Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за лек оффроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Джип за лек оффроуд

Да 350 е.

Прост и надежден като бордюр 4х4 за 3000 лв и аз искам да си взема, може и два като ми омръзне единия да си карам другия.
    Последно редактирано от rosen_offroad; 04-08-15, 23:54.
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

От: Джип за лек оффроуд

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      Да 350 е.

Прост и надежден като бордюр 4х4 за 3000 лв и аз искам да си взема, може и два като ми омръзне единия да си карам другия.
      Даунгрейдваш 2ката с 200ТДИ и си в джаза за 3000-4000 лева, Говорим за Дискавари 200ТДИ или 300ТДИ който се вписват в бюджета, дори ще има пари и за консумативи.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Г463 300 ТД
        А що не 350ТД? Ми така де, кат си гъзар с Г, що само по купето и шасито да даваш пари, редно е и по мотора да потрошиш некоя хилядарка, да покажеш класа
        Хондата е съвсем приличен автомобил, както и Субаруто за тия пари, естествено. Щом до сега се е минавало с лека кола, значи малко по високо и 4х4, фул тайм, ще се справи. Парт тайм не виждам за къф е в тая ситуация.

Коментар

1) 463 не е парт тайм
          2) Както вече писах, в дефилето зимата нещата не винаги са розови, затова и питах кое е селото. То на доста места там и след един обилен дъжд с кола не става.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Знам, че не е парт тайм. W463 не е на място като предложение, ти се шегуваше, аз също.

Коментар

Да, чакаме инфо за селото иначе пак стигаме до вездесъщата Кия на Пенчо
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Става въпрос за вилна зона на Владо Тричков. Уменията на каращия са перфектни(не се хващайте за думата, не съм аматьор в карането) - каращата е резервния шофьор на семейството за сега. За гребло не зная дали ще се наложи - принципно е възможно - имаме съсед, който минава с гребло. По-вероятно е да има нужда от шнорхел, защото като изпуснат язовирите и Искъра залива пътя. Пролетта газихме 50-тина см. вода по пътя за София, но волвото се справи. Това последното само за инфо - не търсим чак такъв джип. Заливането на пътя обикновено трае 2-3 дена - не е толкова фатално. XC70 определено е доста добър вариант, но уви не може да се побере в бюджета. Субару-то, да, вариант е. А някой мнение за опел фронтера? Доста е височък.

Коментар

Която е парт и не е подходяща според мен. Въобще, освен за много тежък офроудър не виждам къф е смисъла на подобно задвижване, ма тва е друга тема.

Коментар

Ако питате мен една нива или фероза бих взел, но жената е мааалко по-капризна към външния вид и комфорта и сега трябва да намерим баланса между здравина, надеждност, комфорт и външен вид.

Коментар

Търтьо, човека каза , че до сега се е справял с лека кола, какво толкова неяснои има ?
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                        Търтьо, човека каза , че до сега се е справял с лека кола, какво толкова неяснои има ?
                        Ми, да кажем че познавам района почти наизуст.

Коментар

Тоест човека лъже , че се прибира в дома си с лека кола, така ли ?
                          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Тоест не

Коментар

Г463 300 ТД
                              Викаш гегата си е за лек офф, за повече не стаа, нали

Да, чакаме инфо за селото иначе пак стигаме до вездесъщата Кия на Пенчо
                              А - на Пенчо не умре ли кияка? Сори, ако съм в грешка, ма той отдавна престана да я препоръчва - сега Сорентота май предписва...
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение

А - на Пенчо не умре ли кияка? Сори, ако съм в грешка, ма той отдавна престана да я препоръчва - сега Сорентота май предписва...
                                Как да е умрел? Даже станаха два.!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X