Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на малък джип дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на малък джип дълга база

По принцип в техно тест могат да ти издадът севтификат за пропускливостта на стъклата,друг в въпоса дали милиционера ще ти го признае.До колкото знам само инкасо и тем подобни автомобили могат да джиткат с тъмни съкла и отпред,но всички виждаме,че е пълно с играчи с най тъмните стъкла и отпред по улиците и се правят на мутри от 90-те.
    Pathfinder 4.0L

Коментар

Всяка кола с фабрично затъмнени стъкла може да се движи по пътищата. Стига някъде да е отбелязано че това е фабрично (в талона примерно). До колкото знам, по закон нямаш право да поставяш фолио на предните стъкла, така че сертификата от технотест не ти върши никаква работа.
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Да, и точно в Гърция може да го ядеш дебелия точно за затъмнени стъкла, еле па за предни.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ако затъмняването на стъклата не е фабрично-не е позволено да имаш затъмнено стъкло на колата, Няма значение-отпред-отзад.
          Като купувах астрата(мир на ръждата и) имаше фолио на стъклата на комбито, и на задните врати. Ама от най-гадното-дето прелива и изглежда все едно е избеляло от слънцето. Първата ми работа беше да махна сините диодни габарити от фаровете, а втората-да разлепя фолиото от стъклата. Колко мамчих предния собственик който ги лепил...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ако затъмняването на стъклата не е фабрично-не е позволено да имаш затъмнено стъкло на колата, Няма значение-отпред-отзад...
            .
            Тук не си прав, в чл.105 т.2 от ЗДвП пише, че при наличие на странични огледала можеш да затъмниш задните стъкла.
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Не се заяжтам а питам какво е задно стъкло стъкла при седан комби хетчбек кабрио и т.н и кое ....кои могат да се затъмняват. То е ясно всички съвременни автомобили си имат две външни огледала.

Коментар

Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнение
                Не се заяжтам а питам какво е задно стъкло стъкла при седан комби хетчбек кабрио и т.н и кое ....кои могат да се затъмняват. То е ясно всички съвременни автомобили си имат две външни огледала.
                Могат да се затъмняват всички стъкла без челното и двете предни странични.
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Аз я бях пуснал тази тема миналата година. Витарата ми я изкърпиха и още си я карам. Хондата не ми допадна и я бартеросах това лято за един Мерцедес S500 (с доплащане от мен). Сега обаче ми трябва джип с по-голям багажник. Изискванията ми са същите както преди. Задължително трябва да е с бензинов двигател. Почти съм се навил за Opel Frontera B 2.2i дълга база. Ще я ползвам и като семейна кола и трябва примерно да мога да събирам велосипедите на децата в багажника. Знам, че им ръждясват ламарините, но рамата е много здрава. Един познат имаше такава и я продаде на части и аз я разглобявах. Рамата беше без забележки. Много дебело желязо, за разлика от Витаровата. Мисля, че Фронтера ще ми е идеална. Nissan Terrano и Ford Maverick не ми харесват на външен вид. Сещам се и за Land Rover Discovery 2, но не ми се иска да имам още една кола с V8 (Мерцедеса го взех само за кеф). SUV от рода на Mercedes ML няма да ми върши работа, защото ще ходя и в гората, ще минавам през храсти и клони и въобще няма да жаля боята. При тези условия има ли нещо по-добро от Фронтерата на цена до около 10000лв?

Коментар

Като не искаш В8 си вземи Фронтера ама 3.2 В6
                    Във всичко е по добре от 2.2 екошпек
                    Land Rover Discovery II, V8 4.0
                    VW Golf VI variant
                    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Едно - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=214213

Две- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=213015
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                        Като не искаш В8 си вземи Фронтера ама 3.2 В6
                        Това щото не е точно фронтера-исузу мотор под капака,DANA 44 отзад....
                        o888 37 63 69

Коментар

Че какво му е на 2.2i Ecotec? Други разлики освен двигателя има ли с Frontera 3.2 V6?

3.2 V6 само ще ми бърка повече в джоба за гориво мисля. А екотеците са безшумни и с нисък разход. Със 136 коня няма да върви много, но мен и Витарата с 97 коня ме устройва. Съобразявам се с мощността на колата и Витарата и Приуса ги карам по един начин, а Мерцедеса по друг.

Гледам в carsurvey.org и са доволни хората от Opel/Vauxhall Frontera с 2.2 мотор.
                          Последно редактирано от Alexxxx; 18-11-16, 17:45.

Коментар

Избор на малък джип дълга база

Екотеците са прословути маслояди с проблемна електроника че и доста скопени.
                            А иначе не сравнявай 1 тон Витара с 2 тона Фронтера - 136 бензинови коня са малко.
                            Land Rover Discovery II, V8 4.0
                            VW Golf VI variant
                            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Може. Трябва да тествам първо. Набелязал съм си няколко Фронтери и ще отида да ги видя другият уикенд. Иначе вече категорично реших, че ще е Фронтера.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexxxx Преглед на мнение
                                Аз я бях пуснал тази тема миналата година. Витарата ми я изкърпиха и още си я карам. Хондата не ми допадна и я бартеросах това лято за един Мерцедес S500 (с доплащане от мен). Сега обаче ми трябва джип с по-голям багажник. Изискванията ми са същите както преди. Задължително трябва да е с бензинов двигател. Почти съм се навил за Opel Frontera B 2.2i дълга база. Ще я ползвам и като семейна кола и трябва примерно да мога да събирам велосипедите на децата в багажника. Знам, че им ръждясват ламарините, но рамата е много здрава. Един познат имаше такава и я продаде на части и аз я разглобявах. Рамата беше без забележки. Много дебело желязо, за разлика от Витаровата. Мисля, че Фронтера ще ми е идеална. Nissan Terrano и Ford Maverick не ми харесват на външен вид. Сещам се и за Land Rover Discovery 2, но не ми се иска да имам още една кола с V8 (Мерцедеса го взех само за кеф). SUV от рода на Mercedes ML няма да ми върши работа, защото ще ходя и в гората, ще минавам през храсти и клони и въобще няма да жаля боята. При тези условия има ли нещо по-добро от Фронтерата на цена до около 10000лв?
                                Кое не ти допадна на Хондата,любопитно ми е!Имаш нещо на лични!Виж за Тойота 3.4 бензин 1998-2002г.Успех.
                                имах и Toyota Rav 4 2006g.
                                Mitsubishi Lancer 2008g.
                                Honda CR-V 1998г.
                                Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X