Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се "Джип" за Едър ловец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търси се "Джип" за Едър ловец

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Терано 1...
    ...е същото като терано 2. Тавана на 2-ката е малко по-високо и по тесен. Вътре седалката му е малко по-висока като че ли. Не съм забелязал драстични разлики в пространството за шофьора - само стойката е друга, заради по-ниската седалка. Карал съм много за малко и доста отдавна, но това ми е останало като впечатление.

Всичко останало им е еднакво, с тая разлика че ако дизел, двойката след 1996-та е с по-здрава скоростна кутия.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ...е същото като терано 2. Тавана на 2-ката е малко по-високо и по тесен. Вътре седалката му е малко по-висока като че ли. Не съм забелязал драстични разлики в пространството за шофьора - само стойката е друга, заради по-ниската седалка. Карал съм много за малко и доста отдавна, но това ми е останало като впечатление.

Всичко останало им е еднакво, с тая разлика че ако дизел, двойката след 1996-та е с по-здрава скоростна кутия.
      Ех, това Терано 2 -много ти е на сърце. Със сантиметър може и да си прав. С дългите си крака, тумбака и ... усещам, че не си. А честно- истина е, че съм вече с трета седалка -от Е класа на Мерцедес, заварена направо на пода. Не издържат пустите седалки да се друсат 160 кг. върху тях.

Коментар

Абе, на дълги крака го докарвам, ама на тумбак никак. Наполовината съм ти на тегло, кажи-речи. Просто като вляза например в паджеро, разликата е осезаема. Между терано 1 и 2 - еми не мога да усетя такава. Не и в пространството на шофьора.

То е субективно за всеки де. При размери като вашите просто трябва да се качите на няколко различни, за да намерите вашата. То като да си купуваш обувки - един и същи модел и един и същи номер на един ще убива, пък на друг ще е удобен. И не винаги е пряко свързано с теглото.

А че ми е на сърце - признавам си без бой. Аз много исках 95-ца някога, ама май ще карам тераното до последно и после ще скокна директно на 120ка. Така и не се "прежалих" на няколко пъти, като знам че след покупката може да дойдат още едни 4-5 бинки само за дюзи, и то ако имам късмет да не е нещо повече. Пък 9x серията няма да ми даде нещо драстично повече от тераното.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Галопера е висок нагоре ,но настрани не,бях 122 кг. и започна да ми става тясно,по евтино ми беше да стана 86 кг. отколкото да сменям ,на късата база седалката се бута назад като за човек до 1.80 нормално,за повече незнам !
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Човека си има хубав джип ,на който предполагам си му знае и кътните зъби ! Защо му е да се вкарва в приключение ?
            Вероятно след време ще трябва да го пастира или пребоядиса , ако въобще му прави впечатление тогава !

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              ... като за човек до 1.80 нормално,за повече незнам !
              Там е работата. До към 1.85 повечето коли стават. До към 1.95 бройката намалява, но все още се намират. От там нататък става доста тегаво.
              Както вече споменах, аз самия съм 1.75 и на мен всичко ми е таман. И известно време живеех със заблудата, че ако в една кола ми остават 10 санта от кухата тиква то тавана, значи е мноооого голяма Е, да ама не.
              Човек с ръст около и малко над двата метра с нормална костна структура, даже и да не е с наднормено тегло, много трудно се събира в повечето леки коли, въпреки че там е по-лесно, просто защото се движат по асфалта, къде нито има подскоци от по половин метър, нито има чак толкова стръмни слизания. В джипка, движеща се по що-годе интересен терен веселбата става пълна.

Всичкото това го пиша само за сведение на колегите с 'нормален' ръст. Ако си мислите, че се майтапя, дръпнете си седалката с двадесет сантиметра напред от обичайното положение и покарайте така два часа по черно
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Всичкото това го пиша само за сведение на колегите с 'нормален' ръст. Ако си мислите, че се майтапя, дръпнете си седалката с двадесет сантиметра напред от обичайното положение и покарайте така два часа по черно
                Има по-лесно решение.
                Като цяло седалките на повечето жипове, а особено японските са пълна скръб. Взимаш седалки производство на моя италиански приятел Момо и нещата минават в друга галактика.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Там е работата. До към 1.85 повечето коли стават. До към 1.95 бройката намалява, но все още се намират. От там нататък става доста тегаво.
                  Както вече споменах, аз самия съм 1.75 и на мен всичко ми е таман. И известно време живеех със заблудата, че ако в една кола ми остават 10 санта от кухата тиква то тавана, значи е мноооого голяма Е, да ама не.
                  Човек с ръст около и малко над двата метра с нормална костна структура, даже и да не е с наднормено тегло, много трудно се събира в повечето леки коли, въпреки че там е по-лесно, просто защото се движат по асфалта, къде нито има подскоци от по половин метър, нито има чак толкова стръмни слизания. В джипка, движеща се по що-годе интересен терен веселбата става пълна.

Стефчо, мене ме знаеш колко съм голям. Във витарата се събирах, сега и в гранда ми е комфортно ,но най ми беше добре в диското. А и нали знаеш че, и на щерката колта карам .
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Стефчо, мене ме знаеш колко съм голям. Във витарата се събирах, сега и в гранда ми е комфортно ,но най ми беше добре в диското. А и нали знаеш че, и на щерката колта карам .
                    Живко, знам те брат, ама тоя човек е по-едричък от теб. Виждал съм те в Колта, видях го и него ... как да ти кажа...

Коментар

Колеги имам чувството , че на този човек му кроим дрехи по разкази на очевидци. Не е ли по-добре да отиде в някоя автокъща с по-голямо разнообразие на автомобили и да пробва. като се спре на 2-3 подходящи тогава ще се мисли за сервиз. Или сам ще си остави сегашния ,което според мен е финансово най-добре.

Коментар

Тойотите са най-паче широки и человеко-ергономични...а тоя човек си ИМА Тойота...???
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Съжалявам пичове, просто нямах нет.

Утре ще си поговорим с човека, ще му предам всички доводи, от там нататък работата отива на мерене и мислене.
                          Като има развитие или ако все пак реши да си остави Тойотката (което не е лошо като идея все пак), ще пиша.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X