Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за разходки през уикенда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за разходки през уикенда

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Хиляда шестотин и шейсе лева с доставката http://www.ebay.com/itm/HL0011-Zylin...item27f057f3f9

От тук до 6 хиляди ??
    Спокойно става 6000. Правил съм многократно та знам! Тая глава от ебей от 1660 ще стане 1800 за да се качи на джипа. Сложи агренаж, семеринг, гарнитури, виско, термостат, водна помпа и отиде бая над 2000.
    Отделно на тия години ДВГ е за ремонт, турбо е за ремонт, ГНП е за ремонт, радиатор е фира ...
    Ако се заиграеш и правиш работите както следва и 6000 няма да стигнат.
    Гледам, че съм забравил антифриз, масло, филтри и кой знае още какво...
    Последно редактирано от Аndro 160; 12-06-15, 19:05.

Коментар

Абе хора, къде го лъзнахте човека. Вие май не четете какво иска:

Първоначално публикуван от opel fan Преглед на мнение
      ... Като начало искам автомобил, който ще се използва предимно (а може би и единствено) за съботно-неделни разходки тип "барбекю на някоя река/полянка", но да не се притеснявам ако се наложи да се мине някъде през черен път или има някое катерене и т.н. С две думи лек офроуд и предимно разходки по ливади. Държа да бъде дълга база и да има място в багажника...

За такава експлоатация ще му свърши работа всяко "Високо комби", което има 4х4 и понижаващи предавки. Още от сега го отказахте ... Това Патрули, Геги, Тойоти са за болни мозъци.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
        Абе хора, къде го лъзнахте човека. Вие май не четете какво иска:

За такава експлоатация ще му свърши работа всяко "Високо комби", което има 4х4 и понижаващи предавки. Още от сега го отказахте ... Това Патрули, Геги, Тойоти са за болни мозъци.
        Тук съм напълно съгласен!
        Даже, мога да кажа на човека какво да си вземе за малко пари и да няма грижи, ама пусто ми е много грозна кочината ...

Коментар

Той и Влади почна с комби и накрая кво?
          На 98% от хората е ясен пътя та може да си спести междинните фази.
          А и сам каза че харесва Патрул.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Подкрепям Търтея,аз направих тази грешка,докато видя какво ми трябва.Бившия патрол не съм го карал извън пътя,но когато и да ми се наложи знам че мога да разчитам на него.Това е като чадъра в колата.
            Със сигурност не излиза по-скъпа подръжката от това на лека кола среден клас.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Той и Влади почна с комби и накрая кво?
              На 98% от хората е ясен пътя та може да си спести междинните фази.
              А и сам каза че харесва Патрул.
              Така е, спор за това няма. Но е илюзия да се мисли, че гледайки цените на патрулите и сме в джаза. По скоро трябва да се мисли за 2-3 пъти над покупната цена.
              Разбира се, ако искаме да имаме машина на която да разчитаме и няма зиме, няма лете ще ни откара навсякъде. Почти!
              Айде по тоя повод .

Коментар

Общо взето стоков

А тука е добре да се слушат коментарите

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Супер е Патроля!!!
                  Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
                    Супер е Патроля!!!
                    Той че Патрола е супер, никoй не спори. А ти кога ще ни зарадваш с едно ревю на тея Койоти от аватора ти?
                    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      По скоро трябва да се мисли за 2-3 пъти над покупната цена.
                      Нека да не се генерализира толкова безсмислено страшно...Не може да се изисква да имаш 18 хиляди, за да придобиеш всеки патрол за 6..Мноооого голяма доза има и късмета..Карах Ранър 100 000 километра и то четвъртите такива и смених хебел , два пъти ангренажен комплект, накладки и масла..Ако не го бях обърнал по таван, вероятно още бих го карал. От огромно значение е колко абдали и идиоти са го имали и карали преди теб. Не плашете народа с измислени цифри и с информацията, че все що е стар джип е скрап и е за многохиляден ремонт на доде що има агрегат, всичко е индивидуално !!!!! За това е тоя Форум, за да се чете . Всеки има после ръце, крака , очи..за да избира, кара, сравнява и в крайна сметка да се моли късмета да е с него..
                      Последно редактирано от sonda; 12-06-15, 21:44.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Всичките клипове са с къс патрол, а дългия патрол е една друга бира... Това си е като рейс, а с рейс в гората е трудно. Патрола е здрава машина, издържа на издевателства, и в интерес на истината 2.8 мотора не е чак пък толкова умряла работа. За късия можеш и в стоков вид да си го караш по гори и полянки без проблеми, с дългия обаче ще ляга по корем значително по- често или просто трябва да му сложи по големи търкалета.
                        Колегата по горе е прав - трябва да се погледнат и паджеротата, 2.8 тди и 3.5 бенз до колкото знам от форума са с по- здрави кутии и заводско са по- високи. Там имаш и супер селект раздатка и също има блокаж на задния мост. Според мен ще му върши идеална работа, стига да намери някое не изгнило. А патрола си е за хардаджии вие сте по големи сектанти и от тези в джиип подфорума
                        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Говорим за патрул щото човека каза че му харесва. А това си е важно. Затова и дума не съм казал за койоти геги мицута газки ужази кий и так далее

Коментар

Никой не е сектант де..то цял свят разбрал, че по-убаво от Крузер и Патрол нема, ама по нашите земи все ще чуеш- "Да , ама чуй прекрасния пърдеш на джиповия осмак..пълни ти душата.."
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                              ....А патрола си е за хардаджии вие сте по големи сектанти и от тези в джиип подфорума
                              Е не си прав. Търтея е сектант относно Гегата. Ама ей на, в конкретния случай дума за Патрол.
                              Последно редактирано от Dagobar; 12-06-15, 22:09. Причина: й
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                                Никой не е сектант де..то цял свят разбрал, че по-убаво от Крузер и Патрол нема, ама по нашите земи все ще чуеш- "Да , ама чуй прекрасния пърдеш на джиповия осмак..пълни ти душата.."
                                Кисело е гроздИту, кисИлоу-у-у-у...
                                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X