Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Алтернатива на Frontera B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Алтернатива на Frontera B

Ще добавя , че само веднъж са ме дърпали от една кал и то заради тези вакуми .. С малко лифт си минавам от там където минават и батковците , е и гумите са важни , ама най-вече задкормилното устройство ......

Коментар

Са ако кажеш, че ти е било напукано маркучето и това е бил проблема ще те призная
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
        Тази тема може да кандидатства за бисерна тема на годината, само още малко и трябва.

По темата - за семеен джип в зимни условия и без опит в управлението на такива, за предпочитане е фул тайм.
        За целите, за които го иска авторът, най-подходящи са паркетниците. Ако направи правилният избор, може да си стане основен автомобил.
        В избора ми на джип съпоставям и комшиите ми баща и син. Бащата кара Паджеро, синът Г класа. Преди Г класата имаше за кратко МЛ и баща ми все си го дърпаше по-улицата. Имам познат който има Фронтера къса база и се качва без проблем, приятелката му е с РАВ4 и не може да се качи винаги.... От това изхождам че не ми се ще да е паркетен джип. Отделно зимата ходя на ски за което ми трябва джип за да мога да го бутам по преспите, а и сутрин рано като тръгна за Боровец през Железница примерно не е много почистено. Доколкото четох тези дни смея да твардя че правя разлика между фул и парт тайм режим. И не виждам смисъл в моя случай от фул тайм. Джипа ще се ползва предимно в сняг и потрябва ли ми 4х4 не е сложно включването му. Фул тайм може и да е по стабилно, но Тераното в което съм се огледал не е самолет тъй че не мисля че ще ми липсва този вид стабилност.
        Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
        +359 878 201 276

Коментар

Спазарих джипа /от колега от форума/ Терано. Вече е решено в четвъртък ще му се радвам Благодаря на всички за коментарите
          Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
          +359 878 201 276

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X