Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет момчета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за съвет момчета.

Погледнете мнението ми №11 понеже по бавничко се одобряват коментарите ми явно като съм нов потребител

Коментар

Към колегата пуснал темата - прочиташ раздел "Какъв джип да си купя?" и си готов! Надали има марка и модел, които да не са разчепкани в детайли (стига да са задавани правилните въпроси...). По принцип "джип" и "нисък разход" са неща които трудно се вместват в едно изречение, а пък ако джипа е от "ръбатите" - съвсем.

Коментар

За тия пари бих потърсил X5-ца или от първите Кайени.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          За тия пари бих потърсил X5-ца или от първите Кайени.
          продажна цена между 6-8000лв
          Къде продават, да си купя и аз ?
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Има една Х5 в един от сайтовете,за 8000 лв. . Ама само гумите и струват 1/4 от цената...поне...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Нали иска ръбат..

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Как къде- у моргата в жабарско, в насипно състояние... Дори и на теб не пожелавам да си купиш такова "нещо"...

Коментар

Subaru Forester модели 1997 до 2002г.:
                  1. Външен вид: не чак толкова голям, относително груб, някои го възприемат като грозен;
                  2. Разход на гориво: модел 1997г., двигател 2.0л, 122к.с., извънградско с 2 пътника, мокра настилка, неголям страничен вятър (до 2м/сек), максимална скорост 120км/ч:
                  а) бензин- около 8.5л/100км. Разход за гориво при средна цена 2.55лв/л- около 21.70лв/100км;
                  б) пропан-бутан- около 9.5-10л/100км. Разход за гориво при средна цена 1.20лв/л- около 11.40-12.00лв/100км;
                  в) метан- очакван разход (не съм пробвал този вариант, така че сметката тук е с по-голямо приближение) около 5.0-5.4кг/100км. Разход за гориво при средна цена 1.80лв/кг- около 9.0-9.70лв/100км;
                  3. Да не е къса база- при тези автомобили няма къси/дълги бази- междуосие 2525мм. При желание за повече ТТДанни може да се запознаете с тази страница:
                  http://www.subaru.de/kundenservice/p.../forester.html
                  4. Цена- мисля че не е невъзможно за 5-6000лв продажна цена да си намерите в Германия що-годе читав екземпляр.
                  Последно редактирано от Nikolov61; 11-08-14, 18:53. Причина: правописна грешка
                  Когато захарността в гроздето намалява, моята се покачва.

Коментар

Ако Витара ти е достатъчно ръбат, ще се включиш в 15-те кинта извънградско. Това на газ, метан даже по-малко.
                    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                      метан даже по-малко.
                      Това е снимка от обявата с харесания от автора на темата "Патфайндър" ...с метан:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:a4608987o.jpg
Прегледи:1
Размер:69.8 КБ
ID:5604578

Коментар

Нисан X-Trail, не е толкова "ръбат" като моделът дето си показал на снимката, но е по-икономичен, дизелът докарва 7/100, което е съвсем разумно за голям автомобил. Бензиновия вариянт поглъща 9/100 и се усеща забележимо по-слаботелесен, но пък при него няма да имаш опасения че може да се скапе турбото. За твоя бюджет вероятно можеш да си намерш 10-годишен, и ако не е на огромно количество километри можеш да очакваш още поне 5г да го караш без особени проблеми. Надеждни са, т.е. ако е читав ще имаш минимални текущи разходи по поддръжка. За цени на сервизно обслужване и части в "нашето село" е от "евтините" за 4х4, във "вашето село" не знам. На асфалт возят меко. Базовите модели може да нямат климатик и CD, моделите Sport имат, по принцип. Ако пък намалиш критерия "ръбатост" още малко, може да се загледаш по Рав4 на Тойота.

Коментар

Ако това от подписа ми ти се струва достатъчно грубо ....,и мойте 5 стинки!
                          Взех го от немско за 1000 евра ,+ 500 за докарването със застраховката и разходите по регистрация и първоначални смени на разни копчетийки и други дреболии ми стъпи на около 4 000 лева. Пълно обслужване масла, филтри , ремъци ролки още около 500 лв. Обикновенна метанова уредба Бедини още около 1000 лв. ( за да бъда точен я прехвърлих от стария си автомобил като преди 3 години съм я купил за толкова ) и ето тиги 5 500 лв по груби сметки . Сега съм се наточил на едни БФГ АТ и те още 1200 лв и вече стъпих на 6700 лв.
                          Автомобилът е старичък 1998 година с печка , климатик и ел. стъкла. Разхода му на метан е горе долу следния : Юни месец ходихме със семейството на море на Албена с малка разходка до нос Калиакра грубо 1200 км без няколко разход в пари 110 лв. като не съм вдигал повече от 100 км./ч. и съм карал в ограниченията ! Тази седмица със тъста и тъщата направиме следната обиколка от София - Кръстова гора - Чепаларе - Чудните мостове - София като на метан съм минал 510 км. за 57 лв. Всъщност метана ми свърши малко преди Бачково и от там до метан станцията между Пловдив и Асеновград съм карал на бензин грубо около 30 км. иго слагам грубо още 10 лв. Джипа го взех миналата година октомври месец ( регистрирах го в КАТ на 23,10 на рождения ден на дъщерята ) и до момента съм му навъртял над 18 000 километра. Доволен съм от избора си и за момента не мисля да го сменявам ! Надявам се да съм ти бил полезен !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                            ...като не съм вдигал повече от 100 км./ч. и съм карал в ограниченията !
                            А пробвал ли си ? Щото то май и не вдига над 100 по принцип.

Коментар

На последната разходка съм карал със 120 км./ч. по магистралата до Пловдив и обратно като сме 4 възрастни по около 120 кг. и детето 50 + пълен багажник с провизии .
                              Спокойно си вдига 140 км./ч. , но повече не съм го зорил щото не си падам по високите скорости,а и имам ограничител дето редовно ме шляпва по врата като се увлека !

Коментар

Метан е горе-долу оправдано да се монтира на автомобил над 4 000/5 000 кубика,иначе просто колата не може да "откъсне" да върви.Иначе на питащия да му кажа че при така поставените критерии каквото и да вземе няма да остане доволен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X