Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на пикап

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет при избор на пикап

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
    Не е мръднало и да загрява,ако се кара разумно.
    Това понякога значи газ до ламарината, за да минеш от някъде, от където иначе няма да стане, а нямаш избор.

Както и да е де. Не съм достатъчно вещ по въпроса. Казвали са ми го хора, на които нямам причина да не вярвам. Толкоз.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Това понякога значи газ до ламарината, за да минеш от някъде, от където иначе няма да стане, а нямаш избор. ...
      Ако е само понякога с газ до ламарината за да минеш от някъде - няма проблем (при изправна охладителна система де). Виж, да го залепиш продължително на прекомерно високи обороти по магистралата може да не му хареса ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако ти влиза в бюджета-Форд Рейнджър или Мазда BT-50.
        Нямат проблеми с ръждата,изключително здрави мотори и скорости,има и модели с 100% блокаж отзад.
        Имам наблюдения върху два такива,единият много мърляшки подържан и каран,няма такова здраво животно.
        Другият всеки ден пътуваше София-Зверино с 1т зеленчуци.Не беше мръднал.

Коментар

Митцубишито е с 2 вариянта на 2.5, по-новия е с електроника по помпата, стария е по добър. Аз по моя съм сменил клапана на ЕГР. Ръжди имат повечето от английските джипки, по- двете ми навари и по hilux-a имам, по Л200-тата няма, ще кача снимки. Другата ми джипка която купих преди месец и по нея няма ръжди но тя си е с подцинковано шаси и купе (Тойота ланд круисер 80 96г). Хубаво на англичанките, е че можеш да проследиш историята за всеки един технически преглед, какви проблеми е имало и какво е било отсранено и на колко мили е. Така практиката, която автотърковците вършат да връщат километри веднага се хваща. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13090721_10208719910782411_1874870911_o.jpg
Прегледи:1
Размер:68.0 КБ
ID:5711930

Коментар

Това което си снимал изглежда отлично,ако говорим за 15 годишна кола. Къде и как могат да се проследят тия активности по прегледи и пр ?
            Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Ще ри изпратя съобщение с линк. Само пишеш номера на колата и ти дава достатъчно информация. А ако платиш £1.89 тогава информацията е повече. Но и това което ти предоставят безплатно е достатъчно.

Коментар

Ае пичове...аз в тоя сайт дето иката ми го даде,като гледам те тия коли за скрап няма да ги искат бе...всички с корозия и с маслени течове,вярно малко се престарават като казват,че лампата светела слабо и т.н. но основните неща са много стряскащи ... и 99% от обявите,показанията на мили ги пишат в километри
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Имам въпрос,как мога реално да проверя дали работи блокажа при л200,общо взето какви тестове да му направя за СК,РК,блокжи,двигател?
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Привет на групата!
                    Нов съм в чата, но у мене има един въпрос.
                    Предстои ми да си купя пикап, нов. Бюджетът ми е 50000 лв горна граница.
                    Колебая се между Исузу Gravity 4X4 AT или Great Wall Steed 6.
                    Моля за мнения и препоръки!
                    Благодаря предварително!

Коментар

• Asteri
                      Asteri коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ако се чувстваш късметлия, си вземи Грейт уол - имат много екстри за малко пари. При шофиране се усеща че караш по-нискокачествен продукт, но като цяло са добре откъм качество. Единствено амортисьорите не издържат на друсане, така че като цяло колата изисква по-нежно отношение и гладки пътища. Ако ще го блъскаш си вземи Исузу, те по-издържат на такива неща.

• Kalin Galinov
                      Kalin Galinov коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз бих взел Амарок, автоматик. Парите ще ти стигнат за 2-5 годишен

• nbaplayer
                      nbaplayer коментира
                      Редактиране на коментар
                      Нов Исузу няма как да вземеш за 50000лв с ДДС. И аз съм пред избор за пикап и това което разбрах е, че китаеца е пълен боклук и ще ти скъса нервите от дребни и не толкова дребни проблеми.

Здравейте колеги!
                    Взех си Исузу4Х4 Д-Макс.
                    Някой може ли да каже подходящ крик за тази машина? Гумите са 18-ки.
                    Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от Данчо11 Преглед на мнение
                      Здравейте колеги!
                      Взех си Исузу4Х4 Д-Макс.
                      Някой може ли да каже подходящ крик за тази машина? Гумите са 18-ки.
                      Благодаря предварително!
                      3т или пък 5 т хидравличен крик няма ли да ти свършат работа? от набързо преглеждане - теглото е къде 2 тона на тоя пикап , так че не виждам проблем в тая насока.

И чисто персонално любопитство - по каква причина се купува нов пикап в бг ?

Коментар

• Данчо11
                        Данчо11 коментира
                        Редактиране на коментар
                        И чисто персонално любопитство - по каква причина се купува нов пикап в бг ?
                        Причината е искам да подхранвам родната икономика, по-добре Български търговец да вземе комисионната.А така или иначе бех решил да купа нов пикап.
                        А относно крика - не знам, питам, и по скоро височината на повдигане ме интересува.

• brpi
                        brpi коментира
                        Редактиране на коментар
                        Виж колко е хода на крика а отделно има винт дето излиза навън от крика така че общата височина е доволно голяма , в добавка може да намериш някакво трупче от алуминий например за подложка и так ще си сменях гумите без проблем.
                        В твоя случаи аз друг крик освен хидравличен не бих ползвал.
                        Инак питах за пикапа понеже аз имам тука в Америка пикап - по идея не ми трябва въобще пикап, ама не мога да си позволя ЕС класа маибах та дадох си таван и гледах коя е наи голямата и обширна кола и също да вози що годе добре - накрая си купих моита Хонда ,като то си е полу пикап ,полу кола- оборудването вътре е като за кола а отвън си има леген та даже и багажник... въобще засега всичко е ОК. За моите нужди ми пасва отвсякъде.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X