Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се "Джип" за Едър ловец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търси се "Джип" за Едър ловец

Темата е стара като света и сигурно ви се реве вече от подобни въпроси, но ...

Да кажа най-напред каква е текущата ситуация: един кандидат-роднина, запален ловец, в момента ползува за лов една Тойота LC90, не обърнах внимание с какъв точно мотор е, някаква нафта. Машинката не е никак лоша, даже доколкото разбрах си има блокаж на задния мост (нямам идея дали е заводски или е допълнителна екстра) и като цяло му върши работа.
    Но. В момента има идея да продаде Тойотата и да я смени с нещо по-евтино, което да не му свиди толкова, като се джасне в гората.

Проблемите са основно два. Първо, човека е два метра и косъм, бааая оттатък стоте кила ... абе ... гоУем българин, буквално Просто не го виждам във Витара (или Самик, хаха), оплака се, че и Терано 2 му е тесничко.
    Второ и май по-важно - технически познания около нулата, всичко що е ремонт и поддръжка - само на сервиз. А най-близките населени места със сервизи са Шумен и Варна и ... не са чак толкова близки.

От до тук изброеното, се търси машина, която да вози един едрогабаритен шофьор, пушка и две -три кучета. Да не боли сърцето, като се надере или се посгъне някоя тенекия. И да не се налага често посещение на сервиз. Бензин/дизел - няма значение. Автомат/ръчка също.

Варианта да се вземе някой дръгел и да се докара до състояние "годен за лов" май отпада, щото аз съм далеч, а на сервиз, в който си ценят труда, ще му излезе златно. Ясно, че все ще има нещо за оправяне, но все пак е желателно да е в разумни граници. Общия бюджет е добре да не надхвърля 6-7 бона.

Аз лично се въздържах от препоръки, щото съм 1.75 и в почти всяка кола се събирам Пък и поради пристарастието си към безнзиновите мотори, трудно бих могъл да дам адекватно мнение за дизел, ако се опре до там.

П.П. Джипката няма да се кара тежък офф (по тукашните разбирания), но терените все пак не са друсни-полянка
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Голямо и бензиново

За тези пари максимум Y60 и го знаеш
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
      За тези пари максимум Y60 и го знаеш
      Патрулът обаче отвътре не е особено широк ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Да не си продава 90ката. Това което го търсиш не съществува.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не разбрах защо е сменено заглавието? Изрично бях споменал, НЕ е важно дали е банзин или дизел. Просто аз не съм достатъчно в час с дизелите, за да давам акъл Иначе човека няма нищо против, пък и като цяло са по-намираеми сякаш?

П.П. @Джамбазов: ще ми се да не си прав, ама ...
          Другия вариант е да го заведа на няколко разходки, стори ми се, че и без това не му трябва много, и лека полека Тойотката да придобие достатъчно 'горски' вид, че да няма значение
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Значи, ако му е жал за Тойотата, и по тази причина не му се експлоатира офф, и вземе та я продаде и вземе някой дръгел, съществува реална възможност след не толкова дълго време сумата инвестирана в дръгела да надхвърли стойността на продадената Тойота..., и като се добавят скубането на коси и загубата на време, упражнението се обезсмисля...обясни го на човека !
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Ренч Ровър-Класик с V-8. Лек, широк, голям багажник, цена за придобиване 2-3 бинки макс. Още толкова за тунинг и ремонт. Готово.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Как широк бре. Аз не се събирах в него...
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Оппа де!
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

От: Търси се "Джип" за Едър ловец

Стефчо имам един Газ 66,голяма просторна кабина,голям и бензинов,палцов блокаж,лебедка,газ,ще качи цялата ловна дружинка с кучетата..
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      И как се събираше в Койотата тогава?

Коментар

Като му е жал за тойотката и не му се вози в газ-ки, да я остави пред кръчмата и нагоре пеш, току виж му се отрази добре.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                          Стефчо имам един Газ 66,голяма просторна кабина...
                          Малиии....не ми напомняй..азе не съм чак толко над 100-те кила, ама немаше път да не изпрепсувам дорде има макя Руска, колкото пъти се качвах в сондата- Виетнамка..
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            И как се събираше в Койотата тогава?
                            6-та, 7-ма и 8-ма серии са по-широки вътре и от Патрула Y60 и от Класика, за какво говорим?

Коментар

6та и 8ма добре, ама 7ма?? И как и на какви пари се намират? Бъди реалист и не ме ядосвай да не те отложа още 2 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X