Здравейте,
търся семеен непретенциозен 4х4, но пък и да не ме е срам да сляза от него
В момента имаме ЦРВ 1998, но търсим нещо по голямо, малко по мощно и стабилно, защото се оказа, че правим и доста извън градско.
Като имам следните критерии:
- таван 7000 цена за придобиване,
- ниски разходи за подръжка,
- кара се главно по шосе, но да мога да ходя и ски с леки разходки извън пътя, риба и тн,
- над 130 кс, по възможност бензин за монтаж на газов инжекцион. Ако дизела на конкретния модел не страда често от помпя, дюзи също е опция,
- достатъчно място за багаж и релси за покрива, често ми се налага да товаря и ми трябва обем,
за момента гледам
Мазда трибют 3.0,
Чероки 2.7, Това и маздата са различен клас очевидно, но ако е със сходни разходи за подръжка съм навит,
Паджеро, предполагам доста старо ще да е за тези пари
Рейндж Ровър , бензин около 200кс или Дизел (мисля на БМВ мотор ТДС, чуавал съм, ,че често пукат глави?)
Ако има нещо което съм изпуснал като марка модел, моля за съвет.
Много благодаря предварително на всички отзовали се!
търся семеен непретенциозен 4х4, но пък и да не ме е срам да сляза от него

Като имам следните критерии:
- таван 7000 цена за придобиване,
- ниски разходи за подръжка,
- кара се главно по шосе, но да мога да ходя и ски с леки разходки извън пътя, риба и тн,
- над 130 кс, по възможност бензин за монтаж на газов инжекцион. Ако дизела на конкретния модел не страда често от помпя, дюзи също е опция,
- достатъчно място за багаж и релси за покрива, често ми се налага да товаря и ми трябва обем,
за момента гледам
Мазда трибют 3.0,
Чероки 2.7, Това и маздата са различен клас очевидно, но ако е със сходни разходи за подръжка съм навит,
Паджеро, предполагам доста старо ще да е за тези пари
Рейндж Ровър , бензин около 200кс или Дизел (мисля на БМВ мотор ТДС, чуавал съм, ,че често пукат глави?)
Ако има нещо което съм изпуснал като марка модел, моля за съвет.
Много благодаря предварително на всички отзовали се!
Коментар