Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за обикаляне по нивите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за обикаляне по нивите

Колега , има един доста подценен джип, които смятам, че ще ти свърши работа ! Исузу Трупър . Гледам един в Мобилето , който след прехвърляне и монтаж на газова ще се впише в бюджета ! Дори и някой лев за почерпка може да ти остане ! Това от подписа ми няма да ти го предлагам , щото веднага ще ме обвинят в пристрастност , но дори такова ще ти свърши работа и също се вписва в бюджета ! Ама най- добре пообиколи и виж кое ще ти пасне най-добре на задника !

Коментар

По западен образец на човека му трябва пикап,вий филми не гледате ли ,фермери ,земеделци пикапи карат и тварят балите вътре....
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
        ... Това от подписа ми няма да ти го предлагам , щото веднага ще ме обвинят в пристрастност , но дори такова ще ти свърши работа и също се вписва в бюджета ! ...
        Това от подписа ти, стига да е в добро състояние, си е съвсем добър вариант за обикаляне на нивите.
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 07-01-15, 09:21.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

И пак ще излезе приказката : Всеки си хвали своето !

Коментар

Из нивите, в зависимост колко хубава е калта, ще три трябват кални гуми и може би лебедка с котва.
            За зимно каране по пътищата ще ти трябват зимни гуми, а за останалото АТ-та. Всеки комплект е около и над 1000лв.
            Разхода на гориво го брой почти двойно на Астрата.
            Каква ти е работата там, колко често ходиш? Ако е рядко, не е ли по-евтино да платиш на трактор с ремарке или камионче и да си купиш едни хубави зимни гуми за астричката?

Коментар

Занимавам се с пчеларство. Пикап не ми върши работа понеже и открит, а това не е добре. Сякаш най - ми допада нисан терано 2, дълга база с бензинов двигател, който да газифицирам. За гуми съм си харесал - BFGoodrichALL TERRAIN T/A. Обаче, като гледам почти няма обяви за такива нисани, затова може би ще е дизел.
              Определено ми трябва висок джип, понеже зимата и есента има много кал, а пък лятото тревата на места става много висока, а пък от тракторите стават колувози.
              Астричката е супер машина и досега си вършех работата с нея ама просто не е за там. Лятото тревата стигаше до капака от пред и целия радиатор беше набит с осили, дори и вътре при двигателя имаше. А от долу от тревата така се беше лъснала и полирала, че все едно от магазина е излязла.
              За напред имам намерение да направя още няколко пчелина на такива места, така, че джипа просто ще е необходим.
              По съвети от постовете по - горе, като резервен вариант, ще погледна и паджерото, но доколко четох то гори повече, а и подръжката му май е по - скъпа.
              Nissan Terrano 2 2.4i

Коментар

Привет колега и аз имах същия проблем.Пробвах със Витара не става некомфортно,друса малко обем на багажника аз съм строител имам поръчки на много странни места из странджата. Но намерих решение Subaru legasy 1998 2.0 газ бензин. носи много багаж и килограми.Предвижвам се бързо и удобно по асвалта и не отстъпва по нищо в калта на батките с джипките Поръчах и лифт от US общо 4Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lifted_subie__jpg_900x900_q100.jpg
Прегледи:1
Размер:405.3 КБ
ID:5635198к лева

Коментар

Ооооо,много ми харесва.Това Субару,гледам е по-наджипено от Голфа ми...Браво!!!
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

С какъв размер гуми е Субарото ? Много добре изглежда.
                    Николай Георгиев 0+
                    тел.0887357722

Коментар

235/75/15 са гумите
                      по принцип може и по големи!
                      а изглежда добре не само от гумите

Коментар

Колега щом си се спрял на терано ти препоръчвам дизел и по-точно 2.7. Имах терано къса база 2.7, 100 коня, смених го с терано дълга база 2.7, 125 коня. Много съм доволен от джипа. Незнам как е бензина на терано, но специялно с дизел 2.7 няма да имаш никакви ядове, но каквото и да изберше, която и джипка да е гледай за ръжди, да не съжаляваш после.
                        Nissan Terrano 2.7 TDi
                        ----------------------------
                        Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Джип на бензин , който да газифицираш ... Бензиновите харчат много , дори и АГУ да сложиш пак ще ти се досвиди. Джипа за мен е само дизел. Брачеда има Терано ІІ 2,7 Дизел и го кара само по баири и поляни, товари го като магаре, по кубик дърва и няма грешка. Къса база е !

Коментар

Здравей, защо не разгледаш пикапите?Данък 15-20лв,4×4 плюс блокаж на раздатката а може и на задния диференциал, полезен товар повече от тон . L200 бензинов с газ например

Коментар

Реалният разход на който и да е джип на пропан -бутан в сравнение с дизеловия аналог на същия модел, в левово изражение е 1/3 до 1/2 в полза на газта. Пример: Витара 2.0 бензин разход градско 15 л./ 15 лв. Същата 2.0 дизел, градско-13 л. нафта/ 26 лв. , при актуални цени на горивата. Ако брачеда ти казва, че му гори 4,1 граЦко, напълни резервоара и го покарай, и пак пиши...
                              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Да не задълбаваме, но ако на аналогични автомобили с еднакви (по обем) двигатели и сходни условия на каране (при това градски) дизеловия дава 13/100 дизел, а бензиновия 15/100 газ.... има нещо сериозно сбъркано или в сметките или в автомобилите....
                                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X