Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW X3 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW X3 - коментари

Ееее, честито и от мен!
    Със здраве и усмивки да си се возите. И харчове само за консумативи!

Коментар

За много години колеги, с пожелания за здрава и спокойна година!
      Благодаря за пожеланията, обслужването ще остане за малко по напред. Имам още около 5к км. до смяна на масло , но няма да го чакам. Приоритет ми е смяната на маслото в скорстната кутия, диференциалите и раздатката разбира се. Приемам съвети, къде да направя обслужването и какви консумативи препоръчвате. За раздатката и диференциалите БМВ препоръчват някакъв АТФ , който смятам да си поръам и да не експериментирам по темата. За маслото на автоматика , мисля да отида в специализиран сервиз за да го сменят изцяло. Проучих в София, такъв сервиз има по пътя за Калотина разполагащ със специализирана машина за смяна, която гарантира пълното източване на старото,....ще видим Обещах снимки, днес ходих до Практикер и на паркинга успях да щракна няколко за форума:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20160103-00061.jpg
Прегледи:1
Размер:183.8 КБ
ID:5697665

Име:IMG-20160103-00062.jpg
Размер:179.3 КБ
ID:5697666

Име:IMG-20160103-00063.jpg
Размер:164.9 КБ
ID:5697667

Като ми остане малко повече време и я приведа във вид за снимки ще направя по-качествени и повече. Тези са демо
      Имам въпроси , но чета документацията и ако възникне нещо ще питам. Нулирах средния разход вчера като се връщах от Пловдив, в началото на магистралата. До тук ми отчете 7.5, като съм карал 120-130 и тук там някое изпреварване на колона от тирове....каране по скоро комфортно. Нормален ли е според вас разхода, макар че това е доста относително. Изключително доволен съм от пътното поведение, невероятен хендлинг. Окачването както знаете -твърдо, но за сметка това стои доста добре на пътя за толкова висок автомобил. Това е в общи линии !

Коментар

Красавец! Честито!

П.П. Предният капак отворен ли е, или така си е луфта?
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Честито и много безаварийни!Разхода е повече от приемлив.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Честито! Много безаварийни дни и нощи с него!

П.П. Гена, така като гледаш как лепне по калника на отворен ли ти прилича!?
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Честито и от мен. Винаги съм се чудил защо си криете номерата по снимки и по обяви? Питам от чисто любопитство - каква е презумцията?
              WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                Честито и от мен. Винаги съм се чудил защо си криете номерата по снимки и по обяви? Питам от чисто любопитство - каква е презумцията?
                За да не отпътуват предсрочно за Украйна.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                  За да не отпътуват предсрочно за Украйна.
                  Е как скрит номер на снимката би спрял крадци набелязали х3-ката ми и вече чоплещи я през ноща в гаража?
                  WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                    Честито! Много безаварийни дни и нощи с него!

П.П. Гена, така като гледаш как лепне по калника на отворен ли ти прилича!?
                    Кольо, на калника го виждам, че е лепнал, ама не знам как трябва да е между него и решетката...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Показването на рег. номера, ВИН, списъци с екстри и спесификации е като да правите онлайн каталог за крадците които търсят нещо специално. А с номерата и всички данни могат и документи да си направят за колата предварително и адреса и всички данни да ти намерят и каквото още се сетиш. А за X3-та честито, салона и много радва окото.
                      Subaru Legacy 2.5
                      Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Кольо, на калника го виждам, че е лепнал, ама не знам как трябва да е между него и решетката...
                        Луфта е голям,най-вероятно е спирано във предно мпс.

P.S.Имам си го същият,след като изместих едно Ренде в една киша преди 3-4г.Това на 525,добре че нямаше теглич.
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Честито.Направи каско,и дано айдуците не се огледат в нея.

Коментар

Първоначално публикуван от MartiX5 Преглед на мнение
                            Показването на рег. номера, ВИН, списъци с екстри и спесификации е като да правите онлайн каталог за крадците които търсят нещо специално. А с номерата и всички данни могат и документи да си направят за колата предварително и адреса и всички данни да ти намерят и каквото още се сетиш.
                            Добре де. Ако са ми я харесали какъв им е проблема да си ги направят тези неща не по снимка, а след като ме набележат просто. Много крадените X5/X3 всички знаем, че се проучват предварително поне ден-два преди това. Я за аларми, а за имобилайзери, какви скенери/компютри да се набавят и т.н. Предполагам тогава колата не се кара с вестник върху номера....
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Е, то набележи ли се.....ясна работата, спасение няма. Застраховка и това е. За луфта....така си е, вероятно е имало "щета" някога От вътре всичко изглежда ОК. Това да е проблема, против уроки! Като се позатопли след някой месец, ще видя какво може да се направи по въпроса за фугата.

Коментар

Фугата не я мисли толкова,със здраве да си я караш,безаварийно и само положителни емоции.За разхода на бордкомпютри не вярвай напълно,ако толко те интересува няколко последователни зареждания пълно/пълно на една и съща колонка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X