Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на малък компактен 4х4?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на малък компактен 4х4?

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Баси, как ги сметна точно 7.69 литра? При това градско? При това бензин, 160 коня? При това автомат?
    На доста сайтове така са го дали.
    По ми се чини това Митсубиши да е 120 коня и да харчи извън 7,7 а в града 11 и... по каталог.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
      Аз препоръчвам Mitsubishi pajero 1,8 H60 IO 1.8 i 16V GDI 4WD 160 коня, харчи само 7,69л градско.Купете 2005 година . Успех! Автомат е( с 4 скорости, няма с ръчка).
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от fearlessss8 Преглед на мнение
        Аз препоръчвам Mitsubishi pajero 1,8 H60 IO 1.8 i 16V GDI 4WD 160 коня, харчи само 7,69л градско.Купете 2005 година . Успех! Автомат е( с 4 скорости, няма с ръчка).
        Защо му се смеете на човекът!? Проверете и ще видите, че наиситна харчи толкова. Човекът е написал градско! Сигурно има предвид София. Ами толкова е според мен. От единия до другия край на градът ще изхарчи точно толкова мисля! Независимо дали по права линия през центъра или през околовръстното - което неминуемо доказва градски разход, защото няма значение от къде се минава - все си е в градът.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Преди няколко години карах това "чудо" няколко дена в София. Разхода му беше 14/100 градско

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
            стигнах до извода , че машината трябва да бъде - Самурай ...ЛЕКА , компактна и най-важно - ИКОНОМИЧНА!!!
            ...
            Попрочетох разни неща - масово се дават разходи от порядъка на 28/29 мили/галон ??? - нещо не ми се връзва с икономичност...
            говорим за 1,3 мотора .
            ...
            Струва ли си.
            Струва си. Самурая действително учудва с това че при този малък мотор НЕ оправдава очакванията за икономичност, но това му е единственият кусур. Това че е компактен и лек може да го приемеш като компенсация, просто няма друг 4х4 с този размер и с тези способности. Издръжливи са, лесно се оправят, преправят и се намират достатъчно части.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 08-12-14, 13:33. Причина: Корекция на цитат

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
              ... Самурая ... просто няма друг 4х4 с този размер и с тези способности...
              Опитай с къс MP Pinin - 118 к.с. и веднага ще промениш мнението си.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

За добро или лошо , вече е купено , оборудвано, пререгистрирано, с минат технически преглед .
                Доброто е , че ми харесва за сега .Возията - ПО-ДОБРА от НИВА .
                Лошото е ,че не е Самурай ами Витарка - 1.9 ТД.
                (Абе случая е следния двама приятели ме раздумаха една вечер със шише ракия (домашна е - да не се брои за реклама) и ме решиха да си взема Самурай ...ама по-нататък)
                Както обещах почвам да спамя : Разход пълно -пълно , строго извънградско 240км-14л ,три пъти смятах ...5,8и кусур.
                Сега ще засека и градското - утре или в други ден .
                Та така - Сузуки Витара 1.9 ТД (пежо мотор) 1998 , ламаринен покрив .
                Влизам в матрицата

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
                  ... Та така - Сузуки Витара 1.9 ТД (пежо мотор) 1998 , ламаринен покрив .
                  Влизам в матрицата
                  Ами Честито. Да сте здрави и двамката дълги години. Ако може и да я видим...
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-12-14, 09:31.

Коментар

Честито!
                    Със здраве и безпроблемна!
                    На Витарата не харесвам две неща: макферсона отпред, и това че вътре( късата база) е колкото Фиат Панда.
                    Иначе, този мотор е чук.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
                      Ами Честито. Да сте здрави и двамката дълги години. Ако може и да я видим...

"Иначе, този мотор е чук."

Благодаря приятели
                      Скоро и това ще стане , ама снимки нямам МОИ щото още не съм я вкарал в калта (не ми остана време от разправии с КАТ данъчно , технически преглед и други оправдания )
                      Все пак имам си я от понеделник ... само 550 км имам с нея .

Превес на решението да нарина пари за един читав ГОУФ за тая красавица (моя си де ) е точно горецитираната фраза ,
                      карал съм и съм виждал как го карат едно нещо с тоя мотор ... на колене съм заставал и съм се молил да се счупи...
                      ама имало глава да пати . Да се надявам че и тоя ще е такъв.

Коментар

Честито на колегата и от мен. Тъй като аз започнах темата е редно и аз да се похваля От много избиране взехме Хюндай IX35 автомат 2.0Д 184к.с и засега изглежда (и се кара) доста добре Но ми се иска да направя пълно обслужване - масла(ск. кутия, двигател, 4х4) и разни други нещица и се чудя къде. Някой може ли да препоръча сервиз, освен официалния?

Коментар

Доста закъснях , не се оправдавам - за нова година напълнях само с два кг.
                          Та ето я моята ЖипкЪ , голям смях падна като ме видяха с нея ...преглътнах го трудно (честно казано обидно ми беше че ме подценяват толкова жестоко )
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0181.jpg
Прегледи:1
Размер:142.8 КБ
ID:5634234
                          Това не беше причина да се залея с останалата нафта в резервоара ( нещото е испанска сглобка с 1,9 ПЕАГЕОТ мотор печка) и да се запаля ....
                          метнахме се на колицата докато ... какво правеха шерпите???(много готини хора В.W.)

Това си го отработиха съвестно даже и аз намазах с едно пране ...

Име:IMG_0194.jpg
Размер:185.1 КБ
ID:5634236
                          ама това е съвсем друго от другото,
                          щото след като тръгнах да тествам "нещото" из района не ми остана време да си правя селфи...
                          срещнах едни приятели

Име:IMG_0189.jpg
Размер:130.1 КБ
ID:5634237
                          Едва след като се прибрахме в базата разбрах , че имало готовност да ме теглят с трактор.......
                          Голям срам - нямам думи.
                          Теста мина много добре и надмина очакванията ми - доволен съм от колицата на разкалян глинен терен , с дълбоки коловози и локви.
                          Принципно това може би ще бъде най- тежкото и преживяване за сега (АМА НЕ СЕ ЗНАЕ)
                          Успех на всички и добра година!
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 12-01-15, 10:20. Причина: не мога да махна последната

Коментар

Навремето, когато си взех първата Витарка, и с мен се гъбаркаха гъзетата. Ама като дойде ред да ги тегля нежно ги помолих да седнат по турски в локвата и да го ударят първо на молба. С мокри м.де в студа тона е друг. После всичко си дойде на мястото.
                            Не се притеснявай, времето ще покаже кой кого.
                            Със здраве да си я караш.
                            А, и да не забравя, глиганчето ти да вдигне колеленцата на повдигача.
                            GPS системи https://www.easytracking.bg/
                            Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Малък лифт на окачването, едни кални гуми и си ти.
                              Еееех, що нямаше и Фероза с тоя мотор...
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
                                Навремето, когато си взех първата Витарка, и с мен се гъбаркаха гъзетата. Ама като дойде ред да ги тегля нежно ги помолих да седнат по турски в локвата и да го ударят първо на молба. С мокри м.де в студа тона е друг. После всичко си дойде на мястото.
                                Не се притеснявай, времето ще покаже кой кого.
                                Със здраве да си я караш.
                                А, и да не забравя, глиганчето ти да вдигне колеленцата на повдигача.
                                Интересно, те с какви автомовили са били,че да изпаднат дотам?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X