Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте Лека кола с автоматична скоростна кутия

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте Лека кола с автоматична скоростна кутия .

Благодаря за мненията и препоръките ! Мерцедес "А" клас е изключен вариант. Днеска напипах един познат , с който не сме се виждали отдавна. Работи в автосалон та го позапитах за това -онова. Най-напред оспами А класата. Харчели гориво, като водопад. Позагледах едни Корола Версо ... но не видях автомати. И надвишаваха бюджета ... Бюджета може и да отиде към 7000 - 7500 со зор и без много кютек . Отпадат Мазда 2 , Опел Мерива също (оня познатия не даде да се продума за него). Цитрон 3 също , но тази кутия била лесна за поддръжка, механична на практика с две-три моторчета били, които развъртат скоростите, евтинйка 80-100 кинта секънд хенд се намирали без проблем. Форд Фюжън никога не съм гледал. Форд Фиеста също така ми препоръча. Как са на форда скоростните кутии , някой има ли наблюдение ? Мен ме тегли , честно да си кажа към японските автоматици и по-скоро Тойтите ...

Коментар

От: Препоръчайте Лека кола с автоматична скоростна кутия .

Първоначално публикуван от SLAVEN Преглед на мнение
      Тойтите ...
      хахаха... и с право , и като подръжка, и като надеждност... но там цените са други...
      човеко, качи се в един SMART, покарай го и ще останеш изненадан...
      за ForTwo -говоря, четивратката е май, всъщност Мицубиши
      а и в БГ вече е пълно със Smart-ове, така, че подръжката едва ли ще е проблем...

Коментар

От: Препоръчайте Лека кола с автоматична скоростна кутия

С тази тема форума за офроуд наближава дъното. Амин!
        2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
        2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
        2007 HOMDA FMX 650

Коментар

пежа, ситроен и рено са еднакви 4-степенни кутии (AL4-DP0)и дават еднакви проблеми. когато са студени влизат в авариен режим. зимата е много тегаво да ти причука по някое баирче/светофар.
          търси нещо различно- мерцедес ц-клас с 722,6ххх както са писали колегите по-горе.

Коментар

Да споделя и аз опит с автомата Имам Алфа Ромео 166/2.4 дизел 2005г. Аз съм 190 см. - просторна, широка, комфортна. Всякакви екстри и глезотии. Автомата работи супер, Айсин - японски. Слагат го и на Волво Х90 джипката. Има си няколко точки по подръжката на автомата, ако ги спазваш - вероятността да се повреди е минимална, а поддръжката му е сравнително евтина, ако трябва да се сменя съединител и притискател на модерен дизел В мен колата е трета година и някакви особени проблеми не ми е правила, освен че и изгубих ключа за запалването и карам на кодове втора година, защото ми искат 500 лева.. )) Здрава, надеждна, удобна кола с всички екстри, на нищожна цена. НАдеждна е само дизеловата, за бензиновата - и автомата е друг и за двигателите са нееднозначни мненията. Естествено всеки си хвали своето, но все пак си е споделен опит

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
              НАдеждна е само дизеловата, за бензиновата - и автомата е друг и за двигателите са нееднозначни мненията.
              Нееднозначни мнения за Арезето ли? Щото ТС и автомат не съм чул!А и ZF-а не е лош автомат.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                Нееднозначни мнения за Арезето ли? Щото ТС и автомат не съм чул!А и ZF-а не е лош автомат.
                По-скоро за ТС, за 6-ка не съм чувал ни добро, ни лошо... ZF за два четох развалени, пък и 4 степенен... Не знаех, че ТС няма автомат...

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
                  По-скоро за ТС, за 6-ка не съм чувал ни добро, ни лошо... ZF за два четох развалени, пък и 4 степенен... Не знаех, че ТС няма автомат...
                  В6 може да се каже, че е най-добрия такъв двигател изобщо. А що го спряха е болна тема.
                  ТС има със селеспиид, което не е точно автомат.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Alfa 166 си е малка компактна "женска" кола... А защо не Crysler 300?
                    Нямам думи...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А кой е казал ,че щом е женска значи трябва да е задължително Смарт Дъщеря ми свикна да кара една Омега комби и ела я сложи в Корса!!

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                        С тази тема форума за офроуд наближава дъното. Амин!
                        Shavo, извинявам се , че постнах темата тук. Не бях изобщо в час със форума и се пообърках , за което пак се извинявам. Но , ако ти с тази кола от аватара имаш претенции за оффроудър . .. Шегувам се естествено.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          Alfa 166 си е малка компактна "женска" кола... А защо не Crysler 300?
                          Нямам думи...
                          Като сляза от джипката, усещането от 166 си е като за малка дамска кола.. )

Коментар

Мисля че за тези пари, кромата която е предложил колегата е много добър вариянт.Виш и във фиат форума там има доста инфо.

Коментар

Първоначално публикуван от resa Преглед на мнение
                              Мисля че за тези пари, кромата която е предложил колегата е много добър вариянт.Виш и във фиат форума там има доста инфо.
                              За Фиат Крома , че и за Фиат въобще не искам да чувам. 2000-2001 г. патих с една Крома , сега не ща да чуя. Верно отдавна беше ама неприятното чуство си остава. Оня познат от автокъщата каза , че гърците много търсели Фиат с ДВГ Мултиджет, били сполучливи.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVEN Преглед на мнение
                                Трябва да се купува лека кола ...!
                                Или бъркаш форума, или поне подфорума!
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X