Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема между 4 джипки. Моля за съвети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дилема между 4 джипки. Моля за съвети

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
    Е истинските са убави ама са едни други пари та тука и рака горе долу бил риба.
    Аз не за Г - един МЛ/ГЛ не са толко скъпи вече.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от an4oOo Преглед на мнение
      Ходих днес да гледам да карам и тн... Ми X-Trail-а го отписвам изобщо. Хич не ми хареса. Равката.. с извинение ама те 90% като цигански каручки отвътре..иначе що годе добра возия. Х-3-ката.. попаднах на една която има всичко което искам освен правилния мотор и все пак я покарахме, Вози малко твърдо, но стегнато. Реално ме устрои. Обаче като се качих в черокито и нищо друго вече не беше фактор. Баси кораба майка. Много се изкефих. Наистина искам такова ама май верно се водят "екзотични" по наще ширини, от страна на части и оттам правя заключение и че подръжката ще е доста по скъпа. Незнам.. това е лично мнение.. така и не събрах достатъчно инфо за тея черокита. Като цяло май като бивш беемвист ще се качвам пак на такова ама х3 фейслифт 3.0д, 218 коня. Остава ми да се въоръжа с търпение за да си намеря нещо добро на добри пари.
      Щом си се изкефил,взимай Черока,че после ще съжаляваш за изпуснатия кеф.
      Grand Cherokee WJ
      Dodge Caliber
      E 430 4-matic-T(S210)
      GLK

Коментар

Естествено че само Черокито е джип от изброените.А Равката е едно прехвалено нещо за много пари,като с джиповете няма нищо общо,камо ли с Черокито.Не е лошо да има и бавни скорости ,нали?
        " И най-тъмната нощ е обречена на изгрева...."

Коментар

Лично аз бих се насочил към пикап-като почнеш от грейт уол,тата,нисан,тойота,митсубиши и т.н.Според мен пикапа-дабъл каб е най-смисленото превозно средство!Ще си носиш материалчета,багажерийки и ще си свиркаш!
          Ако не ти е единствена кола си вземи някоя Тата за жълти пари,а другите си ги похарчи за друго!
          Инвестицията в кола е възможно най-тъпото нещо!След две-три години това дето си го взел за 15К,ще струва 5!
          Иначе по темата!И четирите не стават!
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
            Лично аз бих се насочил към пикап-като почнеш от грейт уол,тата,нисан,тойота,митсубиши и т.н.Според мен пикапа-дабъл каб е най-смисленото превозно средство!Ще си носиш материалчета,багажерийки и ще си свиркаш!
            Ако не ти е единствена кола си вземи някоя Тата за жълти пари,а другите си ги похарчи за друго!
            Инвестицията в кола е възможно най-тъпото нещо!След две-три години това дето си го взел за 15К,ще струва 5!
            Иначе по темата!И четирите не стават!
            Колегата е БМВист, дето иска гъзарийка за около 15, а ти "зЕми си ТАТА" !
            Никога нЕма да стане !
            ... иначе съм съгласен тебе, а ако си вземе Jeep, май ше трябва да го пращаме за обмяна на опит при Гагич, а и не разбирам защо трябва да се кара джип на мостове по асфалт и в града.

Ако колегата преглътне марката, мисля че един автоматичен МЛ е това което му трябва.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
              а и не разбирам защо трябва да се кара джип на мостове по асфалт и в града.
              Еее, как, да можеш да разаваш газ на веосмака (на газ щото тънканайка) по кварталните улички. Както един съсед който съсем скоро ще ошамаря.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Еее, как, да можеш да разаваш газ на веосмака (на газ щото тънканайка) по кварталните улички. Както един съсед който съсем скоро ще ошамаря.
                Колко си лооош !

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                  ........................ а и не разбирам защо трябва да се кара джип на мостове по асфалт и в града
                  WK на цели мостове!?!? Туй е паркетник ама с повечко възможности от другите сувчета!! Те другите са вече по 6,7к а не 15к!!

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                    WK на цели мостове!?!? Туй е паркетник ама с повечко възможности от другите сувчета!! Те другите са вече по 6,7к а не 15к!!
                    Пак погледнах първият пост.
                    През цялото време в главата ми, не знам защо, е WJ,
                    но пак МЛ е по-добре от към проблеми, въпреки че всичко е и до късмет.

Коментар

Все си мисля че нещо на въздух ще е най добре. Кара си диво и щастливо бигачката из градо а като стигне този километър лош път цък и я одървя и си минава с клирънс 30 санта
                      Разгледай Рейндж Ровър Л322 и МЛ след 2007 година.
                      Land Rover Discovery II, V8 4.0
                      VW Golf VI variant
                      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                        Все си мисля че нещо на въздух ще е най добре. Кара си диво и щастливо бигачката из градо а като стигне този километър лош път цък и я одървя и си минава с клирънс 30 санта
                        Разгледай Рейндж Ровър Л322 и МЛ след 2007 година.
                        +1 за въздуха, ама и в двата поста пропускам да го напиша.
                        Точно за тези двата и аз си мислех, но ако му се стрОши Ровера, на Гагич харчовете ше му изглеждат като Пенчовите по КИА-та.
                        В крайна сметка всеки сам трябва да си направи избора и после да си носи кръста.

Коментар

Колегата има дилема между четири джипки...
                          Grand Cherokee WJ
                          Dodge Caliber
                          E 430 4-matic-T(S210)
                          GLK

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                            Колегата има дилема между четири джипки...
                            Разглеждай го като две дилеми и една м/у тях.
                            ... или, както му викахме като малки, като две слЕпени.

Коментар

Човека писА,че ще го прави с траверси и чакъл м/у тях,т.е почти като самолетна писта,значи ще го бърка само дълбок сняг,така че не виждам що да се люля цяла година в ГЧ заради един сняг,който така или иначе,ако е дълбок не се минава с нищо с регистрация, иначе за МЛ-а съм съгаласен.
                              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                              Враца

Коментар

...и накрая...?
                                Grand Cherokee WJ
                                Dodge Caliber
                                E 430 4-matic-T(S210)
                                GLK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X