Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко джипче, може и паркетник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко джипче, може и паркетник

От тези изброените - твърдо Спортиджа. Единствено с разхода не знам как ще се вместиш.Една от служебните ми коли е именно Спортидж 2.0 118 кс. Градско в София под 15 газ не мога да я сваля.
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

За Джимни не влизаш в цената,трябва да сложиш още 2000+твоите 4000 лв. А ако намериш случайно още едно на 4000лв. ми се обади да го взема аз ,че из съм без джип от месец
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

HR-V не е с виско муфа, а с двойна хидро помпа и многодисков съединител в маслена баня (както и CR-V). Aвтоматика, обаче, е безстепенен и проблемен, предвид годините на колата, и незнайните км, с неясна поддръжка.

Тривратия Пинин няма багажник, ама никакъв. Това във връзка с газификацията. На GDI маторя не му трябва газ, достатъчно икономичен е и обикновено върви със Супер Селект.
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Тури 1000-2000 кинта отгоре и си вземи едно CR-V. За 4 бинки ще вземеш някой дарак, по който после пак ще ги дадеш така или иначе.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спортидж или Crv,имам наблюдение и над двете марки,с Crv работим в момента,хондата ми допада с една идея ,по я бива на извън градско,по асфалтова и за по леки терени е пушка,около 10 газ градско за Пловдив разход
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Re: Малко джипче, може и паркетник

Аз да допълня, че на ХР-В може да се сложи газовата бутилка отдолу под пода на багажника и така товарния отсек остава непокътнат. Но самия багажник не е с рекордни размери. Ето една снимка от форума на Хонда.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:028008266.jpg
Прегледи:1
Размер:85.8 КБ
ID:5716555
              "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Дайхатсу Териос - колата е на баща ми.Изискванията му бяха 4x4 , 4 врати , климатик , сравнително висок просвет , да " не е голям" , със приемливи разходи за гуми и гориво.Алтернатива беше Субару Джъсти.
                Към момента е супер доволен и не слиза от него.Долните + и - са от моите наблюдения / разговори със него и когато го взе го взехме за една разходка до местност малко над яз.Батак

+ газовата може да се сложи под колата , така багажника остава непокътнат
                + За габаритите си има приемлив багажник
                + разход на газ около 10-11 /100
                + добър просвет
                + симпатично е на външен вид , с малки габарити , лесно се паркира и маневрира
                + добре драпа и няма проблем зима/лято със лоши , непочистени , и пътища с дълбоки дупки
                + 4/5 врати
                + има климатик

- Може да има проблем със разхода на масло
                - Тясно е вътре , но със малко "нагласяне" може да стане.Аз съм 1,80 м , 110 кг + жена ми , детето и умерен багаж за 3 дни минахме около 300 км без проблем
                - Газовата бутилка е малка и се налага зареждане на около 150-200 км
                - Скорости над 90-100 са му трудни
                - Може да има проблем и повече търсене за някои части - Скъса жило на съеденителя - обявиха ми цени около 250-300 лв ( по спомен във магазините и със поне 30 работни дни доставка ) след по сериозно търсене от мен във нета намерих жило,маншони и още нещо имаше забравил съм вече , за малко под 200 лв със доставката и за 5-7 работни дни.
                Сега - BMW R1200RT 2006 г
                Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
                По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
                По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

+1 HR-V !!!
                  Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                  Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                  Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                  Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X