Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Chevrolet Tahoe

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бройте ме към “хейтърите” и мен. Това само за протокола.
    По същество- за такива големи кютюци се ограничаваш или с американско, или с Тойота, което пак е американско /Секвоя или Тундра/ само дето е мислено и правено по друг начин.
    Ако няма да е Тойота, и си твърдо решил на такъв кютюк, взимай, ама мисли за как ще доставяш части /добрата новина е, че частите са им евтини тук/, и колко ще ти харчи. Аааа, и с такова по тесните улички по центъра на София ще е интересно.
    Аз съм твърдо ЗА голям кютюк, жената кара дърта Секвоя, карам я и аз като съм си в нас. И като се кача на Сивика дето го имам, ъъъъ кофти, ама харчела 4 пъти по-малко. Е, реално погледнато нищо не харчи, само и умират акумулаторите по паркингите, а Секвоята не изстива. Ама няма да гледаш цифричките на бензиновата колонка, че от сърцетуп се мре!
    Искам Форд Екскържън 7.3 дизел, ама много искам, докато се усетя, и цените им станаха тъпи.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      40 бона,за 4 гледам има V 10 бензин на по стотина хиляди

В момента карам дълго Терано 2.7 и разхода в София не пада под12, така че 17-19 газ няма да е по-скъпо. Относно частите имам приятели които внасят частни само от Америка. Идват за 1 седмица до 10 дни.

Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
    Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      20-23 е по-оптимистичната прогноза 😉

• noname12
      noname12 коментира
      Редактиране на коментар
      WJ 4.7 - 18-30/100 - като 18/100 съм правил в Гърция спокойно каране наслаждавайки се на самото пътуване
      в София 24-30/100 отделно бая бензин докато загрее
      20-22/100 на дълго по магистрала
      с двигателя и газовата не съм има каквито и да било ядове, маслото не го буташе или поне не можеш да го усетиш по щеката

• NIKSD
      NIKSD коментира
      Редактиране на коментар
      Ако ше смяташ колко гори, въобще не го купувай това нещо. На моите V8 никога не съм им засичал точно колко харчат, знам само, че е 3-4 пъти повече от Сивика, това гледано по долу горе колко мили правя със стотарка /$100// ама точно колко харчат е все тая, и да го смятам, по-малко няма да започнат да глрят.
      17-20 на газ градско няма да стане, ако умножиш по 2 ще са ок сметките. Е, няма да е 40 /ако теглиш няколко тона ремарке и над 40 отива, ама ти няма да теглиш из София ремаркета/ ама въобще няма да се очудя ако си гори 30.
      Това лято изкарах в България 50 дни, даже си купих и гъзовоз- Хонда Стрийм 1.7 V-Tec 125 магарета /почти същия двигател като Хондата ми тук/. На газ си харчеше в града 12 /мое каране, баджанака ги засича/. Няма никакви шансове Шеви Тахо да гори само 50% отгоре на Хондата. Ако се дърпаш и по светофарите с гъзетата, и до 40 ше отиде.

Явно нещо не сте в час всичките! Шевролет извън щатите е Корейска марка. Собственост на хуйдай. И се прави къде ли не, само не в УСА.
    Или пък да не беше на ДЕУ.

Коментар

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ех, Пенчо, немаш ли интернет да прочетеш, преди да пишеш глупости, и то ни в клин ни в ръкав?! За Дженерал мотърс нещо да си чувАл?! https://en.m.wikipedia.org/wiki/General_Motors

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Явно нещо не сте в час всичките! Шевролет извън щатите е Корейска марка. Собственост на хуйдай. И се прави къде ли не, само не в УСА.
    Или пък да не беше на ДЕУ.
    Говори се за конкретен автомобил ,произведен от и за САЩ.
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от iliiyan Преглед на мнение
      ...Относно частите имам приятели които внасят частни само от Америка. Идват за 1 седмица до 10 дни.
      Сподели, моля. Имат ли си нещо уеб страница или?

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нямат страница,дават американски лимузини под наем и поддържат отделно доста американски коли.

Коментар

Аз като 4 месечен собственик на Аваланш,то е като Тахо ама пикап,та за туй време съм доволен!Просторен и удобен "камък" както бе наречен по изодзадзе.Тежи си на мястото верно ама на магистрала си карам в ограничение от 140 без проблем.Пробвах и по балкана около село без извращения щот нали се пак си е пет метра и полвина камък и воопште се не замисля.Единственият минус е ниската предна броня,тряа да внимаваш до де можеш да се разпростреш ама аз вообще не мисля да влизам повече по лесове,нямам работа там.Имам си три в едно,и за багаж става,щот любимата все измисля нещо да се мести някъде,и комфорт при пътуване и силица.За харченето,еми харчи ама не съм засичал.Сипвам и карам,то важното е колко имаш у джоба а у резервоара нещата се наместват.Газ нямам.Тааа...всеки си прай сметката!Аз за мен си мойта си я направих.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
          0888854582
          Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
          Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Много съм доволен от chevrolet tahoe.

Коментар

Засега клоня към такова от 2007 нагоре и в момента издирвам подходящ екземпляр. Карах два такива и ми харесаха, единствено ме притеснява паркирането и маневреността, но се надявам да свикна.

Коментар

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Слагаш му една камера на задника и караш,напред е лесно - караш докато опре,обикновенно като мислиш,че си налазил малолитражката пред теб …….ти остават поне още 3 педи

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X