Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

В такъв случай аз съм случил на екземпляр
    П.П. Под бюджетната цена. Както казах иска постоянство и готовност да извадиш кеш на момента

Коментар

Първоначално публикуван от houligans Преглед на мнение
      ...Доста изчетох тук за два дена,но материала е толкова обширен и то в толкова много теми,че ще ме извините, ако вече има подобно сравнение на марките някъде,а не съм го видял.
      \
      ТЛК 80 4,2д може да се сравнява с Нисан Патрол 4,2д. И двата джипа са стара генерация, безотказни и легендарни машини, като всеки има + и - , съпоставени един срещу друг. Патрол Y61 със zd30 е следваща генерация ДВГ, наложена да отговори на изискванията на пазара към тоя момент - 1998 г. През същата година приключва и производството на ТЛК 80. Тоест, намесването на Y61 със zd30 е неуместно и може само да си разтягаме локуми.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        ... може само да си разтягаме локуми.
        Ми ние т'ва и праиме! ...Този раздел е само локуми и нищо съществено Разгледай темите "Какъв джип да си купя" и ми кажи какъв е процента на купили си някое от возилата за, които са питали. И сега най-верочно ще завърши с Чероки или Паджеро

Коментар

От: Re: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Тоест, намесването на Y61 със zd30 е неуместно и може само да си разтягаме локуми
          Сравнявам тези двата модела,не защото са една генерация,а защото ми харесват като обем за нуждите ми,а оттам и необходимостта да получа информация за техническите им възможности,за възможните проблеми при един по-дълъг преход примерно в Българските планини.

И сега най-верочно ще завърши с Чероки или Паджеро
          Колега,явно си се сблъсквал с доста лаладжии тук или някъде другаде.Няма да карам Нито Паджеро,нито Чероки. Както писах и по-рано изчетох доста материал тук във форума.Къде полезен,къде предимно локуми,но най важното е,че намерих и доста полезни неща и непознати термини за които се наложи да чета още и на други места и които ми бяха от полза.Аз джипка и то от най-проходимите ще си купя април...или най късно май месец.Най вероятно ще е Тойота....а Тойоти за 15 и под тая цена видях поне 2-3 в България.В Испания има дори повече !! Ще направя всичко възможно да я имам.Ако не ми стигнат парите,ще изчакам 1-2 месеца и пак ще я купя.

Коментар

Re: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

За 15х лева може да се вземе добра 80-ка, но трябва да си търпелив, понеже са редки.
            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

[QUOTE=sonda;2677226]пет

И нито и едно погинало ТЛК 80 ? А сига бе!

Коментар

От: Re: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Първоначално публикуван от houligans Преглед на мнение
                ...Аз джипка и то от най-проходимите ще си купя април...или най късно май месец...
                Пожелавам ти го! И да се похвалиш като вземеш

Коментар

Колега аз имам patrol 3000 160 cc след 2004 г. карам го вече седем години и нищо сериозно не му е ставало,като се има в предвид че не го жаля в гората.

Коментар

Имам Патрол след 2005г лошо не мога да кажа, това са автомобили който искат повече финанси, да съединителя е 2-3к лева, но на мн автомобили след 2005 съединителя е в този ценови диапазон, такаче ако нямаш нужните пари за подръжка проблема със сигорност не е в автомобила... При правилната експлоатация и подръжка смятам че Патрол ZD30 след 2004г не е толкова черен колкото се опитват да го изкарат някой колеги. За годините преди 2004 всички знаем че има риск да попаднеш в засада.
                    NISSAN PATROL Y61 ZD30
                    HUYNDAI GALLOPER 2 2.5td

Коментар

Първоначално публикуван от mpp Преглед на мнение
                      ...
                      Първоначално публикуван от мото 1 Преглед на мнение
                      ...
                      Към двамата, четете темата от началото, става въпрос за Патрул преди 2004-та, то за след това е ясно, но и цената е друга.

По темата
                      Имали някой сравнителни схеми с размерите на джиповете от заглавието: дължина, ширина, височина (евентуално, с еднакви гуми), ширина и височина на багажният отвор и др.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X