От: Препоръчайте Лека кола с автоматична скоростна кутия .
Благодаря за мненията и препоръките ! Мерцедес "А" клас е изключен вариант. Днеска напипах един познат , с който не сме се виждали отдавна. Работи в автосалон та го позапитах за това -онова. Най-напред оспами А класата. Харчели гориво, като водопад. Позагледах едни Корола Версо ... но не видях автомати. И надвишаваха бюджета ... Бюджета може и да отиде към 7000 - 7500 со зор и без много кютек
. Отпадат Мазда 2 , Опел Мерива също (оня познатия не даде да се продума за него). Цитрон 3 също , но тази кутия била лесна за поддръжка, механична на практика с две-три моторчета били, които развъртат скоростите, евтинйка 80-100 кинта секънд хенд се намирали без проблем. Форд Фюжън никога не съм гледал. Форд Фиеста също така ми препоръча. Как са на форда скоростните кутии , някой има ли наблюдение ? Мен ме тегли , честно да си кажа към японските автоматици и по-скоро Тойтите ...
Благодаря за мненията и препоръките ! Мерцедес "А" клас е изключен вариант. Днеска напипах един познат , с който не сме се виждали отдавна. Работи в автосалон та го позапитах за това -онова. Най-напред оспами А класата. Харчели гориво, като водопад. Позагледах едни Корола Версо ... но не видях автомати. И надвишаваха бюджета ... Бюджета може и да отиде към 7000 - 7500 со зор и без много кютек

Коментар