Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е, какъв да е за OFFRoad, но не само, за осем осеминещоси?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Е, какъв да е за OFFRoad, но не само, за осем осеминещоси?

Изобщо, не знам кой е решил че жълтите могат да правят коли
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Ако жълтите не могат, какво остава за разни жабари и макаронаджии .
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        То същото - едните пукат глави, като 2.8 на патрол, другите правят същото като трилитровия патролски, само дето по друг начин и с една идея по-рядко.
        Абе KZ-T -то не е толко лабаво.., а и с независимото человека ще си е по-некамионджия....и ще му е по-лекинко..
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          Абе KZ-T -то не е толко лабаво.., а и с независимото человека ще си е по-некамионджия....и ще му е по-лекинко..
          Е тогава едно терано да земе. 2.7 е чук без дръжка.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А що ли пък трябва да е дизел, помпи, глави...ау, а не бензинов?
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от 7/8 Преглед на мнение

Старозагорско - Сърнена Средна гора.
              Почвата е непропусклива и обитавана от раци ето такива:
              [ATTACH=CONFIG]717780[/ATTACH]
              Аз няма да ти казвам какъв джип да си взимащ защото, този към които си се насочила към колегата от форума е просто перфектния за теб.
              Аз искам да те попитам и ако може да ми обясниш, защото ми е много интересно от научна гледна точка :
              какво прави морски рак ,наричан от нас месните -Пагур, от които сам хващал хиляди ( много са вкусни с много сол и много бирааааа) и им знам и кътните зъби, а те нямат такива живее на голяма дълбочина зимата и се изтегля навътре в морето, а в края на април почва да излиза по брега и ние тогава ги ловим. Та какво прави този рак в Старозагорско на 500 м. надморска височина в някаква кал и то до река като той не издържа и 30 минути в сладка вода пробвал съм го в легена, издържа 3-4 дена без да е в морето?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:032981725[1].jpg
Прегледи:1
Размер:135.9 КБ
ID:5593013Натиснете снимката за да я уголемите

Име:032981726[1].jpg
Прегледи:1
Размер:140.6 КБ
ID:5593014

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                А кои могат? Тия, дето правят по 3 тона джипки и ги окомплектоват с мотори за които 80км/ч е първа космическа?

Няма пълно щастие - това е. Или поне не е измежду това, дето може да се намери по нашите земи.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                  А що ли пък трябва да е дизел, помпи, глави...ау, а не бензинов?
                  Краси, кажи хубав бензин на два цели моста за "осеминещоси" и да го купим за приятел веднага. Ако пък и е тойота, чудесно.

Коментар

Не е същия рак .Ама пък прилича....Това е крив речен рак и е доста разпространен по реки и язовири в южна България.

Коментар

• От: Е, какъв да е за OFFRoad, но не само, за осем осеминещоси?

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                      ...
                      Аз искам да те попитам и ако може да ми обясниш, защото ми е много интересно от научна гледна точка :
                      какво прави морски рак ,наричан от нас месните -Пагур, от които сам хващал хиляди ( много са вкусни с много сол и много бирааааа) и им знам и кътните зъби, а те нямат такива живее на голяма дълбочина зимата и се изтегля навътре в морето, а в края на април почва да излиза по брега и ние тогава ги ловим. Та какво прави този рак в Старозагорско на 500 м. надморска височина в някаква кал и то до река като той не издържа и 30 минути в сладка вода пробвал съм го в легена, издържа 3-4 дена без да е в морето
                      Е, не зная - до сега бях виждала само от дългите раци.
                      Такъв тип в сладка вода (на мен също ми прилича на морския) видях за първи път на това място и са доста. Преди кучето си играеше с тях, но го щипят и вече ги заобикаля.
                      Ниската тераса на долината е поне метър и половина, два над реката, алувиална непропусклива почва и си живеят директно на пръстта.
                      По-интересно ми е как в такива условия живеят пепелянки (?!), но не е за този форум.

Гледам, че долу са ти отговорили...

Извинете за off-a!
                      Последно редактирано от 7/8; 12-06-14, 23:10.

Коментар

Е, не зная - до сега бях виждала само от дългите раци.
                        Такъв тип в сладка вода (на мен също ми прилича на морския) видях за първи път на това място и са доста. Преди кучето си играеше с тях, но го щипят и вече ги заобикаля.
                        Ниската тераса на долината е поне метър и половина, два над реката, алувиална непропусклива почва и си живеят директно на пръстта.
                        По-интересно ми е как в такива условия живеят пепелянки (?!), но не е за този форум.

Гледам, че долу са ти отговорили...

Извинете за off-a!

На мен ми стана много интересно къде е това място с раците около Стара Загора . Ако не ти е проблем да се свържем по телефоните да ми обясниш , че уж ги знам баирите наоколо ама не съм виждал такова животно . Пък и ако закъса някъде твоя човек да се спасяваме . Телефоните са ми в подписа. Поздрави.

П.П. Взимай на Андро Патрула без да мислиш ....................
                        ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                        тел. 0889 017703
                        0897 516030

Коментар

Извинете за off-a!
                          А,не се притеснявай това все пак е OffФорум !

6 страници с мнения от типа : Абе дали да не вземеш ТОВА !?! Мммммне,май предложеното в първия отговор е най-подходящо !

Коментар

Определено е за този форум, само не за този раздел. Смело търси темите за змии (има няколко големи) и ако не видиш нещо полезно - отваряй нова.

Коментар

Абе,тука рибари няма ли?
                              С такива раци(в едни водоеми живеят заедно с дългите) е пълно по реки и язовири в южна България.Милиони са...
                              И редовно ми ядат царевицата от дънните за шаран

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
                                А,не се притеснявай това все пак е OffФорум !

6 страници с мнения от типа : Абе дали да не вземеш ТОВА !?! Мммммне,май предложеното в първия отговор е най-подходящо !
                                Вече съставих мнение и имам машина предвид (когато стане факт, ще се похваля), но някои от коментарите, са интересни.
                                Не бях видяла примерно, че има раздел за змии.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на Днес.

Зареждам...
                                X