Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Opel frontera или Lada niva

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Opel frontera или Lada niva

Утре мисля да звънна да приказвам с човека. На снимките изглежда много добре джипка но ще видим. Така взех и предната си кола без да разучавам но ми изглеждаше запазена, в последствие разбирам че този двигател с който е е доста мразен, проблемен и т.н. Но вече 2ра година я карам сложих и газ и ми е супер никакъв проблем, та мисля че ако е поддържана една кола няма да е проблем. Е не казвам че ще е перфектна далеч съм от тази мисъл но трябва да се види. Има и една същия 2.5i 122hp с газ та мисля да погледна и нея.

Коментар

Здравейте колеги да ви се похваля вече съм горд собственик на Opel frontera 2.0i 115hp къса база.

Коментар

Честито, да се слушате винаги и много безаварийни и кални километри да минеш с нея!
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Благодаря

Коментар

Честито - дълга и безпроблемна експлоатация ти пожелавам.

Ама не! Без снимки не се зачита!
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Задължително ще я снимам като се прибера. И кални ще има в неделя, нямам търпение да я поокалям.

Коментар

Ето го и добичето, те първа ще се работи по него и се надявам да се получи добре. Имам няколко въпроса не са ми обезвъздошени спирачките и въпросът ми е от кое колело се започва обезвъздушаването и съединителят ми е твърд отделя доло и не боксува и се чудя дали е на помпа и да няма масло в нея или има др. проблем или по принцип си е така. Ако може някои да ми помогне с съвет ще ви бъда благодарен.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150122_135941.jpg
Прегледи:1
Размер:151.8 КБ
ID:5636905

Коментар

Честита придобивка, колега.
                    Съединителят не работи с масло, а със спирачна течност. Отвори капака - точно срещу волана има 2 казанчета - спирачки и съединител.
                    Твърд съединител, отделя долу - най-вероятно си за нов съединител.

Заповядай в ОПЕЛ раздела и чети на воля - почти всичко вече сме го обсъждали там.
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Благодяря колега ще прочета по внимателно във форума.

Коментар

Извинявям се за въпросите (дано да не са глупави). Изкам да я обуя с нови гуми за кал но незнам подходящия рармер за нея, и с кои ще се държи най-добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X