Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на малък джип дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на малък джип дълга база

Това първото не става за газифициране!
    имах и Toyota Rav 4 2006g.
    Mitsubishi Lancer 2008g.
    Honda CR-V 1998г.
    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
      Това първото не става за газифициране!
      Що, да не виде некъде да пише GDI? До около 1997г са си с обикновен инжекцион.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от Alexxxx Преглед на мнение
        Че какво му е на 2.2i Ecotec? Други разлики освен двигателя има ли с Frontera 3.2 V6?

3.2 V6 само ще ми бърка повече в джоба за гориво мисля. А екотеците са безшумни и с нисък разход.
        Ако ще купуваш кола с екотек двигател трябва да имаш едно на ум. Трябва много сериозно да се гледа преди покупката. Бих те посъветвал като избереш конкретен екземпляр да го откараш в СофияАуто за пълна диагностика.
        Лично съм оставял Вектра Ц с 2,2 бензиновия мотор 155 коня на тази процедура, само че след покупката. Причината беше нестабилни обороти на празен ход. Да уточня, че колата е на мой приятел, който лично си я внесе от Швейцария. За около час и половина виновника беше установен - клапан за картерните изпарения, а преди това колата беше обиколила 2-3 столични сервиза без резултат. Смениха клапана, но се оказа, че двигателят гори сериозни количества масло. Сега човека сложи добавка и се моли да разхода на масло да влезе в приемливи граници. В този ред на мисли аз бих преглътнал евентуален малко по-висок разход на гориво, пред такъв на масло.

П.п Защо не погледнеш предложенията на колегата по-горе - Паджеро изглежда много добре, супер селект е и ако търсех нещо подобно бих го огледал. Фротерката също заслужава да се види.
        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X