Какво имаш предвид под лично-служебен автомобил ? Ти да си го купиш и да го трошиш по работа или шефа ти да ти купи служебен Жиб ,а ти да си го караш като частен ? Или сам си си шеф ? Шефа да поразвърже малко кесията...
Какво имаш предвид под лично-служебен автомобил ? Ти да си го купиш и да го трошиш по работа или шефа ти да ти купи служебен Жиб ,а ти да си го караш като частен ? Или сам си си шеф ? Шефа да поразвърже малко кесията...
Човека иска джип за 3000лв, който да може да товари дърва за огрев. През останалото време ще е Пловдив 112.....
Аз си купих за 3200 хайлукс сърф 2LT и съм супер щастлив...
Дано да продължиш да си. Семо дето личния ми опит с докарвани ми за оглед подобни екземпляри винаги е приключвал със сериозна сума за ремонти за сметка на новия собственик, и то ако е достатъчно инат да не се откаже.
Пак - дано случая ти да не е такъв и да те радва дълго.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Шефа дава едни 3000 лв. и до там. Поддръжка и гориво си е за мен после. За това търся нещо дет да мога да го поддържам аз. Пак казвам трябва ми най вече за градски условия. Товарът в него е 100 кила и е обемен, което не е фактор. Голямото препятствие ще е, както до сега се е доказано кални улици и вода около 50 см.
Ако има от вас с спортидж или фриилендър кажете ми от ваша гледна точка плюсове и минуси.
П.с. Колега има субаро форестър и върши перфектна работа за лично ползване и ползване за Пловдив 112.
Нямам думи щом от 112 сте стигнали до там.С трици маймуни не се ловят.Ако ви трябва нещо което ще ви върши работа и искате да имате малко проблеми - удвоете бюджета като минимум.Несериозно е да искате читав джип да върши работа за 3000лв.
50 см. Вода и кола....и шнорхел няма да помогне,проблема е че съединителя се пълни с вода и преплъзва до степен да не мръдне и педя,това на опел и голф пробвано неколкократно от мен
.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Е то пък на всичко друго, което се накисне в толкова дълбока вода ще трябва да проверяваш най-малко диференциалите. Е, разбира се всичко зависи от времетраенето на престоя под вода. И пак естествено ако сапуните не са изведени на по-високо. За такова дуракоустойчиво ползване аз бих търсил карбураторен двигател без грам електроника по него или архаичен дизел отговарящ на същите условия. Както се казва - не може да се повреди само това, което липсва в даден автомобил. Все си мисля, че ще е тъпо да трябва да се спасяват спасителите.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Все си мисля, че ще е тъпо да трябва да се спасяват спасителите.
Те в Пловдив имат Пинц триоска. Ма нещо не го карат много.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Шефа дава едни 3000 лв. и до там. Поддръжка и гориво си е за мен после. За това търся нещо дет да мога да го поддържам аз. Пак казвам трябва ми най вече за градски условия. Товарът в него е 100 кила и е обемен, което не е фактор. Голямото препятствие ще е, както до сега се е доказано кални улици и вода около 50 см.
Ако има от вас с спортидж или фриилендър кажете ми от ваша гледна точка плюсове и минуси.
П.с. Колега има субаро форестър и върши перфектна работа за лично ползване и ползване за Пловдив 112.
За градски условия ще ти свърши работа всяка една лека кола.... Виж за 50 санта вода ти трябва нещо по така..... И с три бона, дори за първоначално придобиване ще е трудно..... Най вече, ако в тези три бона влизат следпродажното обслужване, гуми и прочие......
Бях исключително доволен от Витара дълга база. С почти стандартния размер гуми за по 100 лева парче, някакви уж шосейни, ама с по-агресивен грайфер руски, вършеше чудеса, ама не знам дали ще намериш читав екземпляр в този бюджет....
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
За 3500 продадох Галопер, който вече втора година се кара без нищо да му се прави. Коли има всякакви в различно състояние. Просто трябва да се гледат и ще се намери тази която е за теб.
Коментар