Трябва да се купува лека кола с автоматична скоростна кутия за жената и реших да се регистрирам и да постна темата тук , щото ми се струва , че най-компетентни мнения мога да получа. Пускам наново тема щото има една във този форум, но е с последно мнение от 2013 г. Ако е проблем , извинявам се, да се изтрие или таз квото се прави ! Та , колата трябва да не е хептен малка щото от време на време и аз да мога да се побирам в нея (габарити - 186 см./ 125 кг.
). До сега не съм карал такава , нито имам представа за тези кутии. Четох тук и на др . места и стигам до извода , че до първите няколко поста се върви по темата и от там насетне се навлиза в мн. големи подробности, като за професионалисти. Моля, препоръчайте ми компактна кола с бюджет около 6 000 лв. , от 2004 г. насам. Аз съм се спрял на Опел Мерива 101 к.с. бензин , 2004 - 05 г. , понеже и аз мога да влизам в него. Жената клони към Цитроен Ц3 ексклузив 1,4i , 101 к.с. или 1,6HDI и аз се набутах в един такъв , нищо че място отзад не остана ... Но, салона на Меривата си е къде къде по-свестен от плюша на Цитроена . Някой ми препоръча Мазда 2 , други Форд не знам к'ъв си там. Аз се чудя и за Пежо 307 хечбек , щото карам сега 307SW / 1.6HDI / 110 к.с. - ръчка. Другаде за Хонда CRV четох , но не съм сигурен , че бюджета ще издържи ... Въобще , приемам съвети всякакви за коли със здрави скоростни кутии. Благодаря предварително !

Коментар