Здравейте .Икам ако можете да ми помогнете с информациа за джипове до 4000 лв къса база .Целта ми да ходия на риба, на лов и на къмпинг (няма да се ползва за ежедневно каране) БЛАГОДАРЯ !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джип за около 4000лв ( къмпинг лов и риболов )
Свий
X
-
От: Джип за около 4000лв ( къмпинг лов и риболов )
Мда, Алекс е прав. Къса база за риболов и къмпинг не върши работа.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Кола не се купува всеки ден, та условието да се ползва от двама е несериозно, особено когато става въпрос за къмпинг и риболов. Къде точно слагаш 1,5м пръчки? За по-големи да не говорим. А ако са 10тина сопите? Да изброявам ли какво още се мъкне ако ходиш за няколко дена на риболов? Особена разлика в цените на дълга и къса база не съм забелязал, та не схващам мераците за кола за риболов, къса базаО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеСамо дето и къса и дълга база за тия пари ще е на командно дишане. Колега, с тая сума при добър късмет може да купиш само запазена Нива.
.
Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!
Коментар
-
Карам фронтера къса база, често ходим с съпругата ми по язовирите и помъкваме доста багаж, задната седалка като я сгънем багажника ни побира рекордно много багаж, НО сме постоянно само двамата, само един човек да има в повече и край почти никакъв багаж не можем да вземем, та ако сте само двама и в близко време не планирате деца да имате...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pero_Offroad Преглед на мнение... до 4000 лв ... няма да се ползва за ежедневно каране ... !!!Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеДесен волан?!
Все едно ти да си купиш в UK кола с ляв волан, само за да минеш по-евтино. По-важна все пак мисля че е безопасността ни на пътя, за в гората е по-друго.Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!
Коментар
-
При критерии от 1995 г. и цена до 4200 лв. (все пак ще се свали малко) +ляв волан ми излизат 18 страници с обяви за цяла БГ. С Кия Спортидж и Фронтери пълно. Все някоя ще става. Тук таме някой Галопер, Рейндж, Паджеро и т.н. които едва ли са в кой знае какво задоволително състояние. Спортиджа с 5 врати си е все едно нещо друго по-голямо, но къса база.
Та избор за това, за което ще се ползва колата, определено има.SUV
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pero_Offroad Преглед на мнениеЗдравейте .Икам ако можете да ми помогнете с информациа за джипове до 4000 лв къса база .Целта ми да ходия на риба, на лов и на къмпинг (няма да се ползва за ежедневно каране) БЛАГОДАРЯ !!!
Второ не е ясно какъв лов практикуваш,което определя вида на превозното средство.Риболова е друга бира и друга кола!
Пък за къмпинга просто друга вселена!
Трето-тук няма да разбереш нищо!Просто прочети за 1 месец целия форум-има прекрасни пътеписи и се разходи из подфорумите!Много важен и точен атестат е като си направиш филтъра в някой продавалник за 4 хилки е да видиш колко /какви дупнишки или врачански/ бангии продават евтино!Бегай смело от там!Вервай ми !Пробвано!!!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар