Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май пак ще купувам джипка!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Май пак ще купувам джипка!!!

Здравейте колеги, след 2 години без машина за офроуд пак ме засърбя. Преди това 2 години търкалях ОФА КБ, бях си я направил, повдигнал, оборудвал, но дойде човека с парите и айдееееее. Та сега пак се разгоних. Сега съм се спрял на късо паджеро 2.8 тд или 3000 бензин. Бих се замислил и за ОФБ, но за офроуд не са толкова добри колкото ОФА. Много харесвам и тойота, но много малки тез 90 кс на 2.4 тд. На 3.0 ТД 125 пък главите им не са имане. Патрула ми е на сърце, но с този 2.8 тд майка му и мечка. Та затова съм се спрял /не категорично/ на Паджеро. Задължително с ляв волан и ръчна кутия, супер селект. Предвидил съм 6-7000 лв. Задължително ще слагам лебедка, малко повдигане за 33-ки и така. Ако на някой нещо му излезе да драска тук.

п.п ОФА КБ беше страхотна за офроуд, да ме питаш що я продадох!

От: Май пак ще купувам джипка!!!

Колега за яд работа тази седмица се продаде в Шумен .Нисан патрол 2.8 тд точно за твоя бюджет.
    Лично ако си бях продал уазито 200% съм сигурен ,че щях да карам нисан-патрол.
    Мартин Димитров
    УАЗ

Коментар

Паджеро 28 върви доста добре казвам го от личен опит но и харчи над 15

Коментар

Патрола отива на 20г.За тази цена ще правиш и двг ако започнеш да го караш по предназначение.Паджерото не е лош вариант,но всичко е гнило.Трудна работа за тези пари.

Коментар

Тойотата е твоя джип и не прави грешки с други марки.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            Патрола отива на 20г.За тази цена ще правиш и двг ако започнеш да го караш по предназначение.Паджерото не е лош вариант,но всичко е гнило.Трудна работа за тези пари.
            Що да е трудна работа. Преди 6 месеца си намерих въпросното П2 за тези пари и в доста завидно състояние на тенекиите. Гледах и едно 2,5 с перфектни ламарини. Та намират се.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

Терано?

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                Тойотата е твоя джип и не прави грешки с други марки.
                Абсолютно!Колегата да се огледа за 105-ца (80-тките,особено в този форум са на същите пари ),а на другите само името е Тойота
                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                Най-добрият ром е студеният ром!
                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Тераното, много изчетох за него. Спарки изнася цели лекции за него, перфектен мотор 2.7, добри дифове и раздатка, годината да е между 99-2001, ама много ми е едно такова тясно и високо /знам субективно е/ пък и насочил съм се към къса база и ми изглежда като играчка. Казвате Тойота, добре де тойота, но с кой мотор? В групата имаме 3 бр. и трите са 4.2 тд и са уникални, но много пари бе. За 1КZ - 125 кс доста четох и това с пукането на главите ме притеснява. Офроуда който караме е среден, граничещ с тежък - коловози, калища, дерета и затова ме притеснява прегряването, не че се е случвало, нооооооо.

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                    Абсолютно!Колегата да се огледа за 105-ца (80-тките,особено в този форум са на същите пари ),а на другите само името е Тойота
                    Ако намерите Тойота 105 или 80 за 6-7000 лв. Запазете една две и за мен
                    Land Rover Discovery II, V8 4.0
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                      Ако намерите Тойота 105 или 80 за 6-7000 лв. Запазете една две и за мен
                      "Едно за теб, едно за мен"

Коментар

Тераното е хубава джипка.За твоите цели ще ти хареса повече от Тойотата.

Коментар

В мобилето има едно късо фронти близо до теб в Елхово. Изглежда добре и е 99та година. Може пък да ти хареса, а може и да го знаеш де. Успех в търсенето.
                          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                          Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                            В мобилето има едно късо фронти близо до теб в Елхово. Изглежда добре и е 99та година. Може пък да ти хареса, а може и да го знаеш де. Успех в търсенето.
                            днес го проверих и го отхвърлих като вариант
                            собственика му се хвана за главата не знаеше възможностите на фронта, каза че няма да го мие че така го кефел повече

Коментар

.................. , някой запознат ли е с историята на този дзвер?
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-02-16, 11:36. Причина: mobile.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X