Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте джип къса база за втора кола.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте джип къса база за втора кола.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153946

Ей тука ми я има Кията.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
      Аз имам актуална снимка на Кия Спорстидж ,толкова изгнило нещо не бях барал скоро,скъса и се шасито на 3 места ,та не ги хвалете че не корозират , като я вдигнахме на подемника и задното колело си остана на земята , щеше да е смешно ако не беше трагично.
      Това са добри ходове...
      Човека пита за две Сузукита и Дайхатцу...За риболов бих взел най-дългото ( дълга Витара ),освен ако не става дума за подледен...две балалайки и кутия мормишки...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

От споменатите в първият пост марки,си вземи една дълга витара и не се занимаваи с глупости,самурая има возия на каруца и с надървен не можеш да влезеш в него.Аза проходимост в стоков вид и 3те са горе долу еднакви.Фероза не съм карал и не мога да кажа нищо за нея,ама съм се возил и не ми се коментира.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Това са добри ходове...
          Човека пита за две Сузукита и Дайхатцу...За риболов бих взел най-дългото ( дълга Витара ),освен ако не става дума за подледен...две балалайки и кутия мормишки...
          Да тогава точно тва се пошегувахме,уникални ходове извади,наистина Витара ДБ,е добро и бюджетно решение,но и те имат голям проблем с корозията на тея години ,добрите са напълно рециклираните,но ще са в друг ценови клас навярно.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
            От споменатите в първият пост марки,си вземи една дълга витара и не се занимаваи с глупости,самурая има возия на каруца и с надървен не можеш да влезеш в него.Аза проходимост в стоков вид и 3те са горе долу еднакви.Фероза не съм карал и не мога да кажа нищо за нея,ама съм се возил и не ми се коментира.
            Като си вземе Витара ще се занимава с ремонт, но не и риболов!
            Самурая возел лошо - наеми си лимузина да те закара до гьола !
            Кията не гниела - бегам в Горубляне да си купувам !

Ай .....
            Много ме кефят тия теми
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Забравих да спомена бюджета ще е от 2500 до 3500 лв. някъде, както и това че съм висок 190см и тежа 90 кг и все пак ще трябва да не се удрям в тавана. Иначе и за KIA мислих ако взема ще махна първата си кола. Ако е KIA бензин или дизел ?

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                Като си вземе Витара ще се занимава с ремонт, но не и риболов!
                Самурая возел лошо - наеми си лимузина да те закара до гьола !
                Кията не гниела - бегам в Горубляне да си купувам !

Ай .....
                Много ме кефят тия теми
                А дали ще се занимава с ремонти вместо с риболов.Защо сравнявате всичко с хард каране и подобни,бащами 10г ходеше с жигула за риба,и всеки път ловеше.Даи му савет като знаеш кои е джипа дето не се троши кои е.
                SUZUKI VITARA V6
                HONDA CBR 919RR
                MERCEDES ML

Коментар

Няма ли някой, най-накрая, да каже на човека правилната кола, та да се рахатяса. Разбира се, Нисан Терано 2 ТДИ къса база!Ей, това е шега, да не ме метнете сега!Ако трябва сериозно, без приблизителна цена, всеки може да посочва каквото му е на сърце и на джоб!Нито знаем колко далече и какъв точно ще е туризма който колегата практикува(съответно обема на оборудването,което му е необходимо да носи), нито риболова(трудно се събират мачови прътове, без значение от вида им с останалите такъми, евентуално палатка, храна за три дни и др., в багажника на къса база).
                  Последно редактирано от emil5koff; 16-02-15, 20:03.

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнение
                    А дали ще се занимава с ремонти вместо с риболов.Защо сравнявате всичко с хард каране и подобни,бащами 10г ходеше с жигула за риба,и всеки път ловеше.Даи му савет като знаеш кои е джипа дето не се троши кои е.
                    Той е посочил на кои конкретни модели се е спрял !Ако си имал конкретните возила даваш съвет ,ако нямаш не даваш , но трябва да посочиш и защо така мислиш !
                    Бил ли си притежател на конкретните марки и модел ?
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Бил съм за кратко на самураи,и поради това че доста малък за моите размери се разделихме,в момента притежавам витара в6,фероза има братовчет ми и по горе съм споменал че нямам преки наблюдения за нея,а витарката не казвам че е много хубава ама за парите си е супер.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML

Коментар

от 9 години карам фероза 91 набор.това което се е счупило по нея е било от зор.още не е изгнила никьде.ако требва да я сравняваме сьс другите изброени марки,просто нема смисьл.поне шест класи над другите.колега,успех вьв намирането на джипка.

Коментар

Колегата ако мисли да кара в стоков вид, Ферозата наистина е компромис между другите два модела.
                          Самурая е миниатюрен и вози дървено. Ферозата вози по-добре от Самурая и по-зле от Витарата.
                          Ферозата като вътрешно пространство е най-голяма от трите.
                          И най-здрава, ако не е прогнила.
                          Ферозата страда от прогнила рама и купе.
                          Всичко друго е много здраво и с камионски размери.

ПП: И трите не стават за ежедневни коли и много километри, така че колега, пази си колата и си вземи нещо евтино в рамките на посочения от теб бюджет и най-малко изгнилото.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от elevation Преглед на мнение
                            Ако е KIA бензин или дизел ?
                            И двете стават.

Коментар

КИА-подфорума посочва друго.
                              Препоръчват се предимно 16-клапановите бензинки.

Коментар

За посочения бюджет не може да се вземе нищо читаво.
                                Та колегата да скача на най-малко изгнилата кола, всяка ще го закара до гьола, стига да има гуми. То те са най-сериозното перо след като купи джипа де... Поне 750-800 лева, в най-евтиния вариант.

Не става въпрос за участие в големия клас на траялните състезания все пак...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X