Здравейте на всички! Нов съм във форума. Опитах се да разгледам систематизираната информация за Гранд черокито ама май нямам достъп до там още, та не си направих труда да търся и за другите джипки на които съм се спрял
Дилемата е сериозна. Имам и въпроси, които сигурно ще ви се сторят тъпички ама силно се надявам да ми бъде отговорено. Първо да кажа че съм от Варна. Строя къща във една от вилните зони тук и за да се придвижа по ефективно и безпроблемно оттук насетне до имота си ми трябва джипкаа. "Оффроуда" до къщата е с обща дължина около 1км. Има циментирани стръмни баири, кофти очакълени участъци - равни, коловози, дори леко минавам през гората.
Това го казвам с идеята да ми помогнете при избора. Да е ясно за какъв терен ми трябва. Досега се катерех с едно БМВ е46 със спортна настройка на окачването и 18ки джанти.. около 40 мин.
Ама немам нерви от железо
През останалото време джипката ще се кара предимно на асфалт. 4x4 системата трябва да е добра и в зимни условия на гореспоменатия участък. Почетох из форума теми на други хора търсещи някои от джипките на които аз съм се спрял ама ми трябва още инфо сякаш. Та номинираните са:
1. Jeep Grand Cherokee 2007-2008г. 3.0 ДИЗЕЛ. Каква е разликата между GRDI/CRDI/CRD ако има такава. Най-чести проблеми? Какво да гледам при покупка? Евтина или скъпа подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко добра е 4х4 системата?
2. Toyota RAV4 2007г. ДИЗЕЛ. Каква е разликата между 2.2D4D и 2.2DCAT мотора? Какво да гледам при покупка на такъв? Проблеми? Подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко е добра 4х4 системата?
3. Nissan X-Trail 2008г. 2.0 ДИЗЕЛ. Най-чести проблеми? Какво да гледам при покупка? Подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко е добра 4х4 системата?
4. Land Rover Freelander 2 - 2.2 TD4 ДИЗЕЛ. Най-чести проблеми? Какво да гледам при покупка? Подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко е добра 4х4 системата?
Предварително благодаря на всички, дали съвети по дилемата. Аз лично съм най-засилен към Черокито.

1. Jeep Grand Cherokee 2007-2008г. 3.0 ДИЗЕЛ. Каква е разликата между GRDI/CRDI/CRD ако има такава. Най-чести проблеми? Какво да гледам при покупка? Евтина или скъпа подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко добра е 4х4 системата?
2. Toyota RAV4 2007г. ДИЗЕЛ. Каква е разликата между 2.2D4D и 2.2DCAT мотора? Какво да гледам при покупка на такъв? Проблеми? Подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко е добра 4х4 системата?
3. Nissan X-Trail 2008г. 2.0 ДИЗЕЛ. Най-чести проблеми? Какво да гледам при покупка? Подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко е добра 4х4 системата?
4. Land Rover Freelander 2 - 2.2 TD4 ДИЗЕЛ. Най-чести проблеми? Какво да гледам при покупка? Подръжка? Разход гориво? Здравина? Колко е добра 4х4 системата?
Предварително благодаря на всички, дали съвети по дилемата. Аз лично съм най-засилен към Черокито.
Коментар