Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW X3 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW X3 - коментари

По повод разхода, при мен от по-горе:
    Първоначално публикуван от Georgi_G Преглед на мнение
    Разход Х3, Е83, 3D, 204к.с. автомат:
    градско - София, центъра, късо (средно 5-6км посока) през центъра, режим тръгни спри – по сметки 15-16л/100км и по борд толкова.
    извънградско - с нормално натискане, кикдауни където е необходимо и 120-130+ по магистрала и където от 7,5 до 8,5л/100. Ако я кротна на 80-90 мисля, че мога да сваля до 7, ама нямам нерви.
    Мисля, че е нормален. И не вярвам в легендите за по-нисък от каталожен такъв на някои карачи!

Коментар

Отскоро и аз съм с Х3 2,5 бензин/газ. По каталог е 9/100 извънградско, 15/100 градско. За 5000 км. откакто съм я взел по борд компютър 11/100 , реално 14/100 газ и един резервоар бензин.
      Прикачени файлове
      0+

Коментар

Първоначално публикуван от Emil_PB Преглед на мнение
        Отскоро и аз съм с Х3 2,5 бензин/газ. По каталог е 9/100 извънградско, 15/100 градско. За 5000 км. откакто съм я взел по борд компютър 11/100 , реално 14/100 газ и един резервоар бензин.
        Еййй.....Един човек да срещна тук да си каже реалният разход, а не да мантри и тантри какво му пишело на кумпютера разбираш ли и да се кълне в 8 и половина на 100 в София и под 6 до Ябланица за над 2тонната му машина.....
        WG 2.7 CRD

Коментар

Прав е човека, но ако визираш мен за цитирания в предходния пост разход по борд, просто попитах дали е нормален. Не очаквам 2-тонната машина да гори колкото хечбек. Все пак предвид избора ми, едва ли разхода е най-съществения елемент от поддръжката/притежанието на автомобила. Поздрави !

Първоначално публикуван от Emil_PB Преглед на мнение
          Много е добър Х-кса ти, със здраве да си го караш съградски. Както се казва ставаме повече !
          Последно редактирано от astrolet; 04-01-16, 18:51. Причина: Допълнение на поста.

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
            Еййй.....Един човек да срещна тук да си каже реалният разход, а не да мантри и тантри какво му пишело на кумпютера разбираш ли и да се кълне в 8 и половина на 100 в София и под 6 до Ябланица за над 2тонната му машина.....
            Не е един,виж пост 23.Не е ли реално?
            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
            Враца

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
              Добре де. Ако са ми я харесали какъв им е проблема да си ги направят тези неща не по снимка, а след като ме набележат просто. Много крадените X5/X3 всички знаем, че се проучват предварително поне ден-два преди това. Я за аларми, а за имобилайзери, какви скенери/компютри да се набавят и т.н. Предполагам тогава колата не се кара с вестник върху номера....
              Ако са я харесали спасение няма, има коли крадени и на репатраци даже. Но предполагам ще се съгласиш, че да я набележат случйно на улицата в град където има хх0 000 автомобила примерно, шанса е в пъти по-малък отколкото ако някой седне в който и да е край на България и се разрови по темаричните форуми за това което му трябва. Но да не задълбаваме повече, че отидохме в спама.
              Поздрави.
              Subaru Legacy 2.5
              Suzuki GS500 E

Коментар

Здравей колега,

И аз отскоро се радвам на този модел но 2,0 Д двигателя. Разбирам, че си се информирал доста за раздатки, диференциали и тн. на този модел, та бих искал да споделя едно мое притеснение.
                При рязко завиване на ниска скорост(на скорост) чувствам леко притрисане, сякаш прескачане на диференциала или нещо от този сорт. Не мога да го определя, точно къде по трансмисията се получава, но се усеща като механично изместване при предаване на движението (някъде - диференциали, раздатъчна кутия и тн.) . Смених маслата на диференциалите, разд. кутия и скоростната кутия - леко утихна но пак го усещам понякога. Дали някой има опит с този проблем?

Коментар

Здравей колега, малко късно , но все пак да дам своите 50 ст. по въпроса ти. Виж сега добре е да се проверят всички тампони, на двигателя и раздатката, както и където видиш тампони . Тампоните на двигателя може да изглеждат добре на външен вид , но водят до изключително досадни вибрации, те са по скъпите, по достъпен е тампона на раздатката и може да започнеш от него. Прегледайте основно и ходовата част! Аз смених гореописаните тампони и колата сега може да се каже че е ОК като поведение. Успех!
                  ПС: Извинявам се за късния отговор, но не бях влизал скоро във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X