Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Първоначално публикуван от houligans Преглед на мнение
    ..... До сега нищо ЗА и ПРОТИВ двете марки не прочетох и останах с убеждението,че тук всички са върли привърженици на Тойота.....
    Да кажем, че ако избереш НЕ Тойота-та ще се убедиш по "скъпия" начин, че избора не е бил правилен!
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

От: Re: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      Ако си в/около колата и ти сече пипето не е изобщо относително !
      Това, ако търсиш Пасат или Ауди е лесно. Ама ако трябва да огледаш 10 80-ки е вероятно бюджета за пътуване по огледи да надхвърли този за закупуване на машината.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

От: Re: Toyota land cruiser 80 4,2 135сс или Nissan Patrol 3.0 158cc

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
        Това, ако търсиш Пасат или Ауди е лесно. Ама ако трябва да огледаш 10 80-ки е вероятно бюджета за пътуване по огледи да надхвърли този за закупуване на машината.
        О да..,несъмнено е така..,ако пообиколиш европата два-три пъти става сложно финансово. А към купувача- 80-ката е експедиционник, а за целта която сочиш- малко кучета и малко черен път- вземи една 95-ца, която ще е по-евтина, по-намираема и ще ти свърши работа за твоите цели.
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          Нима си открил HZJ 80 в добро състояние ...в БГ ? Би ли пресъздал мотивите на приятелят ти. Ясно е , че има Патрол с гибелния мотор, но знае ли що е 80-ка в близък план ?
          И колко Патрола от този модел видя с погинали мотори?

Коментар

шшшшшшш я спрете да си ги мерите!Човека е писал бюджет до 15 ООО лв.Нисан в кофти състояние може и да намери но Тойота и то 80ка.......няма как !
            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от PGV Преглед на мнение
              И колко Патрола от този модел видя с погинали мотори?
              пет

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
              шшшшшшш я спрете да си ги мерите!Човека е писал бюджет до 15 ООО лв.Нисан в кофти състояние може и да намери но Тойота и то 80ка.......няма как !
              Несъмнено е така !
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Гледам в раздел продава има един патрул близо до бюджета. Ако всичко му е ок сваляш колкото можеш и скачаш да се возиш щом колегите казват че парите са малко за такава тойота.

П.С. Сори сега виждам че патрула е къс, незнам дали ти върши работа.
                Последно редактирано от vas33; 16-01-15, 10:05. Причина: правопис
                Land Rover Discovery
                Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Първоначално публикуван от houligans Преглед на мнение
                  Всъщност бюджета ми е 15к и ще пробвам да се вместя в него.
                  Това решава дилемата. Ако са евра - Тойота, ако са левове - Нисан.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                    Това решава дилемата. Ако са евра - Тойота, ако са левове - Нисан.
                    Прав си с бюджета, Нисана ще е в много по-добро състояние. От друга страна моята Тойота, като я купих беше в бюджета, че и по-малко. Вярно не е много угледна, но от 3 години май само я карам с дребни ремонти. А предишния собственик не я беше подържал изобщо добре. В сегашното и състояние като я бях пуснал за продажба получавах оферти за 9000 лв.

Има и още нещо HZJ 4.2 е малко тромав и не е за велики скорости и изпреварвания, липсата на турбо се усеща.

Коментар

Преди време когато ми се случи случката и аз имах същата дилема, но за разлика от колегата моята беше по принцип (т.е скоро няма да купувам). Бързо стигнах до избора на Патрул ето защо.
                      Тойотата - трудно се намира, по скъпа е, по тромава е, по стара е, има някаква мистика около нея - всички казват че е страшна работа но никой не казва защо.
                      Нисана - обратното на горе-написаното, единствено ме притесняват слуховете около 3.0 158cc (моля ако има описан реален случай във форума - дайте линк), да не говорим че Y61 дълга база първият фейслифт изглежда къде-къде пред ТЛК 80, разбира се това е чисто субективно, но за мен е важно.
                      На мен ми остава да се спра на двигател.

Коментар

единствено ме притесняват слуховете около 3.0 158cc (моля ако има описан реален случай във форума - дайте линк)
                        Че какви слухове?Преди 3 години обърнах интернета и обяви за такава глава втора употреба читава(включително и в Англия-близък се занимава с автоморги от там).В резултат купихме нова за 5700лв.
                        Иначе да,"само слухове",искрено ти пожелавам да си останат за теб само такива

Коментар

Ето една темичка в 404 страници от братски руски сайт, която се казва 'Гибель ZD30 (путь ремонта)"- http://www.club-nissan.ru/forums/sho...38650&page=404

А добре е и да се запознае купувача , при нежеланието му да кара автомат, с цена съединител и маховик за този Нисан !
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Ни мой с лошу! Намират се, но си иска постоянно следене, малко късмет и кеша да ти е под ръка като изкочи.
                            Така и така си бъбрим....я дайте дефиниция на "добро състояние" на 80-ка.....И онова със запазения салон и безупречните седалки е уекинко еснафско май, а? Иска си миене, ама яко и ако е за претапициране да се направи.
                            Съвсем наскоро ми попадна един Патрул 61 за две седмици. Вярно, че беше с 2.8 маторя, ма като го карах(налагаше се) си мечтаех да е Тойотката.80-ката има един огромен плюс(поне за мен, 190см съм), купето е по-високо от патрулското.
                            И в резюме с две думи...аз стигнах до Тойотите съвсем случайно преди години и просто ми паснаха Другото , което бих карал с кеф е Wrangler JK.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                              Така и така си бъбрим....я дайте дефиниция на "добро състояние" на 80-ка.....И онова със запазения салон и безупречните седалки е уекинко еснафско май, а? Иска си миене, ама яко и ако е за претапициране да се направи.
                              Не говорим за тапицерията, поне аз де. За мен запазен салон на 80-ка значи да няма тнтм-та по таблото, копчетата да си стоят на мястото, а не всяко под свой си ъгъл и седалките, дори и попротрити или скъсани, да са със здрава конструкция, а не покривени в разни посоки.
                              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Човека е писал бюджет до 15 ООО лв.Нисан в кофти състояние може и да намери но Тойота и то 80ка.......няма как !
                                Имаше. Допреди 2-3 месеца във Варна. 1HZ, парт тайм, никакви излишни екстри. Неръждясала и в добро здраве за 13'500 български. Ама замина.
                                Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X