Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за обикаляне по нивите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за обикаляне по нивите

На Астрата ако и сложиш вериги имаш голям шанс да не закъсваш на тоя път дето си снимал.За джип съвета ми е вземи си възможно най-запазения за парите които си решил независимо дали бензин/нафта,Нисан или Диско.

Коментар

Колега, ако си земеделец или работиш със земеделци, мисля, че ще ти е икономически по-изгодно да си вземеш дизел - минус от акцизи, ДДС...
      Ако минаваш през места, показани на снимките, каквото и да е би ти свършило работа. За риболова кой-знае какъв комфорт няма да ти е необходим. Останалото е компромис - няма такова нещо, което да е и за нивата, и за града и за дълъг път и да гази, и да вози добре. Паджеро, Диско, Терано, Фронтера, че и Хюндай - гледай и вземай най-читавия дизел... мисля.
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

За земеделска дейност най-удобно е пикап 4х4.
        Разгледайте обявите-има достатъчен избор в ценовия диапазон който залагате.

Коментар

Pajero IO (H60) търси 160 коня 1.8 i 16V GDI 4WD (5 dr) (160 Hp) , но само ако няма да превозваш тежки товари от сорта на 500кг . Ако ще превозваш товари от 500 кг някъде търси Терано бензин на газ, все пак газта поевтинява . Аз препоръчвам нещо с абс,есп и тракшън контрол.

Коментар

Благодаря на всички, който писаха в темата, за помощта и предложените джипове.
            За сега се спирам на терано 2, като ще имам в предвид и паджеро. Най ми се иска терано 2 - бензин, дълга база, което да газифицирам, ама гледам ,че са рядкост в обявите. Естествено ще се оборудвам и с подходящи гуми.
            Nissan Terrano 2 2.4i

Коментар

Имам точно това-бензиново терано(е, форд маверик де, ама то е същото), дълга база, газифицирано, 2,4 двигател, 124 коня. Гуми BF Goodrich AT, с грайфер на 60%, по тези пътчета ще лети. Не ми се разделя много с него, но поради финанси...

Има забележки по купето-налазила го е кафявата чума, ама пък и няма да му искам кой знае колко.
              Та ако си заинтересован-може да направим търговията.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Здравейте,
                като гледам нивата и плитките коловози, този път няма да е проблем за никое 4x4 комби. Разходите по него ще са наполовина на един джип и за гориво и за гуми. Аз лично бих преооръпал Субару Форестър или Аутбек, които на дълъг път са къде къде по-комфортни.
                Subaru Legacy sedan 1.8 16V 4WD '91

Коментар

Първоначално публикуван от tsvetanov Преглед на мнение
                  Здравейте,
                  като гледам нивата и плитките коловози, този път няма да е проблем за никое 4x4 комби. Разходите по него ще са наполовина на един джип и за гориво и за гуми. Аз лично бих преооръпал Субару Форестър или Аутбек, които на дълъг път са къде къде по-комфортни.
                  Па са и ефтини за подръжка.Особено Аутбек-а...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

И Мерцедес МЛ ще се справи мисля.
                    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
                      Pajero IO (H60) търси 160 коня 1.8 i 16V GDI 4WD (5 dr) (160 Hp) , но само ако няма да превозваш тежки товари от сорта на 500кг . Ако ще превозваш товари от 500 кг някъде търси Терано бензин на газ, все пак газта поевтинява . Аз препоръчвам нещо с абс,есп и тракшън контрол.
                      Стига с тоя Пинин де. Човека си има Астра.

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                      И Мерцедес МЛ ще се справи мисля.
                      С кое ще се справи? С цената или с 500кг в багажника?

Най добре си остави Астричката за пътуване и вземи за по нивите едно дясно дълго Паджеро. Намират се на безценица. По нивите десния волан не е чак такава трагедия.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
                        ... Аз препоръчвам нещо с абс,есп и тракшън контрол.
                        Шосейни глезотийки на джип за нивята?!?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Шосейни глезотийки на джип за нивята?!?
                          Ми...там се кара бързо...
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Хайде и моите 5 стИнки: купи си един Голф 3 Вариант Синхро и си живей живота. Багажното пространство е колкото на Астрата, а в това оризище ще се чувства абсолютно в свои води...и кал. Харча му е като на нормална кола, поддръжката-също. Още повече, че искаш да го караш и по нормални пътища-много по-удачен вариант от всеки джип, еле па от Нива. И като комфорт, и като разходи. Весел празник и успех в избора!
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Абе те хората са си казали - за обикаляне по нивите си има джип и той отдавна си има име. Името му е "ТРАКТОР". Останалото са марки и модели на тоя джип. Няма голямо значение от кои ще си вземе колегата
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

що бе и МАРКО кралевити става и ушите са му дълги да се държиш - против падане !!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X