Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май пак ще купувам джипка!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Май пак ще купувам джипка!!!

Първоначално публикуван от нихорлиев
    загледах я ама не и стигат конете, ще е мъртвец с тези гуми, даже и на бавните. Ако беше 3000 можеше и сватба да има.
    Тя е мъртвец и без тия гуми. И 2.4 литровия бензин на 4runner мен поне никак не ме впечатлява, да не кажа нещо повече. 2 пъти съм опитвал и все ми се стори абсолютен мъртвец, дето що годе "тръгва" само с газ до ламарината.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да не забравяме че двигателя на Тераното е дуракоустойчив...няма ремъции, няма прегряване и куп простотии като спукани глави и т.н. А размера на купето е като на П2, с тая разлика че върви повече, е 33-ки не влизат нооо пълен кеф няма...успех

Коментар

П2 е малко по-широко вътре, или поне с такова впечатление съм останал. И седалките му са по-ниски.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          П2 е малко по-широко вътре, или поне с такова впечатление съм останал. И седалките му са по-ниски.
          И на мен ми харесва П2, даже много исках да скоча в едно 2.8, но двигателя на Тераното надделя при избора ми...знаеш

Коментар

Страда от глава,както и предната версия ако не е подържан или е без течности(това важи а всички японски автомобили,за 300-500гр понякога става белята).Ако всичко му е наред,не може да го прегрееш.

Коментар

Първоначално публикуван от ЦЕЦО ТОМОВ Преглед на мнение
              Дай тел
              0887750776

Коментар

Я някой знаещ и ползващ да похваля 3.5 - 208, автомат на П2 1997 г., особено ме интересува АК как се държи, колко скоростна е, за какво е копчето отстрани на лоста и тнт

Коментар

Пламен Исаев е твоя човек
                  GSM 0877 08 99 19
                  Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
                    Я някой знаещ и ползващ да похваля 3.5 - 208, автомат на П2 1997 г., особено ме интересува АК как се държи, колко скоростна е, за какво е копчето отстрани на лоста и тнт
                    Утре ще ти звънна,че не ми се пише сега.

Коментар

Божич,твоята кола е Патрул у-60, къса база.2.8 дизел.
                      ТЛК-120 Николай Колев
                      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнение
                        За блазнене, блазни ме. Гледам, че има няколко и то на добри цени, но все дълги бази. Пък и там ще трябва яко вдигане и рязане за 33-ки. Иначе са зверове с този мотор, карал съм около 200 км такава, просто не е истина.
                        Гледал съм ви разходките , щот и някакви сантименти имам от оня край . Гледал съм и че Фронтерката ти с нищо не отстъпваше , та едно неангажиращо мнение :

- за парите които си приготвил и марките , които ти предлагат тук , в 90 % ще купиш ... сори за израза ... обикновен нужник . Гнилоч , който ше почнеш да кърпиш на втория месец - като му падне "бодито" на 3 слоя дето клепат отдолу автоджамбазите преди продажба .

Негниещ джип като Фронтерата рядко ще намериш . Не виждам що се дърпаш от дългата база ?! За терените при вас проблем не виждам с тия 30-40 см. разлика .
                        Но дори и да държиш за къса : чат-пат изпадат в Онзи Сайт . Просто трябва малко търпение и следене на обявите . Че и са преобладаващо добри екземпляри . Говорим за V6 естествено . И ръчка . Това с автоматите е "за неграмотни шофьори и инвалиди" , както казва един познат .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                          Божич,твоята кола е Патрул у-60, къса база.2.8 дизел.
                          Бат Ники, много ги харесвам, ама тоз мАтор ме притеснява, честно ти казвам. Май работата ще отиде на 3.2 пак на фронта.
                          п.п Сън не ме хваща като се "разгоня"
                          Хубав ден!

Коментар

Преди месец инцидентно гледах в автокъща перфектно италианско късо терано за 6900, та явно за тия пари не е невъзможно да се намери нещо съвсем прилично в тоя клас. Аха-аха да го взема даже, ама преспах и реших че точно сега не ми се занимава.

Коментар

Имаме "годеж". Установи се другар от нашата група си продава машината, та утре ще ми я представя. Дискавъри, перкинс, 33-ки, лебед, познат до болка. айде ако има свадба, ще кача снимки и ще заключим темата.

Коментар

Начесах си крастата и отново съм в боя. Диското е с ясна история и познато до болка, даде ми го другар от нашата офгрупа. Благодаря на всички Ви за вниманието и съветите. Бъдете здрави и милиони безаварийни на всички.Това е "УАЗ-ката"Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0118.jpg
Прегледи:2
Размер:145.7 КБ
ID:5703837Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0119.jpg
Прегледи:1
Размер:149.8 КБ
ID:5703838Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0120.jpg
Размер:153.0 КБ
ID:5703839Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0121.jpg
Размер:156.8 КБ
ID:5703840Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0122.jpg
Размер:102.0 КБ
ID:5703841Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0123.jpg
Размер:92.2 КБ
ID:5703842

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X