Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е, какъв да е за OFFRoad, но не само, за осем осеминещоси?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Е, какъв да е за OFFRoad, но не само, за осем осеминещоси?

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    А спрете се бе... както сте я подкарали, направо да пращаме момата при Вромоса за оная 'порасналата' Тойота ... гаранция няма да и се опре ни рекичката ни калчицата на пе'есе инчовите гуменетки
    Ми, 35-ци си влизат като у тЕх си. Ако са и големи - 33-ки. Без други преработки. По-просто от това - здраве.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      За въпросната доставка стига и москвич, но нали другарката исика жип и те така.
      Май бая време е минало, откак си карал за последно Москвич
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        ... Според мен - един Patrol Y61, едни 35-ци + шнорхел, и това поточе от снимките, че и двойно по-дълбоко да е, ще спре да ги впечатлява. Е, осеминещоси може и да не стигнат, но няма да е с много.
        Хора, що горовите ей така на изуст?.. Да не знаете за какво става дума, разбирам, ама кво просто ви кефи ли?...
        Едни 35ци (истински, не кайман) са 1500-2000лв. Един истински шнорхел за патрола е 6-8 стотин лева. Колко малко няма да достигне и за 61-цата Патрол след това? А пък обслужване и това-онова, това въобще отива някъде.

По същия начин и Търтея две страници назад за 463-ките.

Коментар

Така както е зададен въпросът в началото на темата, предполага стокова машина. Лебедки, шнорхели и други изблици на офроудърщиня предполагат минаване на шофьора, а и на целия проект, в друга категория. Което явно няма да стане.

Коментар

Мнение на PinMasterЗа 8к аз бих платил на:
            1. багер - да оправи коловозите
            2. манго да поизлее тва-онова и да ми направи мост
            И после нема значение с кво че минавам от там
            Иначе и у патрул и у гега - който си не може да кара - нема се научи от формата на волана

Първоначално публикуван от 7/8 Преглед на мнение
            1. Както е видно от снимките, платих на булдозер да ги заравни, но не е за 1ви път, няма и да е за последен.
            2. Мост е плануван (легален) на друго място директно в обекта и се работи по въпроса, но по груби сметки лютата битка с родния чиновник и правилата за създаване на правила, няма да е по-кратка от година, година и нещо.
            3. Като повика глухата Неволя няколко пъти...
            След като цялата работа за избор на джип опира само до въпросния коловоз и рекичка, определено и аз съм на мнение че ще е по-разумно да се направи мост, па макар и с бюрократични спънки - време...

Коментар

Всъщност самият мост се свежда до 2-3 бетонни тръби, които могат да се поставят и неофициално и това радикално да опрости задачата до каква да е джиповидна машина, избрана по цвят. С коловозите е малко по-трудно, но там все едно готово решение няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                По същия начин и Търтея две страници назад за 463-ките.
                Търтея много добре знае пазарната цена на 463
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                  Взимайте каквото сте си харесали, че тука по-скоро ще ви объркат мислите. Всеки си фали това което кара или е карал.
                  -след прочетеното и мен такива мисли ме "налягат".
                  Ако разгледат "показаните" препятствия,работещите в дърводобива сигурно нама да се впечатлят,защото с ниско бюджетни "коли" всекидневно се кара по сечищата ( Фероза,Нива,Роки,Самурай ...кой каквото има),и няма сериозни проблеми(трябват само гуми).
                  -И да зарадвам собствениците на Фиат Панда ще споделя,че и те се справят с подобни препятствия (е вътре се пълни с...) щом са "прежалени".

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Май бая време е минало, откак си карал за последно Москвич
                    За бая е бая. Остаряваме мамамуипрасе. Ма може, е така за спорта, да вържем един бас - ще мина ли с москвича или ще се намокри делкото и ще остана в барата
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търтея много добре знае пазарната цена на 463
                      Супер Да не заблуждава аудиторията тогава ;-)

Коментар

За бая е бая. Остаряваме мамамуипрасе. Ма може, е така за спорта, да вържем един бас - ще мина ли с москвича или ще се намокри делкото и ще остана в барата
                        -Аз не бих се вързал на този "бас"( но всеки знае себе СИ)! Ако "изкопаеш" едни зимни "видинки" и демонтираш перката,даже няма нужда от свинска мас по кабелите. (само пазене на масления филтър при "дванайсетака")

Коментар

Така пише в обявата. ....
                          Мъъъъъ дай линк (на "лични", че иначе се трят като правило) видимо е "лифтван" ако е "Ве 6" направо не твоя.
                          60см. вода ако е дълго над 6-7 метра си е за заобикаляне, 70см. бурно планинско е опасно. Освен "Вранглера"(джип) там може да пуснеш "Дифендър" (лендровер) "Уаз" (който май отпадна), "К5" (шевролет) но той е по-едричък, на другите в стоков вариант ще ти се наложи после сушене в особенно големи размери.....
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Супер Да не заблуждава аудиторията тогава ;-)
                            То шото У61 с 2.8 за 8к няма да е курник, а?
                            Вероятно от немечко с прогнила рама или талянски с прегрян мотор.

Коментар

Заглеждам един от Германия - GR 3.0 DI, 2953 к, от първи собственик, но ми е над предвидения бюджет. Мисля го още и продължавам да търся. Ако попадна на нещо от БГ, ще пиша. Благодаря! Колега холандец се опита да ми обясни защо да не вземам 2,8, а 3.0, но техническият му английски куца точно колкото моята техническа грамотност, та... не се разбрахме. Ако някой може да ми обясни, ще съм благодарна.
                              3.0 Di е последният мотор слаган на Патрол Y 61 , мощността е 157 к.с. и се движи прилично въпреки тежкото купе . Проблема е че до декември 2002 произведените машини имат софтуерен проблем , който след това е отстранен . Лошото в случая е че доста надвишават бюджета който си определила . След закупуването ще се наложи обслужване за около 1000 лв , гуми АТ 33 инча още около 1200 лв , такси , регистрация и др още около 800 лв ,с което общата сума след покупката набъбва до около 3000 лв . Въпреки че колегата холандец те убеждава да не взимаш 2.8 , за твоите цели и бюджета който си определила Y 61 2.8 TDI ще ти върши добра работа , стига да е здрав . Това всичкото важи ако си се спряла на Патрол , успех в покупката .
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не е само софтуерен проблема, за съжаление. И е точно като при 3 литровия на toyota - може и да си го караш 200000км и да не ти направи проблем, а може и на 50000 мотора да е тотал щета. Е има си признаци за което, ама не всеки може да ги разчете. Лошото е че за тоя мотор ремонтни бутала няма. Има само стандартен размер. Иначе казано - задрал цилиндър значи тотал щета. А праскат бутала точно като тойотовите. И не само. Някъде из нета съм виждал стопена (буквално) горивна камера.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dsc00115v.jpg
Прегледи:1
Размер:101.8 КБ
ID:5592885
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dsc00113zp.jpg
Прегледи:1
Размер:106.9 КБ
ID:5592886

Иначе върви страхотно, ама.... така и не се престраших да си купя терано с такъв мотор.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X