Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се "Джип" за Едър ловец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търси се "Джип" за Едър ловец

След като човека не може сам да разчита да си поправя джипката а и главната причина че ще разчита на сервиз и то далече... и аз съм на мнение че ще е най-разумно да си кара неговата Тойота, а след време като се поожули и посгъне тук таме ламарините си, винаги може тогава да и удари по една нова боя, така и по-евтино ще му излезе като цяло отколкото да скочи в тъмното...

Коментар

Честно казано не разбирам от "джипове", но преди 3 години бях пред такъв проблем. Трябваше спешно и възможно най-тънко да си закупим нещо джипоподобно поради смяната на местожителството със такова на село и налагащото се всекидневно пътуване да града за работа. Та накратко - точно 2 метра (без косъм) съм и 120 кг. Последните Адидаски които си купих са 38 номер. И се почна едно "мерене" на джипове като дреха. Колегата е прав - и Патрола и Класика ми са тесни. Нямах (и още нямам) опит с джипове и не знаех колко лъже външния вид. Например на Галопър-а не можах да затворя шофЕрската врта изобщо. Отвън огромни машини, а вътре тесни. Само човек с подобни габарити може да разбере проблема. Колкото и да е смешно се спрях на Спортидж поради вътрешните размери и цената на придобиване. И не съжлявам. Не особенно големи допълнителни инвестиции като подложки на пружините, ръчни AVM -и, гуми 235/75/15 и се получи нещо, което ми върши това за което бе закупено. А именно да ме закара до и от работа в малко по- тежки метерологични условия по сравнително къса безнастилкова стръмна "улица" до асфалтовия такъв. Без OFFROAD амбиции.
      Това са моите 5 ст. без никакви претенции за компетентност, а само от страна на човек със същите габарити.
      Успех на колегата по ръст в покупката!
      Венцислав Петров
      Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
      Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
      0889 62 8четири 6четири

Коментар

Първоначално публикуван от venciru Преглед на мнение
        Последните Адидаски които си купих са 38 номер.
        Френски пич значи Смях от мое име и за твоя сметка сигурно имаш предвид 48
        По темата - поне един "фулсайз" съфорумник познавам безпробленмо ползващ "Диско", и е отвсякъде машина в условията......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Проблема се решава много лесно. Отива в гората, благоразположен, одира си хубаво 90-тката и спира да си мисли за глупости. Ще му е по-евтино и по-комфортно.
          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
          Drag Grand Canyon Daily
          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
          LZ1JYM

Коментар

Паджеро 2. По-широко е от тераното. Пък и познавам един с такива размери, дето не се оплаква. Тераното ми му беше... "малко тесничко". Като го видях как влиза в него ме напуши яко смях.

...лошото е че, май много-много напоследък избора не е голям. Това без да съм си давал зор да гледам де.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Накратко до тук:
              Тойотката да си остане. Според мен не е никак лоша идея, но все пак не ги давам аз парите, та подлежи на обсъждане.
              Диско и прочее англичани - варианта е да пратя човека при Таргата, да тества, да си поклюкат и за джипки и за сервиз.
              Спортидж - признавам си, за това даже не ми беше дошло на ум. Не знам как стои въпроса с поддръжката обаче за конкретния регион.
              Паджеро 2 - да речем, че ще се намери сервиз в Шумен (Ивака?), ще иска мерене.

Всъщност, човека не е дебел. Просто е много голям Оня ден го качих в Колта, едва се сдържах да не се разхиля. Баси, все си мислех, че при докрай изтеглена седалка има някакво място в тая кола (аз например НЕ стигам педалите от крайно положение), обаче ... смЕх, в общи линии.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                Спортидж - признавам си, за това даже не ми беше дошло на ум. Не знам как стои въпроса с поддръжката обаче за конкретния регион.
                .
                Кияка мога да го карам с цилиндър на главата!

Коментар

Във витарата мери ли го ?
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Диско и прочее англичани - варианта е да пратя човека при Таргата, да тества, да си поклюкат и за джипки и за сервиз.
                    Диско двойката си е широкичка. Ма аз съм по-скоро широк, отколкото висок, та нека мери
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Кияка мога да го карам с цилиндър на главата!
                      То проблема в случая е повече на ширина, не на височина.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        6-та, 7-ма и 8-ма серии са по-широки вътре и от Патрула Y60 и от Класика, за какво говорим?
                        Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        6та и 8ма добре, ама 7ма?? ....:
                        Ролетката го доказa еднозначно. Джими да не се подсмихва . 70-тката е по широка и по-висока вътрешно от Y60.
                        Technical Rescue Direct - life lies in courage
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          То проблема в случая е повече на ширина, не на височина.
                          Проблема е и на широчина и на височина.
                          На мен мерило ми е Мишо Електрика 209см, 140кг...
                          В 70тка и 80тка сяда нормално, с 200ца си навежда главата...... В МБ 140 се чувства като вкъщи...
                          За Y60 и ЛР по-добре да не споменавам. Диско 1 е маааалко по-добре от Класик, но за хора като мен (1.80) и малко по-високи...

Коментар

Terano 1.Смених два броя. Цена смешна. От джипове не разбирам. Висок съм 2 метра и тежа 160кг. Всичко е тясно.И 70 ка -брат ми кара и съм карал, и Мицубиши 2 на сина .http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146298

Коментар

Първоначално публикуван от 4i4o Преглед на мнение
                              Terano 1.Смених два броя. Цена смешна. От джипове не разбирам. Висок съм 2 метра и тежа 160кг. Всичко е тясно.И 70 ка -брат ми кара и съм карал, и Мицубиши 2 на сина .http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146298
                              Терано 1 ... признавам си, това ми хрумна най-напред. Лошото е, че почти няма живи, а определено няма кой да се занимава с кърпене и прочее съживителни операции. Иначе си ми е "детска любов"
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

До нас един комшия е почти с на твоя приятел габаритите даже и по-тежък и си взе П38. По негови думи само РР бил удобен за тия пари които търсел преди това имаше Гранд Чероки и Х5.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X