш, че като си вземеш нещо за 10 000 (100 000) лв ще имаш окачване издържащо същото каране - цък. Чисто и просто ще имаш скъпо за поддръжка окачване. Ако все пак си решил да я сменяш вземи нещо простичко - Фероза, Самурай... ще подрусва, но обикновено друсането е право пропорционално на издържливостта.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Днес е забавно !

Като си хондист, ето ти тема:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...D5%E0%F0%E2%E8
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Те ти нашата работа..."Искам джип, ама не е нужно да е 4х4..."...
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda
            Обратното бре Петраки...иска Джип човека, ама да не е 4х4, важното е ходовата таквоз...
            Е се тая - Кия.
            Всъщност, майтапа настрана, понеже тия кошове са по два за лев, а и са проходими горе долу колкото лада, ще му върши идеална работа.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не обърквайте човека с форумен хумор. Освен това Пенчо е лятна ваканция, така че, освен всичко друго е и напразен. Киите ако не се карат на пенчовия принцип (т.е. караме по хасфалта и спирачките се натискат само в краен случай, че 'абят гориво), не мисля, че ще издържат интензивно каране по черен път повече от няколко месеца.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Изобщо не се майтапя. Да не говорим че когато аз съм карал Кия, Пенчо я е гледал на дъвка турбо, ако да ми е батко.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Изобщо не се майтапя. Да не говорим че когато аз съм карал Кия, Пенчо я е гледал на дъвка турбо, ако да ми е батко.
                  Тыртэй, има ли нещо, което да не си карал на десять лет раньше и независимо от който го хвали?
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Е се тая - Кия.
                    Всъщност, майтапа настрана, понеже тия кошове са по два за лев, а и са проходими горе долу колкото лада, ще му върши идеална работа.
                    Хмм...Човека иска да даде 15-тина хиляди, може къде-къде по- читава машина да му се предложи, просто трябва да сподели целта- необходима скорост, комфорт, същност и честота на "черното", багажно пространство, клиренс, ...
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Той Човекъ нящу се шашна май!!!
                      Иначе ... ъъъ ... има и Рам 4х2.....
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                      0888854582
                      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Да, може и Г463, ама като чуе цената на поддръжката и ще у се дореве

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          Тыртэй, има ли нещо, което да не си карал на десять лет раньше и независимо от който го хвали?
                          Кия съм карал 1999 - 2000.
                          Тойота 40, 50, 60, 70 (включително пикап варианта), 80 от 1998 до 2001.

Коментар

Аз имах такВОЗ нещо към една седмица. Май и аз нИщЪ.
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Нисан Патрул Y60-61, TLC 80-90-95 ,Паджеро 2......това са фаворитите ....м/у другото имам и Т 4 Рънер 93-95 год. за продан с 2.4 Тубо (2L-T ) мотора...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X