Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте джип къса база за втора кола.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте джип къса база за втора кола.

Здравейте,
    От известно време насам обмислям да си взема малък джип за риболов и туризъм. За момента избора ми се свежда до 3 възможни модела. Това са Suzuki Vitara, Suzuki Samurai и Daihatsu Feroza. Ако можете да ме ориентирате какво да избера ? Интересува ме здравина, проходимост, поддръжка, разход на гориво и т.н. Това ще ми е първия джип и всякакви съвети и предложения са добре дошли.

От: Препоръчайте джип къса база за втора кола.

Аз бих погледнал и Кия Спортидж. Здрава, ефтина за поддъжка.Проходимост и разход зависят от задкормилното основно.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Аз бих погледнал и Кия Спортидж. Здрава, ефтина за поддъжка.Проходимост и разход зависят от задкормилното основно.
      В момента карам корейски автомобил и съм много доволен от издръжливоста на двигателя.
      Предимството на KIA-та, е че може да се ползва и за първа кола, но не знам дали ще може да влезе там където Suzuki-то и Feroza-та.
      Иначе не мен ми харесва Kia Sportage 2.0tdi 1998

Коментар

Кажи какъв ще е бюджета горе долу.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Нива!
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Нива!
            Какво толкоз лошо ти е сторил колегата, та му препоръчваш това недуразумение?

Коментар

Какво толкоз лошо ти е сторил колегата, та му препоръчваш това недуразумение?
              Връща ти го за Кията...
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Връща ти го за Кията...
                Що? Какво да ми връща?
                Май не си виждал Кия на живо. Щото аз имам голям опит и с над 10 Ниви.И от преди преврата и от след това, та им знам и кътните зъби.

Коментар

Нищо не връщам на никого без бой, но ей това е интересно: http://www.offroad-bulgaria.com/show...08#post2700408
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Що? Какво да ми връща?
                    Май не си виждал Кия на живо. Щото аз имам голям опит и с над 10 Ниви.И от преди преврата и от след това, та им знам и кътните зъби.
                    Не съм виждал , позна , и ниви не съм виждал също ,и не бих препоръчал на никой нито една от двете ,макар да са максимално далече една от друга , единственото им сходство е че имат 4 колела ,макар да не е за дълго.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ако държиш да има бавни, внимавай с Ферозите-има фултайм без понижаващи. Иначе-най-не изгнилото...
                      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                        Не съм виждал , позна , и ниви не съм виждал също ,и не бих препоръчал на никой нито една от двете ,макар да са максимално далече една от друга , единственото им сходство е че имат 4 колела ,макар да не е за дълго.
                        Супер ценно мнение...наздраве и от мен.

Коментар

Тия трите и кията ще ти вършат работа, само гледай да не са много изгнили, само кията е по-корава от към ръжда има най-здравото шаси от останалите.Що не търсиш нещо с 4 врати поне ще събереш много повече багаж, тя витара и дълга база пак ми малее, и аз ходя за риба.
                          СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                          ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Само да добавя че има сузуки самурй дълга база с две врати.
                            СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                            ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Първоначално публикуван от elevation Преглед на мнение
                              Здравейте,
                              От известно време насам обмислям да си взема малък джип за риболов и туризъм. За момента избора ми се свежда до 3 възможни модела. Това са Suzuki Vitara, Suzuki Samurai и Daihatsu Feroza. Ако можете да ме ориентирате какво да избера ? Интересува ме здравина, проходимост, поддръжка, разход на гориво и т.н. Това ще ми е първия джип и всякакви съвети и предложения са добре дошли.
                              От критериите,които си посочил отговора е ясен-Самурай.
                              Най-проходим в щатен вид,сравнен с другите две,достатъчно здрав-/на два цели моста е все пак/ и с разход на гориво,доближаващ се до лек автомобил по асфалтов път!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X