Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надежден SUV или 4х4 кола до 12 000 лв 13 0000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Надежден SUV или 4х4 кола до 12 000 лв 13 0000

Здравейте,
    желая да закупя SUV или лека кола, чиято подръжка да не е много скъпа. Не смятам да карам колата по пресечени терени. Искам да мога да си побирам snowboard-вете в нея, както и да бъде устойчива по завои. Ще я ползвам предимно в града и от време на време зимата да се кача до някоя ски писта в планината. Искам колата да е след 2003та година. Бюджета ми е 12000 - 13000 лева. Благодаря !
    Touareg 2.5 R5 TDI 7L 2005

От: Надежден SUV или 4х4 кола до 12 000 лв 13 0000

По-голям просвет Subaru Outback, Forester, Volvo XC70, или по-ниски Subaru Legacy, Audi Quattro, BMW xDrive, Mercedes 4motion. Паркетните SUV-ове като CR-V или RAV4 не знам колко са устойчиви в завои.
    Тези години и тези пари има достатъчно предлагане, само да случиш на нещо в добро състояние.

Коментар

Honda CR-V
      WG 2.7 CRD

Коментар

A какво мислите за BMW X5 2003та - какви са му слабите места ?

Коментар

Първоначално публикуван от Mortos Преглед на мнение
          Нали искате нещо с еФтина поддръжка? Това не се вписва.

Коментар

Mortos ..Гледам ти регистрацията .. преди има няма 7-8 години .. след като за толкова време имаш 2 поста .. вероятно през останалото време си попрочел нещо по темите ? Пък и търсачка има... ей така само предлагам.

Коментар

Много голям диапазон 12000 130000?

Щегичка де,
              Загледай и нещо корейско,ще спестиш доста от бюджета за надграждане.

Коментар

Сега трябва да ми стане неудобно ли, че имам 2 поста за 8 години ? Направих някой сравнения между цената на частите на текущия ми пасат и BMW X5, не виждам нищо фрапиращо. За BMW са с по 20 % нагоре. Да вземем например носачите. Цената на комплекта алуминиеви носачи за пасата е приблизително 650 лв. А за BMWто 850. Бихте ли ми обяснили, кои компоненти/консумативи на BMWто са бързоизносващи и съответно скъпи ?

Коментар

При важен критерий "цена на поддръжка" се оказва, че БМВ-то има само слаби места. Започвайки с условията и цените за каско...

Най-добре огледай какви оферти има за тея пари, харесай си модели и се върни да питаш "Този става ли"... И уточни основни неща като бензин/дизел, автомат/ръчка и дефинирай разумните граници за поддръжка- за мен е една цифра, за теб друга...

ПС: Качването до пистата е лесно- стига се с каква да е кола с хубави гуми...

Коментар

Слабо е това, което не е измислено от Германец - в случая до едно време се монтира недоразумение със АСК от GM. После нещата си идват на място и се монтират АСК от Германия. Иначе е превъзходен СУВ, истинско БМВ.

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
                      При важен критерий "цена на поддръжка" се оказва, че БМВ-то има само слаби места. Започвайки с условията и цените за каско...

Най-добре огледай какви оферти има за тея пари, харесай си модели и се върни да питаш "Този става ли"... И уточни основни неща като бензин/дизел, автомат/ръчка и дефинирай разумните граници за поддръжка- за мен е една цифра, за теб друга...

ПС: Качването до пистата е лесно- стига се с каква да е кола с хубави гуми...
                      Наистина,за покупка която ще е действително изгодна е мн.важно да се съобразят няколко принципни въпроса:приблизителен годишен пробег;дизелов или бензинов двигател;ако се предпочита бензинов,ще се монтира ли АГУ/ГИ;
                      кое е с по-голям приоритет-комфорт,пътно поведение(пъргавина,управляемост...),проходимост,размер на багажник(за да се избира м/у Аутбек и Форестар,например..);автомобила като "дългосрочна" инвестиция ли се търси, или за кратък период(от тук-принципна надеждност на модела,цени за обслужване и части/консумативи,достъп до качествени сервизни услуги)....и те така.... .
                      Във форума има огромен обем информация и достатъчно компетентни хора.При правилно търсене и задаване на въпросите,почти винаги се получават адекватни отговори.Последното го споделям от личен опит.

Коментар

Предпочитам дизел, не съм фен на газовите уредби. Окей, мисля, че се спрях на 3 модела: BMW X5, Mercedes ML, Volkswagen Touareg, Volvo XC90. Кой от тези модели е най-евтин за подръжка и най не-трошлив. Ще го ползвам предимно в града. Досега съм карал пасат и ако подръжката не надвишава цените за пасат х2 - значи вс е ок.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          ....Иначе е превъзходен СУВ, истинско БМВ.
                          Истинско баш не е, но пък поддръжката му е като за 2 истински БМВ-та и определено НЕ се брои за евтина. Пък и бюджета не стига за фейсовия модел- не съветвам никой да си купува модел преди фейса, независимо от марката.

Коментар

X5 само след 2004 год. именно поради причината, която е споменал Андро. А и по резкия скок в цените баш след тази година ще се ориентирате...
                            WG 2.7 CRD

Коментар

А какво мислите Мазда 6, 2.3 бензин, 4х4 комби, АСК?
                              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X