Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден SUV или 4х4 кола до 12 000 лв 13 0000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Надежден SUV или 4х4 кола до 12 000 лв 13 0000

Здравейте,
    желая да закупя SUV или лека кола, чиято подръжка да не е много скъпа. Не смятам да карам колата по пресечени терени. Искам да мога да си побирам snowboard-вете в нея, както и да бъде устойчива по завои. Ще я ползвам предимно в града и от време на време зимата да се кача до някоя ски писта в планината. Искам колата да е след 2003та година. Бюджета ми е 12000 - 13000 лева. Благодаря !
    Touareg 2.5 R5 TDI 7L 2005

От: Надежден SUV или 4х4 кола до 12 000 лв 13 0000

По-голям просвет Subaru Outback, Forester, Volvo XC70, или по-ниски Subaru Legacy, Audi Quattro, BMW xDrive, Mercedes 4motion. Паркетните SUV-ове като CR-V или RAV4 не знам колко са устойчиви в завои.
    Тези години и тези пари има достатъчно предлагане, само да случиш на нещо в добро състояние.

Коментар

Honda CR-V
      WG 2.7 CRD

Коментар

A какво мислите за BMW X5 2003та - какви са му слабите места ?

Коментар

Първоначално публикуван от Mortos Преглед на мнение
          Нали искате нещо с еФтина поддръжка? Това не се вписва.

Коментар

Mortos ..Гледам ти регистрацията .. преди има няма 7-8 години .. след като за толкова време имаш 2 поста .. вероятно през останалото време си попрочел нещо по темите ? Пък и търсачка има... ей така само предлагам.

Коментар

Много голям диапазон 12000 130000?

Щегичка де,
              Загледай и нещо корейско,ще спестиш доста от бюджета за надграждане.

Коментар

Сега трябва да ми стане неудобно ли, че имам 2 поста за 8 години ? Направих някой сравнения между цената на частите на текущия ми пасат и BMW X5, не виждам нищо фрапиращо. За BMW са с по 20 % нагоре. Да вземем например носачите. Цената на комплекта алуминиеви носачи за пасата е приблизително 650 лв. А за BMWто 850. Бихте ли ми обяснили, кои компоненти/консумативи на BMWто са бързоизносващи и съответно скъпи ?

Коментар

При важен критерий "цена на поддръжка" се оказва, че БМВ-то има само слаби места. Започвайки с условията и цените за каско...

Най-добре огледай какви оферти има за тея пари, харесай си модели и се върни да питаш "Този става ли"... И уточни основни неща като бензин/дизел, автомат/ръчка и дефинирай разумните граници за поддръжка- за мен е една цифра, за теб друга...

ПС: Качването до пистата е лесно- стига се с каква да е кола с хубави гуми...

Коментар

Слабо е това, което не е измислено от Германец - в случая до едно време се монтира недоразумение със АСК от GM. После нещата си идват на място и се монтират АСК от Германия. Иначе е превъзходен СУВ, истинско БМВ.

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
                      При важен критерий "цена на поддръжка" се оказва, че БМВ-то има само слаби места. Започвайки с условията и цените за каско...

Най-добре огледай какви оферти има за тея пари, харесай си модели и се върни да питаш "Този става ли"... И уточни основни неща като бензин/дизел, автомат/ръчка и дефинирай разумните граници за поддръжка- за мен е една цифра, за теб друга...

ПС: Качването до пистата е лесно- стига се с каква да е кола с хубави гуми...
                      Наистина,за покупка която ще е действително изгодна е мн.важно да се съобразят няколко принципни въпроса:приблизителен годишен пробег;дизелов или бензинов двигател;ако се предпочита бензинов,ще се монтира ли АГУ/ГИ;
                      кое е с по-голям приоритет-комфорт,пътно поведение(пъргавина,управляемост...),проходимост,размер на багажник(за да се избира м/у Аутбек и Форестар,например..);автомобила като "дългосрочна" инвестиция ли се търси, или за кратък период(от тук-принципна надеждност на модела,цени за обслужване и части/консумативи,достъп до качествени сервизни услуги)....и те така.... .
                      Във форума има огромен обем информация и достатъчно компетентни хора.При правилно търсене и задаване на въпросите,почти винаги се получават адекватни отговори.Последното го споделям от личен опит.

Коментар

Предпочитам дизел, не съм фен на газовите уредби. Окей, мисля, че се спрях на 3 модела: BMW X5, Mercedes ML, Volkswagen Touareg, Volvo XC90. Кой от тези модели е най-евтин за подръжка и най не-трошлив. Ще го ползвам предимно в града. Досега съм карал пасат и ако подръжката не надвишава цените за пасат х2 - значи вс е ок.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          ....Иначе е превъзходен СУВ, истинско БМВ.
                          Истинско баш не е, но пък поддръжката му е като за 2 истински БМВ-та и определено НЕ се брои за евтина. Пък и бюджета не стига за фейсовия модел- не съветвам никой да си купува модел преди фейса, независимо от марката.

Коментар

X5 само след 2004 год. именно поради причината, която е споменал Андро. А и по резкия скок в цените баш след тази година ще се ориентирате...
                            WG 2.7 CRD

Коментар

А какво мислите Мазда 6, 2.3 бензин, 4х4 комби, АСК?
                              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                              X